Reklama

Reklama

Maerineun wibakjoong

(seriál)
  • Jižní Korea 매리는 외박중 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Wi Mae Ri je mladá tvrdohlavá slečně, jejíž otec je až po uši ve dluzích, a to má samozřejmě vliv i na život Wi Mae Ri. Přesto na svého otce nikdy nezanevřela a pomáhá mu, jak je to jde. On by chtěl pro svou dceru to nejlepší, a když jednoho dne na hřbitově potká starého přítele, který mu nabídne pomoc v podobě svého syna jako manžela pro Wi Mae Ri, přijímá. Jenomže Wi Mae Ri se nechce vdávat, a proto svému otci namluví, že už je vdaná za hudebníka Kang Moo Kyula, se kterým se zná krátkou chvíli. Otec ale zfalšoval její podpis a úředně ji provdal za Byun Jung Ina, který navrhne, že jestli ani po sto dnech to nepůjde, tak se s Wi Mae Ri rozvede. Do té doby však musí žít jako manželka jak Byun Jung Ina, tak i Kang Moo Kyula. Kdo nakonec získá její srdce? (Zíza)

(více)

Recenze (17)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že je tu mnoho přehraných scén. Na druhou stranu to ty scény dělají napínavější. Úsměv Kang Moo Kyula pro mě vždy byl očekávanou odměnou, na kterou jsem se těšila. Postava Wi Mae Ri mi nejprve přišla naivní a dětinská. Později jsem si ji také oblíbila. A kupodivu mi tu nevadil ani náš křen Byun Jung In. Vše doladěno chytlavou hudbou a pestrým příběhem. 4,5* ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Seriál mě nadchl tak, jak se to myslím ještě žádnému jinému nepovedlo. Těžko říct, co je příčinou, snad ale postavy a obsazení. Mimo Kima Jaek-uka, který byl jako vždy charismatický, se v roli Wi Mae-Ri objevuje jedna z nejroztomilejších hereček, Mun Geun-Yeong, a nakonec Jang Geun-Seok, jehož Kang Moo-Kyul se stal jednou z mých nejoblíbenějších seriálových postav vůbec. Čtvrtá významná postava Kim Hyo-Jin v roli herečky Seo-joon se dlouho nijak neprojevovala, ale nakonec jsem si zvykla i na ni. Všechny čtyři postavy jsem si oblíbila a v jejich chování nebylo nic nepřirozeného, čímž bylo dokonale splněno to hlavní a k tomu se ještě přidal zajímavý příběh, originální a milé nápady a výborná hudba. Celkově těch šestnáct hodin se řadí k těm nejemotivnějším seriálovým hodinám v mém životě, zasmála jsem se, porozplývala se nad Mooem, poplakala si, zanadávala a moc jsem si to užívala. Asi od páté epizody jsem si Mary Stayed Out All Night zamilovala natolik, že bych mu odpustila snad cokoli, ale nakonec jsem ani nemusela, protože se v něm neobjevilo ani jedno zaškobrtnutí, všechno bylo dokonalé. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na hlavní trojici jsem se opravdu těšila, obzvláště na Geun-Geun pár. Bohužel se z toho vyklubalo těžce průměrné dorama s candyeye představiteli (mojí milovanou Moon nevyjímaje), ani změna scénáristy tomu moc nepomohla. Všechno je to takové standardní, průměrné, stokrát viděné, že zážitek z toho nezachrání ani dobré herecké obsazení. Je to naprosto bez napětí, bez šťávy, kterou jsem u toho očekávala. Škoda. Ale má to dobré OST - Hello, hello právě poslouchám ^^ Končí to pěkně, předvídatelně a i vyřešení toho "problému", co tam měli, bylo prachsprostě elementární. Klidně si mohli ušetřit polovinu natáčecího materiálu :-) Ale určitě je to lepší než Moonin předchozí seriál Cinderella's Sister i Jang Geun Suk jasně převálcoval Chun Jung Myunga... No, ale je mi opravdu líto nevyužitého potenciálu, který sobě seriál skrýval. Přeloženo. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Mít to tak o čtyři pět dílů méně, nebylo by si na co stěžovat. Jasně, stále by tam byla tuctová zápletka s předvídatelným koncem, ale to tak nějak patří k žánru. Takhle se to neustálé natahování jediné zápletky muselo projevit. Ale přesto je to jeden z lepších seriálů, především díky povedenému soundtracku a několika nezapomenutelným scénám, které mě po dlouhé době rozesmály opravdu nahlas. Takže velmi silné 3*. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Seriál mě velmi bavil a až dokonce mě zajímalo, jak to dopadne, i když jedna část mi byla jasná od prvního dílu. Celou dobu - až do posledního dílu - jsem čekala lepší konec pro postavu Byun Jung-Ina (Jae-uk Kim), pořád jsem doufala, že se vzpamatuje a zamiluje se do nějaké osoby, která by se k němu hodila mnohem více (moje domněnka byla herečka Seo-Joon).... No, ale to by nebyl korejský seriál, kdyby někdo netrpěl od začátku až do konce :-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Moon Geun-Young, stejně jako její postava v seriálu, studovala korejskou literaturu. (Roby)

Reklama

Reklama