Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je zvíře, žába k zulíbání a možná bude i svorkovačkou, když někdo během pauzy na oběd napíše scénář na obal od hamburgeru. Rob tentokrát jako umývač akvárek i jako gigolo neměl chybu a jeho hlášky jsou jak v originále, tak nadabované, vždy skvělé. Má dokonale vyvážený humor a jeho 'gumovej' obličej vás rozesměje pokaždé, když na něj najede kamera. Deuce Bigalow je pro mě jeho nejlepší role. Plus jeho ujetý kamarád T.J. (no prostě skvělé duo). Druhý díl mám beztak nejradši; dohozený netradiční 'kšefty' a jeho psychologická výpomoc klientkám, aneb co všechno se může stát, když je člověk perfektní ve svém oboru. Sečteno podtrženo, tohle je střelená komedie, u které není potřeba přemýšlet a stačí se jen bavit. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na túto komédiu by som sa dokázal pozerať opakovane, obsahuje takmer všetko, čo by u tohoto štýlu malo byť - bláznivý a predovšetkým vtipný hlavný herec, šialený a neokukaný príbeh. Celkovo bláznivá porcia, ktorá má ale svoje čaro. Nakoniec to hlavné - dokáže poriadne rozosmiať. Celý filmík veľmi pohodovo odsýpa a už od začiatku som sa dobre bavil. Každá jedna "slečna" čo si objedná spoločnosť gigola je niečím výnimočná a veľmi pobaví. Arija Bareikis je veľmi príťažlivá a divák páriku od začiatku fandí. Jedna z najlepších komédií, ktoré sa dajú opakovane pozerať. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Film Deuce Bigalow: Dobrej striptér je film, ve kterém nemáte hledat nějaké poselství, které by vám nějak pohnulo city nebo podobně. Tento film měl zkrátka účel pobavit, a to se mu podařilo. Příběh je o chudém chlapíkovi, jménem Deuce Bigalow, kterého díky jeho vlastní chybě propustí z práce, kde dělal čističe akvárií. Tak tedy začne čistit jezírko u jednoho velice bohatého chlápka, jménem Antoine, který je tak bohatý díky tomu, že je gigolo (mužský prostitut). Po souhře náhod a událostí odjíždí Antoine na služební cestu a přenechává Deuceovi svůj luxusní dům, aby mu jej pohlídal. Deuce se v domě zabydluje, ale přitom Antoinemu rozbije nádherné akvárium za několik tisíc s velmi vzácnou rybou. A tak si začne jako gigolo vydělávat peníze, aby mohl zaplatit výrobu nového akvária, než se Antoine vrátí. Ovšem to se neobejde bez problémů. Ve filmu je zakomponováno spousty vtipných situací a gagů. Nechybí i fekální humor. Je tu sice pár trapnějších momentů ale i tak je to výborná komedie, která vás pobaví. 3 hvězdy. UPOZORNĚNÍ: Vtípky budou nejlépe fungovat, když vypnete mozek. ;-) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ano, člověk má sto chutí narvat Schneiderovi na hlavu kýbl plný nitěnek a hodit ho připoutaného k traverze do obřího akvária, aby se otestovalo, jestli má žábry. Jistě, člověk má tendence u jeho kreací hodinu a půl opakovaně vykřikovat: „Nasrat!“, aniž by trpěl symptomy Touretteova syndromu. Tahle nutkání lze pochopit, ale když 40:40 Bigalowa opatrně uchopíte do gumových rukavic, objevíte u něj něco jako humánní podtext a za to mu dávám jednu beznohou hvězdu navrch. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je král podobných ujetin a spolu k Žába k zulíbání to patří podle mě k jeho nejlepším filmům. Stejně zábavné, stejně stupidní a kdo má rád typy podobného humoru, bude nadšený, naopak ten, který tohle odsuzuje u každého filmu typu Machři apod., bude zívat. Proto nechápu, proč si to daní jedinci pouštějí a pak hodnotí "odpadem"... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Dcera Roba Schneidera se objevila ve filmu v roli dívky, která prodává sušenky. (PußyMagnet)
  • Matka Roba Schneidera se objeví ve filmu v roli ženy s páskou přes oko v japonské restauraci. (PußyMagnet)
  • Ve scéně, kdy je Kate (Arija Bareikis) s Deucem (Rob Schneider) v restauraci, má dva pramínky vlasů spuštěné přes obličej. Když ale nese dortík panu Bigalowovi (Rob Schneider), má je už stáhlé v culíku. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama