foto

Carlease Burke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dětská hra
2015 Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
2014 Behaving Badly
2013 Hunt for the Labyrinth Killer (TV film)
2012 Rozdvojená mysl (TV film)
Žádost o ruku
2011 Hop
Maturiťák
2010 Beneath the Dark
Záložní plán
2008 Courtroom K (TV film)
Family Man (TV film)
Good Behavior (TV film)
Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2007 Smrt modelky
Čas vypršel
2006 Pro-Choice
2005 Mute
Zná ji jako svý boty
2004 Terminál
Vraždy bez záruky
1999 Burani ve městě
1998 About Sarah (TV film)
Proč se blázni zamilují?
1997 Miláčku, zmenšil jsem nás!
Svatba sjednaná v nebi (TV film)
Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah (TV film)
1996 Rumové pralinky
1995 Chyťte ho!
Příšerná rodinka (TV film)
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Vražedný computer
1992 Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
Majority Rule (TV film)
Woman with a Past (TV film)
1991 False Arrest (TV film)
Frankensteinova školní léta (TV film)
Freddyho smrt - Poslední noční můra
Špatné chování (TV film)
1990 A Země udeřila (TV film)
Smrtící zatykač
1989 Taken Away (TV film)

TV seriály

2020 Dave (TV seriál)
Hype Man (E05)
The Gander (E01)
2019 Mixed-ish (TV seriál)
Do They Know It's Christmas? (S01E10)
Malý Sheldon (TV seriál)
Potrhlí intoušové a texaská sněžítka (S03E01)
Tohle jsme my (TV seriál)
Unhinged (S04E03)
2018 Dirty John (TV seriál)
Remember It Was Me (S01E03)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I See You (S04E06)
2017 I'm Sorry (TV seriál)
Weekend Alone (S01E09)
Shooter (TV seriál)
Across the Rio Grande (S02E06)
2016 Crowded (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Martinis and a Sponge Bath (S04E16)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
V rakvi (S07E11)
Průměrňákovi (TV seriál)
Nestravitelné sousto (S08E02)
Show musí jít dál (S07E24)
2015 Hráči (TV seriál)
Plameňáci (S01E10)
Vzhůru! (S01E02)
2014 Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
Married (TV seriál)
Invisible Man (S01E06)
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
Chosen (TV seriál)
Downward Spiral (S03E05)
Dads (TV seriál)
Jerk in a Box (E19)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odhalení (S05E23)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mládeži nepřístupno (S12E06)
2013 Liga snů (TV seriál)
The Automatic Faucet (S05E09)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Dámy, nedámy (TV seriál)
Key and Peele (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Shameless (TV seriál)
Hurricane Monica (S02E09)
Záměna (TV seriál)
The Declaration of Independence (S01E27)
Venus, Cupid, Folly, and Time (S01E22)
Game On (S01E20)
další epizody (4)
Castle na zabití (TV seriál)
Tajemství neprozradím (S05E03)
2011 Breaking In (TV seriál)
White on White on White (S01E04)
Shameless (TV seriál)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
But at Last Came a Knock (S01E09)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Kývání (S01E10)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část druhá (E22)
Odpočítávání: část první (E21)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Picture Perfect (S02E09)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Sounáležitost (S02E04)
Sherri (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Neviditelný protivník (S04E09)
Tabula rasa (S04E06)
Chirurgové (TV seriál)
Porážka nepřichází v úvahu (S05E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dětská hra (S07E09)
Hra na schovávanou (S06E19)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Rytíř na síti (S03E08)
2006 Dexter (TV seriál)
Pomocná ruka (S01E04)
What About Brian (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vánoční cenzura (S02E11)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk členem poroty (S04E16)
2005 Closer (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Láska visí ve vzduchu (S01E14)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Tisíc jeřábů (S09E16)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Mojo Rising (E22)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Taboo or Not Taboo (S06E21)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Significant Others (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Temné časy (S02E08)
Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
The Eddie Files (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Great White Hope (S01E12)
Roseanne (TV seriál)
My Name Is Bev (S07E14)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Death Be Proud (S01E08)
Genevieve and Fat Boy (S01E07)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Ice Follies (S01E09)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
A Promise Broken (S01E11)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Must See TV: A Tribute to James Burrows (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky