Reklama

Reklama

Kurýr pracující pro místního mafiánského šéfa musí doručit záhadný balíček, zatímco jej pronásleduje skupina neobvyklých gangsterů. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě se mi nestalo, aby mi film, který jsem si navíc přetáčel vysál veškerou sílu tak, že nejsem schopen po skončení napsat komentář. Film je neuvěřitelně nudnej, špatnej! Co se týče akce.... Austine, zabal to. Mi přišlo, že zde Dolph hraje proti své vůli, když už bitka, tak kurva je to ochrápaný, kamera někde v píči, takže jsem z akce nic neměl. Je to snad jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl, já neměl šanci to dokoukat, pač jsem byl prázdnej, nebavilo mně to. 0/10 ......................... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jsem si říkal, o čem asi tak film bude, když se jmenuje Package. Došlo mi to hned. Nějaká pakáž se totiž marně snaží srazit na kolena Steva Austena, vyhazovače z klubu, který dostal neobvyklý úkol, doručit cosi tajného od jednoho mafiána druhému. A protože je to poslední skaut, opravdu se snaží. Skauti ale byli patrně i tvůrci, neboť se jim podařilo do filmu vtěsnat kýbl takové nudy, že se to chvílemi vleče jako tejden před vejplatou. Je to ku škodě. Mohlo se jednat o velmi vyjímečný snímek, když už nechali proti sobě nastoupit Austina, Lungrena a toho atleta z Yip Mana, Darrena Pohlavního. Snímek potěší místy velmi brutálními a syrovými akčními souboji, ale nabízí i nesourodý styl vyprávění a z toho vznikající lapsy a nudu. Lepší trojka, ať maj děcka radost. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je to dobré leda tak na takové to „domácí žvýkání…“. Křupky v jedné ruce, lahváč v té druhé, vypnout mozek a jen tak si užívat béčkový akční kousek, ve kterém se většina postav chová jako absolutní kreténi, ale najde se tu i několik slušných scén a bojových choreografií. Drsný zabiják Dolph Lundgren a na konci dopadne jak kokot, bandička krutopřísných zabijáků v čele s mistrem leč fetkou Darrenem Shahlavim – který už to má ve skutečnosti „za sebou“ a ultra drsným plešounem Austinem – co sejme borce jednou ranou hlavou…Jako zasmál jsem se, no a úplná kokotina to taky není…50% ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] The Package. Béčko? - áno, ale kurevsky slušne sfilmované a dobre zahrané.. Dokonca som ani pri filme nemal nikdy väčší pocit béčkovosti, nepreukazuje sa to ani na réžií, kamere a podobne, celkovo to bolo veľmi slušné. Príbeh je zaujímavý, páčili sa mi už aj titulky(ved´ mám rád bowling:D) a potom sa dej už dobre rozhodne, rozhodne nenudí a stále je to slušne zaujímavé a aj tempo je dobré. Čo sa týka akčných vecí, tiež na dobrej úrovni, na béčko je to veľmi kvalitné. Sklamala ma len záverečná konfrontácia, ktorá je dosť krátka a nie moc zaujímavá, ale inak som spokojný. Sú tu prestrelky, dosť sa striela, sem tam krv, nejaký dobrý moment tiež. A súboje, tie sú presne v takom štýle ako som čakal. Austin hrá v hlavnej úlohe drsnáka tak ako to mám rád, používa päste, všetko rieši tvrdo a ručne. Jeho súboje vo filmoch nikdy neboli stavané na nejakej choreografií, ale na drsnosti a to sa tu vydarilo, no a kamera rozhodne súbojom pomáha a neškodí. A aj Lundgren poteší vo filme, má dobré reči, či už mučenie, ale aj v akcií je dobrý a hlavne v úvode. Vo výsledku rozhodne spokojný, dopadlo to lepšie ako som čakal a určite je Package najlepší Austinov film. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem veledílo, ale musím uznat, že mě snímek vcelku zaujal. Děj není nijak složitý, ale po dramatické stránce z něj bylo vytlačeno vše. A tak se ani tak nejedná a čistý akční film. Hromotluk Steve Austin se zhostil hlavní role a nedopadl zase až tak špatně. Dramatizaci zvládl stejně tak dobře jako akční scény, které tu jsou jen jako nezbytným doplňkem. Dolph Lundgren opět jako záporák, takže jak se dalo předpokládat, moc prostoru tu nemá. Ale je zajímavý. Příběh tedy staví hlavně na ději. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Pri boji Nemca (Dolph Lundgren) s Tommym (Steve Austin) si je možné všimnúť, že v náročných kúskoch za Lundgrena zaskakuje dablér. (Johnny.ARN)
  • Pri prestrelke v reštaurácií drží Nemec (Dolph Lundgren) zbraň v ľavej ruke. Pri zábere zozadu si však môžeme všimnúť, že ju drží v pravej a nemá ani blond vlasy. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama