Reklama

Reklama

Love

Trailer

Někdy to slovo znamená lásku, někdy peníze. Ale nikdy ne obojí najednou. Bratislavští kamarádi Maťo a Tomáš si velmi dobře vydělávají kradením a vykrádáním aut. Bydlí spolu a nemají prakticky žádné starosti, neboť pohyb za hranicí zákona je pro ně přirozeným způsobem existence. Jenže ten dostane první trhliny, když se Maťo zamiluje do půvabné studentky Veroniky a začne vážně pomýšlet na konec zločinecké kariéry. Jako svou poslední společnou akci vykradou mladíci benzinovou pumpu. Jenže akce neproběhne zdaleka tak hladce, jak by měla. Pro Maťa to znamená definitivní vystřízlivění… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (403)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina Love.. přesto se mi to líbilo. Ale kuš, páčilo sa mi to! Ta dokonalá kombinace kriminality a čistého citu (ano, to slovní spojení čistý cit mi taky zní divně, ale jak jinak to nazvat..), všechno je uvěřitelné a v závěru dramatu jsem si málem hryzala nehty, jak to skončí. Proto uznávám Slovákům body za zpracování a přestože bych mohla vybírat hnidy, nebudu. Hlavní dvojice mi byla sympatická, při scéně v recepci jsem se bavila a představovala si, že takto vymetu s některými svými kunčofty (och kéž by!), zkrátka kus srdce jsem tu nechala, byť moje očekávání byly někde na prvním schůdku. Jen tak dál. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak príbehovo sa mi film páčil, dej v podstate výborný a keby to natočil niekto schopný, vyšlo by to špičkovo. Láska, krimi, osobné vzťahy, všetko super. Ale čo ten scenár, to fakt toto? Vulgarizmy ako pičacinka sa striedajú s priteplenými replikami pričom Nemtuda každých 5 sekúnd hovorí slovíčko láska akoby mal Amora nastoknutého v zadku. Apropo Nemtuda je castingový prešľap storočia, to je čo za herec (po novom dokonca režisér)? Veď ten sa celý film ksichtí ako by mu nedali jesť, keď vraští čelo tak má divák pocit, že vidí všetky litosférické dosky a keď rozpráva svoje texty, tak ich len tak bezdušne verklikuje, ako by ho to normálne otravovalo. U Nemtudu platí známe Omen nomen. Maďarská Nemtuda teda nem tudom - Neználek. Presne tak, o herectve netuší absolútne nič. ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Na Slovenské pomery nevídaný projekt. Síce naivný, nevierohodný, skratkovitý, ale nič lepšie pre teenegerov u nás nikdy nevzniklo. Mix čierneho humoru, drámy, romantiky a na konci prvky trileru nevyznejú trápne, motiváciu postáv chápete A "hviezdou" filmu nie je ani tak Kroner, Nemtuda či Svarinská, ale Jakub Gogál! ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Viděno během Challenge Tour 2015: 30 dní se světovou kinematografií. Film číslo 16 - Slovensko. Až v průběhu filmu jsem si uvědomil, že jsem od počátku špatně vykládal název celého filmu. Nejde primárně o lásku, ale o prachy. Romantická linka ještě ujde, je poměrně citlivě zpracovaná, ale ta dramatická-kriminální je až směšná a naivní. Celý film na mě působil až příliš amatérsky, herecky mi připadalo, že hraje snad jen Kristína a hraje opravdu dobře (pomíjím minirole Kostelného a Luknára). Chlapci to nějak nezvládají, jen odvykládávají naučený text anebo se předhánějí ve vulgarismech. Konec se jen podepsal pod celkovou naivitou. Velmi slabé tři hvězdičky, a to jsem hodně mírný. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Po traileru a přečtení obsahu bych nikdy neřekl že mě tento snímek zaujme, ale bylo tomu tak. Ano mělo to slabší pasáže hlavně kousek před koncem a neuskutečnitelný příběh ale jinak na naše poměry jde o opravdu nadprůměrný snímek. Nejvíce mě potěšily vtipné a hlavně uvěřitelně dialogy a výborný Jakub Gogál. Jakuba Kronera budu sledovat a doufat v další dobrý film ale vím, že ve zdejších podmínkách to bude mít hodně těžké. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Po veľkom úspechu v kinách bol o film záujem aj na filmových festivaloch v rôznych krajinách sveta ako Francúzsko, Poľsko, Bielorusko, Ukrajina, Turecko, Taliansko, či Česká republika. (harryy)
  • Prvý slovenský a český film, ktorý má svoju vlastnú aplikáciu na AppStore. (harryy)
  • Prvá snímka Kristíny Svarinskej, v ktorej je nahá. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama