Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

TSZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jako fanda původního seriálu musím gratulovat např. paní Medřické a panu Cupákovi k tomu, že se jim podařilo včas zemřít a nemuseli účinkovat v téhle kolaboraci. Snad nejhůř mi bylo při sledování některých hereckých kreací, které evidentně měly odkazovat k původní herecké sestavě, protože vykopat mrtvolu paní Medřické a následně ji znásilnit by patrně bylo milosrdnější. ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Režisér si asi mylel, že když naverbuje starou honoraci protagonistů původního sériálu a nabalí na ně nové (ne) herce jako třeba Poláška, že má úspěch zaručen. Bohužel vtip a glanc utonul kdesi dole v kanalizaci a herci zde nepředvádějí nic jiného než tragikomedii. Než točit tenhle shit a nabalovat se na staré slávě, to si radši Kleine běž točit Hříchy pro pátera Knoxe po 20 letech abys nahradil zvratky exkrementem. ()

Reklama

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Horákovi? Né! Prostě jenom Rodinka... Na tenhle film jsem šla z donucení, jiné prostě byly zabrané a vzepřete se sedmi lidem, kteří chtějí jít do kina na tohle, že?! Už při úvodních titulcích jsem si myslela, že to bude strašná blbina i tam, kde puberťačka schází po schodech a dívá se, jestli ji někdo nepozoruje. A to stylem ,,kuk dolů, kuk doprava, doleva a pro jistotu taky nahoru...' Ale potom to začalo být celkem zajímavé a dokonce i VTIPNÉ! Opravdu... Všechny příběhy jsem prožívala s nimi a musím říct, že jsem byla dost překvapená... Ovšem nemůžu si odpustit to zklamání (i když očekávané), že tento film se opravdu nehodí na plátno, ale hezky do televize a formou seriálu. A byl by lepší, než Ulice a spol... :) ()

Huguette 

všechny recenze uživatele

Na původní Takovou normální rodinku nedám dopustit. Byla nádherně napsaná, vtipná, milá, hravá...ale to,co jsem viděla dnes večer - to nebyl vtip vyplývající ze situace, ale to byly násilně slepované, rádoby vtipné, ale bohužel kvůli tomuto způsobu podání trapně vyznívající, hlášky a situace. A chemií posedlá slečna mi připadala herecky těžce nedostatečná. A bohužel až nevkusně působí vykrádání, či spíš připomínání nesmrtelných hlášek z původního seriálu. Stejně hloupě a lacině se tomu tak dělo i v pokrčování klasiky Sněženky a machři. Prostě smutné, jak se dá nádhera, jako byla Taková normální rodinka - řekla bych - až ztrapnit. Toto pokračování mi přijde opravdu neuctivé k původní předloze. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Hloupé tlachání bez humoru. Taková normální rodinka Fan Vavřincové byla ukázkou toho, že i sitkom se dá udělat vtipně a inteligentně. Toto pokračování je ukázkou toho, že bez invence nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, ani když máš k dispozici všechny žijící pamětníky. Špatné. Dušan Klein natočil asi pět filmů, které za něco stály (první tři díly Básníků + Dobří holubi se vracejí a Vážení přátelé, ano), a jeden zajímavý seriál (Hříchy pro pátera Knoxe). Zbytek jeho tvorby nestojí za moc. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama