Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Dát dospělým auto a hrajte si ... Samozřejmě s nadsázkou řečeno. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May mě každý týden baví na Coolu. Lepší show o autech široko daleko nenajdete. Věčné fňukání Hammonda, suverenita Clarksona a pohodový puntičkář a milovník svého piána James May. Perfektní složení. Za zmíňku stojí úžasné speciály. Kdy se tato trojka prohání po severním pólů nebo brázdí písky jižní ameriky. Nezapomenutelná byla pro mě cesta jestli se nepletu Alabamou s odvážnými nápisy na autech typu " Nascar sucks, I'm Bi. " Tento seriál mě i někdy dojme... A to v takových chvílich, kdy dorazí Jeremy se svým nákladem na střeše a Richard: "Přemýšlím, jak dlouho jsem byl na slunku... Protože vidím, a tohle se ti bude moc líbit, na střeše tvýho Camara, krávu." 85% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Britský humor etc.miluji,ale tohle je u mě taková nehumorná trapárna,že to snad nemá obdoby. I když chápu,co takovou fůru lidí na tom tankuje,tak renomé tohoto laciného varieté,je pro mě záhadou kosmických rozměrů a důkazem,že ne vše britské,musí býti nutně nadprůměrné. Přesto odpad nedám,páč jsem se (zřejmě v tu dobu,kdy jsem to kdysi viděl intoxikován alkoholem),docela pobavil. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Někteří o něm říkají, že to je ten nejlepší pořad o autech. Někteří o něm říkají, že je to dokonce ten nejlepší pořad vůbec. Osobně bych až tak daleko nešel, ale je pravda, že triu May (protože než přišel May, tak to bylo poloviční)/Hammond/Clarkson a jejich záludným producentům se povedl husarský kousek. Z pořadu o autech udělali nevídaně hravý zábavný pořad pro přerostlé děti s přerostlými dětmi, u kterého je vlastně naprosto jedno jaký (pokud vůbec nějaký) vztah k autům máte. Vše na co jste si jako malí caparti hráli s angličáky, tak tato trojice dělá ve skutečnosti. A když myslím vše, tak skutečně vše; včetně závodů s dinosaury, hraním autofotbálku, sestavením si vlastního auta, kontaktními závody letištního vozového parku, destrukcemi, výbuchy, létajícími karavany apod. Je ovšem s podivem, že jeden z nejstřelenějších a nejodvážnějších pořadů, tak zarytě trvá na neměnném dávno zastaralém formátu, kdy především sekce „zpovídáme celebritu a její vztah k autům, pak čučíme, jak jí (ne)jde řízení a následně okecáváme její umístění“ je něco, co mělo být již dávno vyhozeno. To patří do něčeho ve stylu Nikdo není dokonalý či do rádia a ne do jednoho z nejdynamičtějších pořadů vůbec. A nejvíce s podivem pak je, že po odchodu původního tria BBC nepochopitelně nevyužila možnosti šáhnout právě do skladby a formátu, čímž docílila akorát toho, že o to více bije do očí, jak je nová moderátorská squadra všechno, jen ne tak zábavná a do aut či vzájemného špičkování zažraná jako ta minulá. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

828. hodnocený film: Kdeže Autosalon nebo Autostyl. Dokonce ani "čétéčkový" Auto moto revue nesahá "Top Gear" ani po kotníky. Nesmírně inteligentní humor od pánů Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Vynikající hlášky, super testy, skvělé novinky a také jízda v levném autě. 5* a jsem přesvědčenej, že tohle je ten nej pořad o autech všech dob. 5* ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle ´´fenomén´´ mě úplně minul. Nevím, co je tak úžasnýho na nějakým anglánovi, ktery si vozí zadek v autech cenové kategorie od 1,5 milionu nahoru a u toho se snaží být děsně vtipný. Asi jsem divnej...nebo prostě jen nezapadám do skupiny mladých i starších chlapů, co se vyžívají v tunningu, rychlosti a co mají mokré sny, když se jim zdá o tom, že vyhráli mustanga v loterii. Tahle vášeň pro drahé kusy plechu mě fakt míjí. Mám trochu jiné hodnoty v životě, tak proto odpad. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Při natáčení v USA si Richard Hammond vybral na závodění auto Dodge Challenger. Společnost General Motors ale odmítla Top Gearu automobil zapůjčit s důvodem, že jejich auta v pořadu jen kritizují. Richard se proto rozhodl, že si auto pořídí na vlastní náklady. (šerminator)
  • Na otázku: "Jaký je váš nejoblíbenější díl z Top Gearu?" všichni odpověděli: "Botsvanský speciál". A pro Jeremyho a Richarda ještě všechny díly, kde se James mrzačí. (Maulincio)

Reklama

Reklama