Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amanda žije v New Yorku, kde pracuje jako restaurátorka obrazů pro Metropolitní muzeum, a přestože je půvabná, milá a chytrá, štěstí v lásce se jí vyhýbá. Svého posledního přítele přistihla v posteli s jinou a rozhodla se odstěhovat. Nové bydlení si najde v prostorném bytě v East Side, který sdílí společně s Roxannou, Jade, Candi a Holly, čtyřmi dívkami, které pracují jako modelky a jejich život je jedním velkým mejdanem. Ty se jí sice pokusí najít toho pravého, Amanda se však nového vztahu bojí a nemá chuť pouštět se do dalšího milostného dobrodružství. Její rozhodnutí ji však začne opouštět, když se náhodou seznámí se sympatickým sousedem Jimem Winstonem, údajně úspěšným podnikatelem v oblasti módního průmyslu. Je jím natolik okouzlena, že se to promítne dokonce i do Tizianova obrazu, na kterém právě pracuje. Přestože doufá, že právě on by mohl být tím pravým, váhá, protože se bojí dalšího nezdaru a zklamání. Pak ale uvidí v okně, jak Jim ve svém bytě někoho zabil. Šokovaná dívka zavolá policii, ale ta nenajde žádné stopy po údajném zločinu... (TV Nova)

(více)

Recenze (94)

dynamyt1 

všechny recenze uživatele

Přeslazená romantická komedie je bezesporu odrazem své doby a proto jedna hvězdička za soundtrack a kostýmy. Jediné co zde dává dějově smysl, jsou modelky a jejich svět. A dodatek... vzhledem k tomu, že byla hlavní hrdinka zasazena i do prostředí umění, vysokého umění prestižního NY muzea, mohl si scénárista alespoň něco málo o této oblasti načíst, taková restaurátorská dílna nevypadá jako laboratoř z krimi seriálu. ()

HRom99 

všechny recenze uživatele

Už mám skoro taký dojem, že v Hollywoode majú receptár na výrobu "blonďatých" komédií. Neodmysliteľnou ingredienciou v nich musí byť wc-humor. Je to len nejaká americká úchylka alebo sa aj u nás na tom niekto smeje?! Nechápem! Ináč by to nebolo také zlé, aj čo sa týka námetu aj výkonu hlavných postáv. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Ron Burch, David Kidd .. Teď už vím, že film Freaky Friday byl ve filmotéce Mark Waterse spíše jen excelentní záchvěv než standard. Navíc byl výborně napsán! To ovšem neplatí o tomto snímku, který vsází na fekální humor, černohumornou avšak nefunkční zápletku a jako malou náplast také plejádu hezkých hereček, kde Monica Potter bezpečně všechny přezáří svojí krásou i herectvím. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Amanda Pearce (Monica Potter) má velké potíže navázat vážnej vztah. Vždycky když se už zamiluje, tak jí onen šťastlivec hnedka podrazí. Tak ji hrozí že zůstane stará panna (ve filmu krásně znázorňují její tři kolegyně, všechny věkem někde nad 200 let). Při hledání nového bydlení narazí na mladíka, který ji na první pohled padne do oka (a ona zas jeho psovi :).. Aby to nebylo tak jednoduchý, vypadá to že i přes pohled Anděla je její milý pěkný ďábel (a podezřelej z vraždy)... Obyčejná zamilovaná komedie, kde po pár dnech od shlédnutí těžce vzpomínáte oč tam vlastně šlo. V hlavním rolích Monica Potterová (kolibřík Nicholase Cage z Con Airu) a Freddie Prince Jr. (bez svého obvyklého přívěšku Mathew Lillarda). Ostatní postavy jsou nezajímavé, a slouží jen k vyplnění zbylého času filmu a doplnění komediální složky (i když "inteligence" modelek je leckdy spíš k pláči).. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Romantická slátanina, a celkem pitomá záležitost bez žádného pořádného děje, jakých bylo natočeno už bezpočet. Na ty ztřeštěné modelky se sice kouká hezky ale to je tak všechno. Za chvíli totiž omrzí i oni. Pokud je ti však 10-15 nebo si ženská na mateřské či v domácnosti tak je to film přesně pro tebe. Inu scéna kdy mladá holka se psem co se pravidelně složí při pohledu na zezkého chlapa hovoří za vše. Ztráta času! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Tizianův obraz, který začíná Amanda restaurovat, se jmenuje Bacchanálie a visí v madridském Pradu. (Jezinka)

Reklama

Reklama