Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ingeborg se cítí být starou a osamělou. Jonas je mladý, pohledný a svou krásu by mohl i prodávat. Anders trpí malou psychickou poruchou a Anna je mladá žena s tělesným postižením. Čtyři lidé velmi toužící po lásce, čtyři lidé, z nichž každý doufá v lepší zítřek, čtyři lidské duše, které spaluje touha. (ČSFD)

Recenze (122)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol taký rozpal, že som normálne stratil orientáciu a nevedel, kde je sever! Som si myslel, že sa mi to všetko iba sníva. Polhodinu pred koncom som to musel vypnúť, pretože som valil do rachoty a tam som premýšľal, že ako to asi skončí. Potom som si ch iba predstavil, vlastne som ich videl akoby z veľkej výšky a hnedˇ mi to bolo všetko jasné. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Taková bomba to zase nebyla... Herci jsou sice vynikající (Ingeborg mi bylo dost líto) a závěr mne docela odzbrojil, ale ty mezihry s detaily, které měly šokovat, resp. pobavit, mi zas tak kulervoucí nepřišly. Už jsem na leccos zvyklý, kór u Dánů, v jejichž filmech předem tuším nějakou tu perverzi pomalu každých deset minut. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Dlouho se zdá, že to je jen přehlídka všelijakých úchylek, perverzí, frustrací a depresí. Je to však hlavně krásně vystavěný příběh čtyř lidí, jejichž osudy se pomaličku přibližují až se v excelentním závěru spojí. Škoda několika hluchých míst, jinak bych šel na plný počet hvězd. I tak je to ale zážitek! ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Zvláštny druh dánskeho až čierneho humoru, vrátane konca. Toľko ľudských nedokonalosti či ako to iní nazvali "úchyliek" to sa snáď ešte nepodarilo. To ako sa to všetko navzájom stretalo a rozchádzalo aby skončilo vianočnou koledou .. hmmm život mnohých veru vedie všakovakými chodníčkami a niekedy sa aj pretnú, ako v tomto prípade.:) Film je tento mesiac ďalšie zaujímavé dánske prekvapenie. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Exkluzivní hitparáda dánských pervertů, která dá mnohým místním recenzentům naději, že v tom nejsou sami. Pro nás, co již ze statistiky víme, že po honění v parku obvykle následuje ejakulace, co běžně používáme kouli do huby, aby ta paní, se kterou žijeme, alespoň na chvíli zmlkla, co považujeme za chvályhodné, když naše děti sem tam někoho přeblafnou na hajzlu v nádražce, aby si přivydělaly na studium a co neshledáváme závadným, když kočičce chybí nějaká ta končetina, protože je pak o pár kilo lehčí a dá se s ní při tělocviku lépe manipulovat, trochu předvidatelné a umírněné, nicméně i tak se z toho budou mnohé prudérní titulkářky docela červenat. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama