Reklama

Reklama

11-11-11

  • USA 11-11-11
Trailer

VOD (1)

Joseph Crone je autorem mnoha knižních bestsellerů a člověk bez víry, ztrativší kdysi po velmi bolestné události.Po nečekané autonehodě, jenž nastala v 11 hodin a 11 minut se po několika dnech dozvídá od svého bratra Samuela, že jejich otec brzy skoná. Příliš nenadšen Joseph tedy odjíždí do Barcelony za svou rodinou, se kterou se v minulosti odcizil. Ztracenou víru se v něm snaží probudit jak jeho bratr, kázající nadále v náboženství, tak jeho otec ležící na smrtelné posteli.Joseph po svém krátkém příjezdu začíná vidět cosi podivuhodného a nemožného, co nepatří do našeho světa. Jde o démony mající v úmyslu zabít jeho bratra Samuela.Čím blíže se přibližuje magické datum 11. 11. 2011 jsou útoky démonů horší a Josephovi nezbývá, než svého bratra ochránit, který má sehrát velmi významnou roli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

bourec 

všechny recenze uživatele

Dost podivnej rejža.Saw 2,3 a 4 ani zdaleka nemělo tak parádní úroveň a atmošku jako Wanova jednička,Repo:genetická opera byla píčovina jak prase,a tak nejlíp z jeho filmů vyšlo Mother´s day.Jedenáctky jsou hodně slabý,nanicovatej děj,divný obsazení,a strašidelný vůbec.Filmem sem prolejzal asi čtyři hodiny,usínal sem,vracel sem se asi pětkrát v ději,ale kvůli tomuhle hovnu to bylo úplně zbytečný.Nedoporučuju,ztráta času.20%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Prý by nechtěl někoho unudit k smrti. Jeho příběh má totiž stejný konec jako všech ostatních: tragický. Autor mnoha knižních bestsellerů, kdy poslední knihy se prodalo 5 milionů kusů, má za sebou hodně bolestné události. Dochází na terapeutickou skupinu, kde jen poslouchá. A přežívá. Od bratra se dozvídá, že jejich otec umírá. Čeká ho tak cesta do Španělska za silně věřící rodinou, se kterou se v minulosti odcizil. A zřejmě mu začíná hrabat. Nebo je všechno v souvislosti s ďábelským datem úplně jinak? Solidní atmosférický horor se nekoná, ač má první půlhodinka jistou kvalitu. Režisér tří dílů série Saw Darren Lynn Bousman má za sebou i třeba solidní kus Mother´s Day, za který se vůbec nemusí stydět. Vesměs ale jeho dítka vypadají jako lacině šokující hororové frašky. Víceméně jsou zmatené, hodně přihloupě napsané. Ostatně chlapec za posledních 15 let zrežíroval prakticky stejný počet filmů. A to se kvalitativně musí někde projevit. I tenhle kousek působí po chvíli směšně a je vidět jen hodně marné snahy. Bousman začne brzy vařit z vody a já si jen přál, aby už byl konec. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Po Mother's Day jsem se na 11-11-11 moc těšil a začal jsem považovat Bousmana za slušný talent v žánru horor. Bohužel 11-11-11 není ani strašidelný, ani zábavný a ani něčím originálním. Ve filmů nebylo v pořádku téměř nic. Herci až na tu černovlásku tragédie, hudbě se nepovedlo navézt atmosféru strachu a mrazení v zádech, scénář působil suše, lekačky žádné. Snad tohle byl jen úlet a Bousman natočí zase nějakou pecku. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jsem šokovanej, jak moc se mi to nelíbilo. Bousmanovi jsem docela dost věřil, trailery mě zaujaly, těšil jsem se po delší době na parádní atmosférický démonický horor, navíc ze španělského prostředí, které dost můžu ... ale z toho, co jsem nakonec viděl, mi teda spadla čelist k zemi. Mám rád Saw II, III, IV, Repo i Mother's Day, takže vůbec nemůžu pochopit, co tentokrát Darren vyváděl, že nás překvapil takovýmhle nepodarkem. Ten film je totálně nefunkční, ale fakt úplně ve všem. Herci špatní, scénář špatný, režijní vedení špatné, hudba hrozná, způsob strašení ve mně několikrát vyvolal záchvat smíchu. Je mi strašně líto, že musím říct, že právě 11-11-11 je pro mne největší hororový epic fail roku. Jestli se někam hodí anglické spojení wrong on so many levels, tak sem. Mother's Day i všechny ostatní Bousmanovy filmy jsou oproti 11-11-11 oscarová díla. Jednu hvězdičku za posledních asi patnáct minut, z nichž by se dalo vytípnout pár hezkých atmosférických obrázků. Achjo, já tak chtěl chválit ... :-( ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Diabol, démoni, zlovestné znamenia, záhadné číslo.... to všetko ma naplnilo veľkým očakávaním, no prišla studená sprcha - nezáživné a chaoticky pozliepané až strach. Ten chaos pramenil hlavne zo snahy niečo z tejto kakačky v závere vydolovať. No vyšiel z toho len akýsi blábol o novom náboženstve. O hororovej stránke sa tiež nedá povedať nič pozitívne - pár kapucní a vyvrcholenie utopené v čiernote. Na hranici odpadu. 20/100 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu je pochopitelně mnohokrát k vidění číslo 11. Některé jsou ihned viditelná (např. na hodinách). Jiné jsou lehce skrytá, jako například číslo hotelového pokoje hlavního hrdiny Josepha (Timothy Gibbs) je 713 – když čísla jednotlivě sečteme, dostaneme právě číslo 11. (Hovadin)

Reklama

Reklama