Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli to je tím,že to tu zas hodnotí malolatí kokoti a mrdky,ale tohle je z těch stejných filmů (no jo no skončí spolu,hele.Co ste čekali,že Loki dojebe Avengery?!) jednoznačně nejlepší!Spíš romdram než romkom (tak z toho nebudu vinit film,ale toho kdo to tu zas zažánroval podle obalu).Hlavní dvojka ze začátku není moc sympatická (narozdíl od všech vedlejšáků),ale to se do konce změní a celkově to překvapivě nebyl sterilní shit a ekvivalent čumění do zdi,jako většina Hollysraček z poslední doby.Druhá půlka rozhodně mnohem lepší,dobré dialogy a výborná výměna názorů u večeře.A kolik z těch trojek byly původně čtverky,radši ani nedomýšlet.Dementi bez mozku!! ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukáno do poloviny, pak znuděně a zhnuseně vypnuto. Asi jsem viděl nějakou špatnou verzi, warez je záludný. Tady totiž nebylo nic vtipného nebo humorného. Šest lidí, dva páry s dětmi a dva přátelé, on a ona. Oba se znají, oba někoho občas mají a oba by chtěli partnera a děti. Nakonec se domluví, děcko mají spolu a přitom se stále snaží si k sobě někoho najít. Všechno je to takové hrozně "vtipné" a "humorné" a když jsem uviděl Megan Fox, lekl jsem se. Potěší snad jen přítomnost Chrise O'Dowda, jinak nic. Jdu proti proudu, ale věrný pocitu, kterým mě polovina filmu naplnila: odpad! ()

Reklama

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Ufff, to byla neskutečná, ukecaná, uřvaná blbost, vyplněná dětskými exkrementy. To bylo tak romantický, až to bolelo... "Chci tě vymrdat k smrti." ...... "Asi řeknu: Vyšoustej mě prosím." Kdyby tohle bylo na začátku a ne na konci, moh jsem si ušetřit 107 minut a pustit si něco jinýho. Ne. Ne. A ještě jednou ne. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Sám mám priateľov s deťmi a nikdy som sa na to nepozeral a nekalkuloval o tom ako dvojica Jason a Julie, jednoducho raz príde čas, keď človek musí zobrať zodpovednosť do vlastných rúk a popasovať sa s tým. V dnešnom modernom a slobodnom svete sa stávajú aj také dobrodružstvá aké si dohodol a prežil spomenutý pár, ktoré miestami pôsobilo vtipne a samozrejme aj romanticky. Rôzne úvahy a komentáre na adresu mať dieťa v ich prípade pripadali ako návod či výstraha pre budúcich rodičov, aby si zvážili plusy a mínusy, ktoré prídu pri narodení dieťaťa. Príbeh dostal trocha predĺženú minutáž a v niektorých momentoch zas naopak príliš zrýchlenú dejovú podstatu, čo mi nevyhovovalo. Potešila ma prítomnosť Megan Fox škoda, že len v malej vedľajšej úlohe a voľnosť nevkusných vyjadrení pri ponuke na sex a podobne. Celé to pôsobilo ako zamrznuté maslo z chladničky na ktoré treba dlhšie čakať, kým zmäkne a potom si ho ideálne natriete a pochutnáte si na ňom. Za priemernú komédiu s vysokým romantickým nasadením dávam 50%. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pár hercov z DÁMSKEJ JAZDY (Bridesmaids) si zahralo v celku príjemnom filme zo života. Tému mladých ľudí, ktorým zmení dieťa život veľmi podobne spracoval ŽIVOT JE TAKÝ (Pod jednu strechou). Friends with Kids je súdržnejší a menej klišovitý, lenže nemá nejaké extra vtipné či vyslovene originálne scény. Pozerá sa na to dobre, romantika i dialógy sú uveriteľné... ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)
  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)

Reklama

Reklama