Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate Reddyová pracuje jako finanční analytička a je ve své práci velmi úspěšná. Dokonce si ji k sobě vybere velký šéf Jack Abelhammer, aby společně pracovali na projektu, který ona vymyslela. Potíž je v tom, že sídlí v New Yorku a Kate bydlí v Bostonu. Navíc je vdaná a má dvě malé děti. Její manžel Richard právě získal možnost posunout se v kariéře, chůva nespolupracuje podle představ. Pro Kate je velmi těžké být dobrou manželkou, matkou a zároveň pracovat. Snaží se ze všech sil a docela se jí to daří, ale když musí na novém projektu pracovat ještě intenzivněji, začíná to v domácnosti trochu skřípat. Kate propásne první stříhání malého synka Bena, starší dcerka Emily jí však neustálou nepřítomnost a nesplněné sliby nechce odpouštět. Richardovi se také pomalu začíná zajídat to, že ji musí neustále zastupovat. V práci se jí sice daří, ale musí čelit kolegovi Chrisi Buncemu, který sice nemá tak brilantní nápady jako Kate, ale patří mezi ty lidi, kteří dokáží vycítit ten správný okamžik, kdy slíznou smetanu za cizí práci. Kate to o něm ví a je rozhodnutá vytrvat a nic mu nedat. Celý projekt byl její nápad a ona ho holdá dokončit.Díkůvzdání si však chce užít se svou rodinou a odjíždí k manželovým rodičům. Celý den si nevšímá telefonu, ale večer jí k nim volá její asistentka Momo, že zítřek je jediný den, kdy je možnost představit celý projekt nejvyššímu šéfovi. Nezbývá než opět zklamat manžela a děti a odletět. Prezentace je úspěšná a s Jackem jsou pozvaní na oběd s nejvyšším. Kate si ho svou bezprostředností nakloní ještě více a nakonec svolí k realizaci. Je to ohromný úspěch. Momo, která v Kate vidí odstrašující případ a nikdy nehodlá mít děti, je těhotná a rozhodne se dát dítě pryč. Nechce žít jako Kate... (TV Prima)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (98)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak zlé, jak bych čekala podle zdejších hodnocení. Sice jsem měla pocit, že s hlavní postavou by se spíše sžily pracující ženy, co zároveň vychovávají malé děti, ale z mého pohledu to byl koukatelný průměr. Párkrát jsem se i zasmála, i když je pravda, že vtipných scén tam mohlo být víc. Film sice (jak už tady zmínilo více lidí) jako by nesledoval jednu myšlenku a není z něj jasné, co má vlastně říct, ale myslím, že je to tím, že se tam objevují názory více různých žen, tak to pak působí jako takový guláš. Ale tahle forma nebyla vysloveně špatná - aspoň to ukazuje, že pohled na skloubení práce a výchovy dětí není jednolitý. ~(2,8)~ ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $24,000,000 // Tržby USA $9,659,074 // Tržby celosvetovo $30,551,495 // Otváraci víkend $4,402,201 // Predaj DVD USA $3,225,535 Skvelá komédia. Sarah Jessicu Parker moc nemusím, ale v tejto komédii podala dobrý výkon. Aj napriek dileme so všami, hoci sa jej za to smiali, dokázala ísť za svojím cieľom. ()

Reklama

LxLuthor 

všechny recenze uživatele

Nechápem, prečo ľudia tento film ihneď takto zavrhli..?! Je pravda, že filmové plátna sú už priam presýtené rýchlokvasnými romantickými komédiami, no aj ony patria a zapadajú do nášho každodenného stereotypu a rozlietaného života. Občas nemáme čas ani chuť zamýšlať sa nad rozbormi postáv a hľadaním poínt. Veľmi dobre som sa zabavil, a tým to splnilo svoj účel. Vo svojej kategórii nadpriemerne dobrý humor... ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Knížka je milá oddechovka. Tohle se táne i při krátké stopáži a navíc to má úplně nešťastnou formu. Promluvy na kameru prostě nefungují, Kate přišla o super kamarádky i kus vtipu (Momsters není tak dobré jako Mamfie, prostě ne). Naštěstí zbyl okouzlující Jack. Ale bohužel, někdy ani James Bond nestačí. ()

JITY 

všechny recenze uživatele

V tomto filme mi chýba dej...je to veľký zmätok, tak ako Sarah Jessica Parker má v rodinnom živote zmätok, ten film je o tom istom...niektoré herecké úlohy som ani nepochopila, boli len len zlepené...Kariéra, manželka a matka áno tak by sa to dalo opísať...Pierce Brosnan tam asi zaplatal len dieru....tie herecké monológy mi tam naozaj nesedeli, vôbec tam nemali byť... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

  • Sarah Jessica Parker a Pierce Brosnan si společně zahráli ji ve filmu Mars útočí! (1996). (beyli)
  • Na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka byla za svůj výkon nominována Sarah Jessica Parker. (skinny9)

Reklama

Reklama