Reklama

Reklama

VOD (1)

Chytré a intimní drama představuje Chrise Pinea coby ukecaného prodavače Sama, kterému je něco přes dvacet a jehož svět se zhroutil ve chvíli, kdy se dozvěděl, že jeho otec náhle zemřel. Proti své vůli se musí vypravit domů, dát do pořádku otcův majetek a znovu navázat kontakt se svou odcizenou rodinou. V procesu plnění otcovy poslední vůle odhalí Sam šokující tajemství, které obrátí jeho svět vzhůru nohama: má třicetiletou sestru, o které nikdy neslyšel (Elizabeth Banksová). Jak se vyvíjí jejich vztah, je Sam nucen přehodnotit vše, co si myslel, že ví o své rodině - včetně svých vlastních životních rozhodnutí. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (141)

Wardan 

všechny recenze uživatele

Pěkný a příjemný filmík s moc fajn herci. Jen podle mne Kurtzman mohl více brnkat na komediální strunu (námět a obsazení Chrise Pine k tomu docela vybízí), to by tomu mohlo dodat trochu více štávy a já bych mohl přitlačit a vrazit tam i tu čtvrtou. Takhle musím dát jen tři i přes fajn scénář a překvapivě velmi dobrou režii. P. S.: Je škoda, že Olivia Wilde byla tak nevyužita. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

O mnoho chytřejší a příjemnější než běžné rodinné drama. Pro Kurtzmana je to evidentně hodně osobní a poměrně inteligentní scénář je podtržen vynikajícími výkony Pinea, Pfeiffer a překvapivě i Elizabeth Banks. Zdaleka nejzábavnější na tom je, že to Kurtzman po zkušenostech s Bayem a Abramsem natočil jako nějaký nový akční flák právě od této dvojice (rychlé střihy, opulentní kamera, pokus o něco jako "akční scéna"). Už jenom kvůli tomu je chyba zařadit to vedle dalších průměrných rodinných dramat, kterých je každý rok padesát. 80% ()

Reklama

ellegrey 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je příjemná a naznačuje příjemnou podívanou. Jakmile se děj a celkově celý film dostane do své poloviny, divák si pomalu začíná uvědomovat, že kvalita snímku nenápadně klesá, pak se ale objeví nová scéna, která jeho pocit vyvrátí. Ten se ale najisto vrací v samotném závěru, kdy se z původně příjemného romantického dramatu s dobrým hereckým obsazením stává další "americká slaďárna" s dopředu předvídatelným koncem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Michelle Pfeiffer, Elizabeth Banks a Olivia Wilde jsou důvodem, proč jsem se na tento snímek díval, neboť na nich můj pohled vždycky rád spočine. Horší je to u mne s dramaty, ale tentokrát jsem spokojen, protože toho utrpení a ždímání proslzených kapesníků snímek zase tak moc nenabízí. Je to spíše poměrně příjemné propojování rodinných vazeb, které je občas odlehčené vtípkem a rozhodně zaujme seznamem, kterým by měl začátečník vstoupit do světa pořádné hudby - Gang of Four, Buzzcocks, Joy Division, The Clash a nakonec Television. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Podle mě se jedná o kvalitní vztahové drama s celkem originálním a zajímavým námětem. K tomu si připočtěte solidní herecké výkony. Od počátku jsem se těšil (a byl zvědavý) jak Liz (která tady mimochodem je fakt kočka) zareaguje na odhalení Chrise Pinea. A už kvůli této scéně musím říct, že film má silné momenty. Ač chlap, vyloženě jsem chápal její zklamání a vlastně i ponížení. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Príbeh je inšpirovaný skutočnými udalosťami, ktoré zažil sám režisér, keď stretol svoju nevlastnú sestru, žijúcu s inou rodinou až po dosiahnutí svojich 30 rokov. (Laslo)

Související novinky

Další Star Trek míří do vesmíru

Další Star Trek míří do vesmíru

30.06.2014

Scenáristické duo Alex Kurtzman a Roberto Orci, které sepsalo třeba Transformers, Abramsův Star Trek nebo Amazing Spider-Mana 2, se vydává na režijní dráhu. Ne však pohromadě, každý z pánů dostal… (více)

Reklama

Reklama