Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate Reddyová pracuje jako finanční analytička a je ve své práci velmi úspěšná. Dokonce si ji k sobě vybere velký šéf Jack Abelhammer, aby společně pracovali na projektu, který ona vymyslela. Potíž je v tom, že sídlí v New Yorku a Kate bydlí v Bostonu. Navíc je vdaná a má dvě malé děti. Její manžel Richard právě získal možnost posunout se v kariéře, chůva nespolupracuje podle představ. Pro Kate je velmi těžké být dobrou manželkou, matkou a zároveň pracovat. Snaží se ze všech sil a docela se jí to daří, ale když musí na novém projektu pracovat ještě intenzivněji, začíná to v domácnosti trochu skřípat. Kate propásne první stříhání malého synka Bena, starší dcerka Emily jí však neustálou nepřítomnost a nesplněné sliby nechce odpouštět. Richardovi se také pomalu začíná zajídat to, že ji musí neustále zastupovat. V práci se jí sice daří, ale musí čelit kolegovi Chrisi Buncemu, který sice nemá tak brilantní nápady jako Kate, ale patří mezi ty lidi, kteří dokáží vycítit ten správný okamžik, kdy slíznou smetanu za cizí práci. Kate to o něm ví a je rozhodnutá vytrvat a nic mu nedat. Celý projekt byl její nápad a ona ho holdá dokončit.Díkůvzdání si však chce užít se svou rodinou a odjíždí k manželovým rodičům. Celý den si nevšímá telefonu, ale večer jí k nim volá její asistentka Momo, že zítřek je jediný den, kdy je možnost představit celý projekt nejvyššímu šéfovi. Nezbývá než opět zklamat manžela a děti a odletět. Prezentace je úspěšná a s Jackem jsou pozvaní na oběd s nejvyšším. Kate si ho svou bezprostředností nakloní ještě více a nakonec svolí k realizaci. Je to ohromný úspěch. Momo, která v Kate vidí odstrašující případ a nikdy nehodlá mít děti, je těhotná a rozhodne se dát dítě pryč. Nechce žít jako Kate... (TV Prima)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (98)

Marze 

všechny recenze uživatele

O hektickém životním stylu americké matky, stále se vyjadřuje k nerovnopávnosti s muži a nakonec předloží názor že i ta kariéristka chce nakonec dítěJsou zde jednoduché portréty s pár problémy. Scénář vypadá, že ho psala nestíhající matka.Režisér vše předkládá s rychlostí jakou žije hrdinka.Kate mluví přímo k obecenstvu ... ()

LxLuthor 

všechny recenze uživatele

Nechápem, prečo ľudia tento film ihneď takto zavrhli..?! Je pravda, že filmové plátna sú už priam presýtené rýchlokvasnými romantickými komédiami, no aj ony patria a zapadajú do nášho každodenného stereotypu a rozlietaného života. Občas nemáme čas ani chuť zamýšlať sa nad rozbormi postáv a hľadaním poínt. Veľmi dobre som sa zabavil, a tým to splnilo svoj účel. Vo svojej kategórii nadpriemerne dobrý humor... ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Já taky ne. Nechápu, jak dokáže SJP hrát celou kariéru jen a jen Carrie. Tady dramaticky volí mezi katalogovým manžou, dvěma smráďaty a kariérou s Piercem Brosnanem navrch. Je o děsně napínavé a samozřejmě vám nepovím, čemu dá přednost, protože pak byste nebyli překvapeni, až uteče za huhulákem. Ooops, a je to venku. Ale třeba jsem právě někomu ušetřila 89 minut času, během kterého může vynalézt nový filozofický směr, vyvrátit teorii relativity, nebo jej spokojeně věnovat seriálu, který mu zrovna nahrazuje život. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Preboha... tak tuto neskutocne priserne nudnu kravinu som si vazne mohol odpustit. Cosi mi hovorilo, ze to nemam pozerat, ked sa mi pri filme podarilo uspesne zaspat (cca v polovine), ale nie... ja som to musel napriek tomu neskor dopozerat. Vystraha pre ostatnych: nepozerat, je to absolutna strata casu! 10%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Taky zrovna dvakrát nechápu, jak to dokáže……..jak to dokáže někdo natočit nebo přijmout v tom roli. Prázdné, suché, bez nadšení, bez zájmu, bez pointy, bez ničeho…….teda se stárnoucí S.J.Parker, které role matky středního věku sluší asi jako Carrie Bradshawové pytel od brambor…….a stejně tak sluší humornému románu Allison Pearsonové jeho filmové zpracování. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

  • Film, který Kate (Sarah Jessica Parker) a Richard (Greg Kinnear) sledují v televizi, je Jeho dívka Pátek (1940). (Elyssea)
  • Na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka byla za svůj výkon nominována Sarah Jessica Parker. (skinny9)

Reklama

Reklama