Reklama

Reklama

Love

Trailer

Někdy to slovo znamená lásku, někdy peníze. Ale nikdy ne obojí najednou. Bratislavští kamarádi Maťo a Tomáš si velmi dobře vydělávají kradením a vykrádáním aut. Bydlí spolu a nemají prakticky žádné starosti, neboť pohyb za hranicí zákona je pro ně přirozeným způsobem existence. Jenže ten dostane první trhliny, když se Maťo zamiluje do půvabné studentky Veroniky a začne vážně pomýšlet na konec zločinecké kariéry. Jako svou poslední společnou akci vykradou mladíci benzinovou pumpu. Jenže akce neproběhne zdaleka tak hladce, jak by měla. Pro Maťa to znamená definitivní vystřízlivění… (Česká televize)

(více)

Recenze (402)

Kahlo 

všechny recenze uživatele

Film je pekne spracovaný na to, že pochádza od slovenského vydavateľstva. Ak sa do filmu človek vžije, zaručujem slzu na konci filmu. Čo sa týka slovenských filmov, je to asi jeden z najlepších čo som videl. Výborný herci, výborné role, priebeh filmu a hlavne to typické tínedžerské dejstvo a komunikácia. ()

funnynqo 

všechny recenze uživatele

Film robený výlučne pre mladých. Túto skupinu to zaujalo a potešilo. Mňa osobne až tak nie. Áno je to jeden z najlepších slovenských filmov posledného obdobia ale zďaleka to nie je to najlepšie, čo môže u nás vzniknúť. Malo to aký taký príbeh, aj niektorí herci sa do svojich rolí vcítili (Svarinská, Cinkota...), ale napr taká Tina to bolo ozaj hrozné. Dal by som aj 3 hviezdičky, ale bohužiaľ tie dialógy mi v tom bránia. Viem, že teraz práve toto letí vďaka našej akože "hudbe" ale tomuto filmu to proste uškodilo. Byť tam tých nadávok o 70% menej tak je to oveľa lepšie. ()

mazlik85 

všechny recenze uživatele

viděla jsem tento film jen náhodou a navíc slovensky s českými titulky,což mi celkem vadilo,...nakonec jsem film dokoukala a moc se mi líbil. Hned mi bylo jasné jak to skončí,ale ten konec byl opravdu pěkný- happy end - ,,BYLY ČASY, KDY JSEM SI MYSLEL, ŽE MÁM VŠECHNO. BYLY ČASY, KDY JSEM SI MYSLEL, ŽE JSEM O VŠECHNO PŘIŠEL....“ ale nakonec dostal druhou šanci :-) ()

Farchio 

všechny recenze uživatele

Nebylo mi tak úplně jasný, jak to všechno začalo, ale bylo mi jasný, jak to musí dopadnout. Po dlouhé době příjemná podívaná na československej film, u kterého se zákonitě nemusíte smíchy držet za břicho. Dva kluci na stejné cestě, každej po jiné straně a s jiným cílem. Hezká tvář Svarinské se k nádechu filmu hodila, stejně tak sympatickej Nemtuda. Body dolů za předvídatelnost, a taky už kvůli názvu "Love", mohli krapet na oba významy slova ve filmu přitlačit. Ale i tak jsem byl mile překvapen, a myslím si, že 70% hodnocením film splnil svůj předpoklad. Chválím. ()

PedroRosa 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie v našich vodách...dajú sa vytýkať nedostatky, ale na naše pomery a pri množstve filmov ktoré sa točia/netočia je to celkom "fajn" film. Dlho som odmietal ho pozerať, ale musím sa ospravedlniť za svoje predsudky...len tak ďalej Jakub a hlavne Kristína :) ()

stella5612 

všechny recenze uživatele

Film pre mladého diváka, ktorému sa oplatí vidieť. Nehľadajte však umenie. Plusy sú herecké výkony Kristíny, Jakuba a perfektný Dušan Cinkota - hral to ako naozaj :-) V 18- tich by som z neho bola totálne nadšená, dnes (+10 rokov) to vidím na 60 %. ()

blinnkito 

všechny recenze uživatele

Vobec nie zle, v celku realny pribeh z prostredia zivota dnesnej mladeze. Konecne nieco ine v slovenskej kinematografii. Dojem z fimu trosku pokazil herecky vykon hlavneho hrdinu, ktory bol pre mna dost monotonny a pri niektorych dialogoch som sa tiez chytal za hlavu... "Poznas ten pocit......."!??? Kazdopadne ci uz je to pozitivne alebo negativne je to slovensky nadpriemer. ()

CassLizBlack 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný film. Slovenský film, ktorý by ma zaujal sa už dlho nenašiel, ale tento ma vcucol do deja a už nepustil. Určite sú veci, ktoré by sa mu dali vyčítať, ale myslím, že tu už boli spomenuté. Taký vyšší priemer 3* ()

Lonelybiker 

všechny recenze uživatele

Ten film mě doslova dostal. Nečekal jsem, že to tak bude a o to víc jsem rád. Scénář má svoje mouchy, ale vůbec mi to nevadí. Celou dobu je na co koukat, herci hrají dobře a příběh má svůj smysl. Líbí se mi i hudba, která výborně dokresluje atmosféru. Už se těším na další projekci a jdu shánět další filmy talentu jménem Jakub Kroner. ()

Nazzy19 

všechny recenze uživatele

Ide o slovenský film tak by som ho neporovnával so Spielbergovými dielami. Na naše pomery asi jeden z najlepších kúskov, čo u nás vznikli. Nadávky každú chvíľu, tak ako to naozaj chodí. Vzťahy, diskotéky, voľnosť mladých. To všetko skoršie narodených divákov zaujíma a osloví ich to tak ako aj mňa a preto môj subjektívny názor na film je jasný. Najlepší slovenský film. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Láska a peníze = Love. Pohled do současné doby mladých lidí a jejich touha se mít dobře, za jakoukoliv cenu, "někdy i tu nejvyšší". Tak bych v jedné větě definoval tento naspídovaný slovenský snímek. O nudu v tomto drmatu rozhodně nepůjde. Odkryje se zde temná stránka "zlodějíčků z auty". Ovšem překvapil i milostný příběh hlavní dvojice, která ukáže divákovi, že když se zamiluje, tak tedy z opravdové lásky. Ps : Nejvíc pro mě ovšem byla scéna, se supersportem K1 Attack a za to i mé hodnocení zvedám k lad´ce číslo 4. ()

nihiliste 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšen dramatem Jakuba Kronera, který předvedl, že i naši sousedé umí natočit kvalitní snímek. Realistické drama o dnešní mladé generaci, která si žije po svém, ne vždy však v souladu se zákonem. A než dospěje k přestavění žebříčku hodnot, kdy si začne zcela uvědomovat, co vlastně od života chce, může už býti pozdě. Náš fond pro kinematografii podpořil opravdu kvalitní film. ()

rhodos 

všechny recenze uživatele

Snímek ze současné Bratislavy natočený mladým režisérem a pro mladé je svěží a má tu správnou razanci. Přesto však zůstal na půli cesty, možná je to tím, že jde o mix různých žánrů, asi by mu prospělo, kdyby se hlouběji věnoval jen jednomu. I tak jde o příjemné slovenské překvapení. ()

neskvik odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bolo uprimne ako usmev tv rosnicky. V hlavnej ulohe antiherci, ale to je ok, ide predsa o to, ako to vyzera. Love se stal během pár týdnů největším diváckým hitem ve slovenských kinech za posledních několik let. Ak to boli teenageri/do16r/, dalo by sa to este chapat, ale ak ma niekto viac ako 16 a achka nad takou debilitou, je to ich slovnikom povedane kokot. ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Příběh, který napsala ulice o honění se za holkama a penězi. Když to nejde legálně, tak klidně i za nelegálními penězi z trestné činnosti. Ektorův All in je pro mě něco jako soundtrack v jediném videoklipu. ()

Generi odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka tvářící se jako velké umění. Když si syn známeho herce vezme do hlavy, že natočí moderní příběh ze života autíčkářů, k tomu přidá sex, drogy a všudypřítomné vulgarismy, úspěch. je prý zaručený. Možná u pár puberťáků. Normální člověk ale ví, že život není naštěstí tak jednostranný, plochý a hnusný. Jsou i dobří lidé, humor a to v tomto "díle" chybí ()

Magnomous 

všechny recenze uživatele

Velmi velke prekvapenie. Davam 5 hviezdiciek, i ked to nie je takych istych 5 hviezdiciek ako u filmov typu Braveheart, Matrix atď., ale na slovenské pomery výborný film, ktorý ukazuje, ze sa da spravit slusny film aj s nizkym rozpoctom - staci ked je dobry dej. U tohoto filmu som len vypol mozok a pozeral. Mozem len povedat ze som si u neho pekne oddychol. ()

Hrnek 

všechny recenze uživatele

Divácky úspešný film a zaslúžene. Na to, že tam hrali mladí herci, tak to bolo zvládnuté nad očakávania. Pasáže s vykrádaním áut boli na úrovni. Film má atmosféru, je to dobre natočené, škoda toho prekombinovaného konca. ()

Reklama

Reklama