Reklama

Reklama

Krtkova dobrodružství

(seriál)

Obsahy(1)

Od dob, kdy „krtek ke kalhotkám přišel“, uplynula už pěkná řádka let. Přesto tenhle nestárnoucí hrdina dál baví nové a nové generace dětí. Snad proto, že má dobré srdce a věčně udivené oči. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (88)

RajmikCZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší animovaný seriál všech dob z české produkce. Jako malý jsem se vždycky těšil na večer až mě maminka nebo tatínek zachumlá do postele na 7 hodinu a já uvidim toho známého černého krtečka, který si se všim ví rady. ()

dzivetka 

všechny recenze uživatele

Vím, že je oblíbený. Třeba Francouzi ho milují. Vzpomínám si, že na vysoké si do sešitku s ním rodilý mluvčí, který nás učil, zapisoval poznámky. Mě Krteček nikdy neoslovil - a to doslova! :) Už jako dítě jsem zuřila, že nemluví. No, ráda ho nemám, ale uznávám, že se to panu Millerovi povedlo - ta figurka sama o sobě je geniální. Dvě hvězdičky aspoň postavičku. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

100% / Nejlepší pohádka, kterou jsem kdy viděl. I přes to, že nejsem dítě tak se rád čas od času posadím a zavzpomínám si na bezstarostné dětství, kterým mě pan Miler a jeho nádherné pohádky provedly. S při sledování epizod krtečka jsem měl radost, cítil jsem smutek a prožíval jsem s ním jeho báječná dobrodružství. ()

iggy_pop 

všechny recenze uživatele

Psychodélia bez dialógov, ktoré sú nahradené otravným "hele." Seriál som nemal rád už v detstve, najmä pre ten zvláštny dej jednotlivých epizód a animáciu samotnú. Ani dnes, keď už mám dieťa a seriál spolu pozeráme, sa môj názor nezmenil. ()

Enon 

všechny recenze uživatele

Krtek je věc na kterou sem se jako malý zvládl koukat celý den. Strašně milá pohádka, krásná a v téhle době stále dobrá animace. Pro mě srdcová záležitost. 5* ()

Reklama

Reklama