Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice mladíků Filos a Kája míří do vesnice Zálesí, aby si z důvěřivých místních obyvatel vystřelila. Považují za velkou legraci je mystifikovat chystanou stavbou vysílače a pozorovat jejich reakce. Vystupují jako zástupci společnosti, která bude ve vesnici hledat nejvhodnější pozemek pro stavbu vysílače mobilního operátora, a samozřejmě slibují vysokou částku za pronájem pozemku v eurech. Vidina příjmů je pro obyvatele natolik lákavá, že na nějaké podezírání "pánů inženýrů" vůbec nepomyslí. Vesnice se rychle stává bitevním polem, a to s využitím všech povolených i nepovolených zbraní. Protože se ale situace nakonec nevyvine podle jejich plánu, budou muset Kája a Filos vymyslet nějaké náhradní řešení, aby se sami nestali oběťmi svého vlastního podvodu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (448)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem ani nikdy neměla v plánu tento film vidět, ale když ho dnes dávali v TV, tak jsem se koukla a musím říct, že mě to hrozně moc překvapilo. Čekala jsem další nudný a hrozný český film a místo toho jsem dostala supr film, u kterého jsem se nenudila ani vteřinu. Kryštofa Hádka mám hodně ráda a když jsem zjistila, že do jedné z rolí byla obsazena i Eva Josefíková, tak jsem se na to musela podívat. Eva mě hodně zaujala už ve filmu Probudím se včera a tady potvrdila, že hrát umí. Takže nečekaně dávám 75%. A určitě jsem to neviděla naposledy. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nebýt neskutečně chytlavé písně od skupiny Nightwork, asi bych tento film dlouho přehlížela. Nic by se rozhodně nestalo, s politováním musím uznat, že jsem čekala mnohem víc. Film by snesl zkrácení možná i o 20 minut, příliš často jsem měla nutkání dívat se na hodinky. Režisér se zřejmě nedokázal rozhodnout mezi zde uvedenými žánry a ve výsledku jsem sledovala takovou nijakou směsici. Eva Josefíková mi vadila už v "Čertově nevěstě" a ani zde mě nepřesvědčila. Ústřední dvojice (hlavně Vojta, co si budeme povídat, jeho strach o ztrátu hlasu neměl chybu) a pár hlášek ale potěší. ()

Reklama

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Nee, tak na tohle se nedá dívat ani jako na oddychovku pro vymytí mozku po zkouškovém. Vojta Dyk s Kryštofem Hádkem při tak ubohém scénáři nemohou imponovat už ani těm nejoddanějším třináctkám, rádobyakční střihy rozhodně ráz příběhu nedodají a takový druh vtípků už bohužel vyčerpal pan Troška ve svém mnohadílném Kameňáku.... Nic nezachraňuje ani dokonale tragický soundtrack či produkčně docela dobře promyšlená propagace. Hvězdička snad jen za tu nadšenou snahu natočit opravdu hustej film.... ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Stále častěji mi stává, že mi někdo říká, že jsem se zapomněl ve filmových sedmdesátých letech československého filmu... a že i dneska se točí dobré české filmy a abych nebyl takový akurátní. Snažím se. Ale snímky jako Signál mě bohužel utvrzují v názoru, že dneska je nejdůležitější, aby hlavní hrdina byla nějaká populární hvězdička, která je do filmu dosazena čistě účelově (v tomto případě Dyk a jeho Nightwork) bez ohledu na to, jestli hrát umí nebo ne. Když se tato pomatená logika smíchá s nevěrohodnou historkou, která se snaží být ještě navíc zabalená v komediálním županu, dostanete tak akorát podprůměrný film. Počítám, že za rok už si na tohle nikdo ani nevzpomene. A není divu... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno tento film jsem si pustil jen kvuli písničce kterou furt dokola hráli v rádiu a mě se vryla do hlavy. Měl jsem furt to nutkání si to pustit. Výsledek naprosto špatný film který neví jestli to má být romantický, komedie nebo snad drama jako tohle se stává snad u každého českého filmu. Nuda, kecy, jízda na babetách a zase jen samá nuda... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Scény odehrávající se v hospodě podbarvují upravené verzí písní "Jsem gay" nebo "Tepláky" od skupiny Nightwork, jejiž členem je Vojtěch Dyk. (SLOTH)
  • Snímek měl premiéru ve dvou pražských kinech současně, a tak si diváci v Lucerně museli počkat na delegaci tvůrců přesunující se ze Světozoru. (Olík)
  • Scenárista Marek Epstein a režisér Tomáš Řehořek se v základní myšlence nechali ovlivnit jinou českou komedii, díky čemuž se v kuloárech snímku přezdívá „Bobule 3“. (Olík)

Reklama

Reklama