Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (588)

Morien 

všechny recenze uživatele

Sakra, sestra mě donutila podívat se s tím, že je to klenot, a teď abych se jí bála říct, že mi to zase tolik jako klenot nepřišlo. V rámci žánru bylo Clueless určitě lepší. Tady je sice víc zajímavých herců, ale na mě to byla až moc romantická teen komedie a málo přesahu či aspoň zábavného špičkování. Asi kvůli tomu, že je tam víc hlavních postav a že film sleduje dva ústřední páry místo jenom jednoho, jsem měla dojem, že příběh nebyl moc rozpracovaný a tím pádem docela dost mělký. Raději bych znovu viděla takové to televizní zpracování s Brucem Willisem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pan Walter Statford má dvě dcery v středoškolském věku- krásnou a mezi, lidmi oblíbenou Biancu, která ještě nikdy neměla rande, a starší, věčně špatně naladěnou Katrinu, která svojí nepřístupností odradí každého potencionálního nápadníka. V domě Statfordových však panují přísná pravidla- Bianca nesmí jít na rande dřív než Katrina. Naštěstí, Bianca dostane úžasný nápad. S pomocí chlapce, který po ní touží, se snaží spřátelit svoji sestru s Patrickem Veronem, studentem se záhadnou minulostí, který je pro ostatní rovněž tvrdým oříškem. Obě černé ovce se však do sebe zamilují a divák, tedy v tomto případě já, musí tuto nezáživnou kravinu o ničem doslova přetrpět. Ani slibní herci nedokázali z téhle podprůměrné komedie nic vydolovat a tak zůstal jen slibný potenciál, který se tvůrcům nepodařilo naplnit. Dobře jim tak. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Shakespearovo Zkrocení zlé ženy jinak, moderně, originálně, z prostřední současné střední školy. A nutno dodat, že je to velmi povedená předělávka. Možná to byl odvážný nápad, natočit Shakespeara jinak, ale vyplatilo se. Já byl velmi potěšený celkovým výsledkem, to jsem absolutně nečekal. Sice to místy nemělo daleko k obyčejné teenagerovské komedii, ale nakonec jsem dospěl k názoru, že tohle není teenagerovská komedie, ale spíše normální komedie. A co dělá z této komedie tak úžasnou záležitost. Jsou to určitě výkony Heatha Ledgera (dnes už bohužel tragicky zesnulého) a Julie Stiles, kterou jsem zde viděl hrát teprve podruhé (poprvé jsem ji viděl ve snímku Zůstaň se mnou). A právě díky nim je můj celkový dojem více než pozitivní a dávám čtyři hvězdičky... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

jedna z mnoha,z takzvaných teen komedií,která má ale oproti ostatním jedno veliké plus...a tím je heat ledger.od jeho smrti,jsem se o něj začal zajímat víc..bohužel to tak bývá a nejsem pyšný na to,že jsem ho znal pouze jako syna mela gibsona z patriota a teplý cowboye z teplé hory.film není trapný,ba naopak se povedlo využít plně dobrých vtípků a i zajimavě vykreslit romantickou pointu.slušné. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Slabota. Sklamanie. Vôbec som s tým nebol spokojný. Nemám žiadne predsudky voči americkým, teenagerským, romantickým komédiam. To iste nie. Rád občas zabrúsim aj do tohto lacného filmového subžánru. Ale tento snímok ma naozaj ničím nezaujal. Určite nenajdem desať dôvodov, prečo by som mu mal dať nadpriemerné hodnotenie. Nenajdem ich ani päť, ba ani len aspoň tri. Bolo to jalové, fádne, nudné. Nenašiel som si absolutne žiaden vzťah ku hlavným postavám. Nezaujal ma dej. Nepáčilo sa mi to. * ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Julia Stiles (Kat) si ve filmu čte knihu od Sylvie Plath "Pod skleněným zvonem" ("The Bell Jar"). Ta už byla jednou zfilmována, přičemž v čase natáčení Deseti důvodů se právě uvažovalo o adaptaci nové, s Julií Stiles v hlavní roli. Nakonec z ní ale sešlo. (EmilyL.)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama