Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cheol-Min je muž s temnou a záhadnou minulosťou, ktorý pracuje na čiastočný úväzok v nočných smenách na parkovisku; Jung-Hwa je nevidiaca žena. Dvojica trávi spoločne čas pred televízorom a pri pozeraní televíznych programov sa navzájom zblíži. Ich životy ešte hlbšie prepoja, keď pri incidente Chel-Min ochráni Jung-Hwa. Obaja začnú žiť ako pár, otázkou je, či im ich šťastie vydrží. (ČSFD)

(více)

Recenze (32)

ambron 

všechny recenze uživatele

Áno, príbeh je okukaný, snáď aj prvoplánový, ale ide z neho to čarovné teplo, ktoré vo filme vedia vytvoriť len Kórejčania. Znova vytvorili romancu so sympatickou dvojkou, ktorej pri ich spoločných zblíženiach či odcudzeniach držíte palce a pri tom myslíte na to, že život a láska by nikdy nemali byť podhodnotené. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Oba představitele hlavních rolí jsem už viděl a patří mezi herce, které vidím rád znova. Han Hyo Joo ztvárnila slepou dívku výborně a So Ji Seobovi jsem jeho pocity a chování (vycházející z pocitu viny) absolutně věřil. Jejich vztah vypadal moc pěkně. Poslední čtvrthodina ztrácí na síle (ok a je trochu "jiná", než předchozí děj), ale stejně ... film se mi perfektně trefil do nálady. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jak mě tenhle film zpočátku moc nebavil a skoro až otravoval, nakonec mě přece jen dostal. A v závěru jsem byl hodně naměkko. Snad že jsem měl už dlouho chuť zkouknout po čase zase nějaký pěkný asijský film, nebo že mě tenhle film zachránil před šílenou štědrovečerní televizní nabídkou - osobně mi tato nálož dějově nepravděpodobné romantiky vážně sedla. Uvědomuji si ovšem, že kdyby se děj přenesl z asijských lokací do Evropy/USA, ohrnul bych nad ním zdálky nos, protože je sešitý z jednoho klišé za druhým. U té jihokorejské produkce mi to ale nějak nevadí. Cynik by se skoro jistě mohl tomuto typu filmařiny vysmívat, ale osobně na to nemám náladu - za mě osobně velkorysé 4 hvězdy. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nikam to nespěchá, ačkoliv občas jsou scény moc dlouhé a člověk ztrácí pozornost. Bohužel si musím trochu postěžovat na střih, nějak mi v tomto filmu nesedl – tam kde by se mi líbil, nebyl, tak, kde by bylo lepší, aby celou situaci zabrala kamera, to bylo divně sestřihané. So Ji Sub je moc fajn herec, navíc, jak někdo poznamenal, pokud je herec vymakaný, bude ukázaný bez trika – takže jsme ho bez trika viděli. Zahrál uťápnutého boxera velmi mile, škoda, že ho tam nebylo víc. Ale herečka Han Hyo Joo mi moc nesedla, ani mi nepřišlo, že by předvedla něco zázračného. Samozřejmě ke konci to diváka chtělo sakra dojmout, u mě se nekonalo, nechalo mě to chladnou (ačkoliv So Ji Subův výkon se mi líbil). Je to neuvěřitelně kolísavý film, sem tam vás nadchne nějakým krásným obrazem či scénou, aby vás pak na oplátku několik minut nudil. Pro mě naprosto průměrná podívaná, která je nejkrásnější v krátkých sestříhaných videích od fanoušků na youtube. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Vypůjčím si hodnocení od jedné uživatelky, standartní korejská ždímačka:) Některé momenty velmi povedené, plné emocí, jiné jsou divné, kulhají na obě nohy, nevyrovnané tempo, taky někdy kazí zážitek. Nicméně herecké obsazení to zvládlo spolehlivě vytáhnout z průměru. Příběh částečně slepé dívky a zkrachovalého boxera je sice plný různých klišé (naivnější, než dítě nachytané na bonbónech), jenže, jak už jsem psal výše, ten korejský stroj ještě stále zaručeně funguje, takže pokud chcete tzv. lehce slzopudně dojímací program, víte, co máte dělat... ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama