Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (587)

boshke 

všechny recenze uživatele

Dva diametrálně odlišné příběhy. Ten první je naprosto stupidní a primitivní - hezounkej blbeček se zamiluje do nádherný dutý hlavičky. Ona však pokukuje po namachrovaném vylízanci, takže se nám to pěkně zamotává. Všichni tři jsou blbý jak malovaný sáně, divák ani nedutá, absolutně netuše, jak to asi dopadne... Příběh č. 2 je o poznání zajímavější, ač ani v tomto případě diváku nedá moc práce uhádnout závěr, ostatně jako u většiny (podobných) snímků. Příběh sbližování "tý divný mrchy" a "toho divnýho vyvrhela" zaujme, už jen pro ten sympatický pár, narozdíl od nesympatických dutých hlaviček. Ledgerovi se Stiles to spolu ve filmu sekne a dávají mu tolik potřebnou šťávu, jinak by se topil hluboko v žánrovém průměru... 60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ze začátku hodně povedená a hlavně humorná komedie, která se ale v okamžiku, kdy se mnohé postavy začnou vnitřně proměňovat, uvědomovat si a chápat různé věci, přesně tak, aby americký životní film a hollywoodský nechutný morální patos zůstal zachován, začne trochu bortit. Ale dobré na ní je právě to, že ač do bahna klesat začne, nezabředne do něj a neudusí se v něm a to třeba hlavně díky výborné Julii Stiles, která celou dobu drží celý film hrdě s hlavou vztyčenou. Sice je to mnohdy vyprázdněnější než se to snaží tvářit, ale dobrá hudba, dobrý humor, dobrá zábava. Otec holek je fakt zábavný borec, stejně tak černošský učitel. 3,5* ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

já si nemůžu pomoc.. ale mám tenhle film děsně ráda... Julia Stiles jako mrcha, kterou má za prachy zkrotit Heath Ledger... ale to by nebyl romantický film.. kdyby se do sebe nezamilovali?? nikterak zvlášní záplatka či jinak vybočující zajímavost.. ale film který asi většinu lidí nenadchne ale ani neurazí ;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já budu v noci spát. Spánkem otců, kteří vědí, že jeho dcery nejsou inseminovány." Tak nám yorkšírek Bianca nemůže randit, dokud si pitbull Kate nenajde kluka. Fajn, tak to je v pohodě, protože já se hlásím. Mně totiž Kat padla hned do oka a nemůžu ji z něj vyndat. Hraje fotbal, řádí na rockovejch koncertech, skvěle tančí v rytmu tequily a hbitě setře každýho, kdo o to projeví zájem. Prostě dokonalá holka, ale je tady ten týpek, kterej na černým trhu vyměnil játra za reprobedny a to je soupeř nad mý možnosti. Takže odcházím, ale bavím se, takže až ji omrzí, tak si promluvím s jejím tátou gynekologem o zkrocení zlý ženy a udělám z něj dědu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hollywood po krimikomedii Two Hands zpozorněl a všiml si talentovaného australského herce. Ten se stane ústřední postavou ve „sváru“ dvou sester, kdy mladší oblíbenkyně chce randit, zatímco její starší sestra s ostrým jazykem má ráda feministickou literaturu, nekonvenčnost, nezávislou hudbu a po někdejším milostném zklamání o opačné pohlaví nestojí. Mladší podle zvláštního rozhodnutí otce-gynekologa může randit až poté, co si najde kluka i starší odměřená (samozřejmě jen na první pohled) semetrika. Rozseknout to tedy má údajný rebel s vítězoslavným úsměvem (který beztak snědl živou kachnu), kterému „jeden pitomec zaplatil, aby sbalil bezva holku. Jenže on to zvoral a zabouchnul se.“ Dvojice scénáristek do volné adaptace Shakespearovy hry Zkrocení zlé ženy nasypala spoustu vtipů a vznikla sice (hlavně z úvodu) docela nesouvislá, ale přesto milá a zábavná romance. Snad každý (kdo nemá rezavé srdce) si trochu zasteskl a rozpomněl na svoje trable s první, druhou... Výsledek si udržuje čilé tempo, chemie mezi Heathem Ledgerem a jízlivou Julií Stiles je výborná, sarkasmus hmatatelný, dialogy milé, učitelské figurky solidně hláškující a soundtrack velmi dobře poskládaný. Hlavně snad nikomu nechybí toho času oblíbené vyměšovací scény. Funguje to i bez nich. A když pak Heath na hřišti pomocí školní kapely zatančí a zazpívá... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Budova, ve které se natáčelo, je střední škola v Tacomě, stát Washington. Původně se jednalo o luxusní hotel, který byl po požáru přestavěn právě na školu. (Elisebah)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama