Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

KapitanKuraz odpad!

všechny recenze uživatele

BBC Worldwide Americas sa vytiahla, je pekné zamestnávať postihnutých, ale prečo ich nechajú moderovať. Bože však tých idiotov porazil v driftovaní slepý, kto to nevidel ja vážne nesrandujem!!! Keby v tejto vážne zlej kópii inak super relácie mali jeden jediný originálny nápad, tak dám jednu*, ale oni nie. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž. Licencování funguje možná u hamburgerů, ale u kultovních pořádů ZÁSADNĚ ne. Nechápu, že z celého USA vybraly zrovna takové tři bobánky. Snad bylo všem jasné, že značku TOP GEAR dělají hlavně ksichty a ne auta. Můžete předvést jakékoliv auto, ale když ho prezentuje debil, je to k ničemu. Jak to zpívá Svěrák v té své písni? Nepřestávááám se divit světu... ()

Reklama

hiding 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživné nevtipné a americké takže asi tak nanejvýš ta jedna hvězda Trošku bych to přirovnal k Červenému Trpaslíku USA = anglický(originál) = výtečný Americké napodobení = odpad ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Největší sranda na tom je, že to někdo udělal a myslel to vážně... Ne, nemám v plánu srovnávat s trojicí May, Clarkson, Hammond. A ani to dělat nebudu a nikdo mě z toho nemůže osočit, jelikož Matt LeBlanc je od 23. série TG SUPER... Ale o to tady nejde. Problém je v tom, že nějakej americkej vejškrabek vzal anglickej pořad, sebral mu koule a humor a nazval to - Top gear USA... Viděl jsem jen dva díly a nemám žaludek už vidět další. Původní britská série mě kdysi upoutala úplně prvním dílem (ještě tam ani nebyl James May ale nějakej silnější týpek) a já si říkal, že je to líbivý. Ale tenhle (ošklivé slovo) se nemá kam vyvíjet. A vůbec, ať si to narvou do řiti. Nemusí se snad u nás vysílat každej hnus, kterej kde vznikne, ne? Ačkoliv na druhou stranu: Když můžou dávat televize filmy od Asylum... ... ODPAAAD (Ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo..) ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Já jako velký fanoušek "originálního" britského Top Gearu jsem se velmi obával o kvalitu tohoto seriálu, ale po zhlédnutí několika dílů musím otevřeně říct, že je to až překvapivě snesitelné. Samozřejmě je to přesná kopie britského motoristického seriálu, interiéry, akce a testovací řidič to vše je téměř stejné jako ve starém TG, ale i tak má tento seriál něco do sebe a celkově se mi líbí. Trojice moderátorů se mi zpočátku zdála nesympatická, ale postupem času jsem jí přišel na chuť, testovaná auta jsou zajímavá a stejně tak i dosavadní obsah a úkoly, které můžeme v seriálu vidět. Počkám na dalších pár dílů a budu doufat, že kvalita bude jenom stoupat a nebo minimálně stejná. Jsem docela mile překvapen! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama