foto

Amy Pietz

  • nar. 6.3.1969 (48 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Halfway
The Year of Spectacular Men
2015 Stalked by My Neighbor
2014 The Pact II
2013 Zephyr Springs
2012 Stalked at 17 (TV film)
2011 Maturiťák
2010 Adventures of a Teenage Dragonslayer
2009 Reunion
You
2004 DysEnchanted
Marty and Sven
Můj soused zabiják 2
2003 Newton (TV film)
1999 Jell-Ohh Lady
1997 Horká linka (TV film)
Smrt za lež (TV film)
1996 Rolničky, kam se podíváš
1993 Bourák

TV seriály

2017 No Tomorrow (TV seriál)
No Sleep 'Til Reykjavik (E13)
No Time Like the Present (E12)
No Woman No Cry (E11)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
No Truer Words (E09)
No Rest for the Weary (E08)
další epizody (10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Remedial Battle Magic (S01E11)
Impractical Applications (S01E06)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
We're Not Friends (S01E05)
2013 Dexter (TV seriál)
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12)
2012 Audrey (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
Paul Reiser Show, The (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Love and Lies (S04E16)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
To je moje žena (S07E02)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Denise Handicapped (S07E05)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Rodney (TV seriál)
2003 All About the Andersons (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
I'm with Her (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E15)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Cursed (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Muscle (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Pokrevní pouta (S07E22)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)

Dokumentární

1998 Intimate Portrait: Lea Thompson (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace