foto

Carlease Burke

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
2014 Behaving Badly
2013 Hunt for the Labyrinth Killer (TV film)
2012 Rozdvojená mysl (TV film)
Žádost o ruku
2011 Hop
Maturiťák
2010 Beneath the Dark
Záložní plán
2008 Courtroom K (TV film)
Family Man (TV film)
Good Behavior (TV film)
Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2007 Čas vypršel
Smrt modelky
2006 Pro-Choice
2005 Mute
Zná ji jako svý boty
2004 Terminál
Vraždy bez záruky
1999 Burani ve městě
1998 About Sarah (TV film)
Proč se blázni zamilují?
1997 Miláčku, zmenšil jsem nás!
Svatba sjednaná v nebi (TV film)
Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah (TV film)
1996 Srdce v oblacích
1995 Chyťte ho!
Příšerná rodinka (TV film)
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Vražedný computer
1992 Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
Majority Rule (TV film)
Woman with a Past (TV film)
1991 False Arrest (TV film)
Frankenstein: The College Years (TV film)
Freddyho smrt - Poslední noční můra
Špatné chování (TV film)
1990 A Země udeřila (TV film)
Smrtící zatykač
1989 Taken Away (TV film)

TV seriály

2015 Crowded (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Plameňáci (S01E10)
Vzhůru! (S01E02)
2014 Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
Married (TV seriál)
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
2013 Dads (TV seriál)
Chosen (TV seriál)
2012 Dámy, nedámy (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Key and Peele (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Hurricane Monica (S02E09)
Castle na zabití (TV seriál)
Tajemství neprozradím (S05E03)
2011 Breaking In (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
But at Last Came a Knock (S01E09)
Záměna (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Sherri (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Neviditelný protivník (S04E09)
Tabula rasa (S04E06)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Rytíř na síti (S03E08)
2006 Dexter (TV seriál)
Pomocná ruka (S01E04)
What About Brian (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vánoční cenzura (S02E11)
2005 Closer (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Significant Others (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Temné časy (S02E08)
Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
The Eddie Files (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2016 Must See TV: A Tribute to James Burrows (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace