Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (588)

Dever 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavná, romantická komédia v období HIGH-SCHOOL, ktorá rozhodne nesklame ale pobaví. Vôbec som sa pri tomto filme nenudil...............Soundtrack Richard Gibbs: 1. I Want You To Want Me - Letters to Cleo [3:25] ,2. F.N.T. - Semisonic [3:29] ,3. I Know - Save Ferris [2:52] ,4. Your Winter - Sister Hazel [4:39] ,5. Even Angels Fall - Jessica Riddle [3:27] ,6. New World - Leroy [3:02] ,7. Saturday Night - Ta-Gana [4:26] ,8. Atomic Dog - George Clinton [4:44] ,9. Dazz - Brick [3:24] ,10. The Weakness in Me - Joan Armatrading [3:32] ,11. War - The Cardigans [3:57] ,12. Wings Of A Dove - Madness [3:00] ,13. Cruel To Be Kind - Letters to Cleo [3:01] ,14. One More Thing - Richard Gibbs [3:02], ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Shakespearovo Zkrocení zlé ženy jinak, moderně, originálně, z prostřední současné střední školy. A nutno dodat, že je to velmi povedená předělávka. Možná to byl odvážný nápad, natočit Shakespeara jinak, ale vyplatilo se. Já byl velmi potěšený celkovým výsledkem, to jsem absolutně nečekal. Sice to místy nemělo daleko k obyčejné teenagerovské komedii, ale nakonec jsem dospěl k názoru, že tohle není teenagerovská komedie, ale spíše normální komedie. A co dělá z této komedie tak úžasnou záležitost. Jsou to určitě výkony Heatha Ledgera (dnes už bohužel tragicky zesnulého) a Julie Stiles, kterou jsem zde viděl hrát teprve podruhé (poprvé jsem ji viděl ve snímku Zůstaň se mnou). A právě díky nim je můj celkový dojem více než pozitivní a dávám čtyři hvězdičky... ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Docela průměrná teen romantická komedie s dvěma sympatickými představiteli v hlavních rolích (H. Ledger + J. Stiles). Humor patří vzhledem ke svému žánru k tomu trochu inteligentnějšímu, jenže je ho ukrutně málo. American Pie (1-3) je sice výrazně nechutnější, ale nalejme si čistého, pobavíte se u něj mnohem více. Charaktery všech postav jsou příliš černobílé, škatulkované, vykonstruované, umělé a příběh (~scénář) stupidní a předvídatelný, proto zůstávám pouze u lepších 2 hvězd... 5/10 ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Sakra, sestra mě donutila podívat se s tím, že je to klenot, a teď abych se jí bála říct, že mi to zase tolik jako klenot nepřišlo. V rámci žánru bylo Clueless určitě lepší. Tady je sice víc zajímavých herců, ale na mě to byla až moc romantická teen komedie a málo přesahu či aspoň zábavného špičkování. Asi kvůli tomu, že je tam víc hlavních postav a že film sleduje dva ústřední páry místo jenom jednoho, jsem měla dojem, že příběh nebyl moc rozpracovaný a tím pádem docela dost mělký. Raději bych znovu viděla takové to televizní zpracování s Brucem Willisem. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vzhlížel jsem k tomuto kousku s nadějí, že mě alespoň trochu přivede k zamyšlení, jestli vážně každý americký film pro teenagery musí být šílený a zcela nestravitelný pro téměř již dospělé jedince odlišné kultury. Bohužel, nic takového se nedostavilo. Filmy tohoto rázu už se asi nikdy nenaučím trávit. Sám pro sebe bych si mohl dodat - bohudík za to... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Jedna kniha v knihkupectví má zajímavě příznačný název:" 10 nejstupidnějších věcí, kterými si muži ničí život." (Elisebah)
  • Když má Bianca (Larisa Oleynik) hodinu tělocviku, resp. střílení, střelí šíp do učitele. Hned se k němu všichni seběhnou a pošlou jednu holku pro lékárničku. Ta sice běží, ale za chvíli je vzadu vidět, jak se zastavila a jen se tam poflakuje. Že by jí ta ochota tak rychle přešla? (Roby)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama