foto

Brendan Beiser

  • nar. 17.4.1970 (50 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Luba
2017 Zmenšování
2015 The Unauthorized Melrose Place Story (TV film)
2013 Superurychlovač
2012 Locked in a Garage Band
2011 Donovan's Echo
Last Chance Casting (TV film)
2010 Goblin (TV film)
Víla Zuběnka
2009 Nedůvěra (TV film)
Wolf Canyon (TV film)
2008 Kovbojova nevěsta (TV film)
2007 Plácek 3
Smrt z podzemí (TV film)
2005 Savage Island
2003 See Grace Fly
2002 Adventures of Johnny the Argyle Sock, The (TV film)
Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (TV film)
2001 Kevin ze severu
Last Wedding
Vzhůru nohama
2000 G-Saviour (TV film)
Závod o zlato (TV film)
1999 Strach
1998 Dirty
Na Vánoce budu doma
Vigil, The
Zelenáči na greenu
1997 Vyděrači
1996 Harvey (TV film)

TV seriály

2019 The Boys (TV seriál)
You Found Me (S01E08)
The Self-Preservation Society (S01E07)
Carter (TV seriál)
Harley Wanted To Say Bonspiel (S02E07)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Konec začátku (S01E12)
Bojovníci (S01E11)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Kanadský pacient (S11E04)
2016 Dark Matter (TV seriál)
We Were Family (S02E04)
Orphan Black (TV seriál)
The Redesign of Natural Objects (S04E08)
2015 Království (TV seriál)
Rozchod (S02E19)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Planý slib (S04E05)
2012 Kurýr (TV seriál)
Krvavé diamanty (S01E11)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Boj s teroristy (S05E04)
2011 White Collar Poet (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši divů (S04E13)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Pod povrchem (S02E13)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Good Soil (S02E07)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Brána do páté dimenze (S03E11)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Soutěž v hláskování (S01E02)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pamatuj na smrt (S10E08)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Věž (S02E15)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Šílenství Smrtonošů (S01E07)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Deja Voodoo (S02E15)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Past na ptáky (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Syndrom (S06E19)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Max (S04E18)
Tempus Fugit (S04E17)
1996 Akta X (TV seriál)
Tunguska (S04E08)
Teliko (S04E03)
Herrenvolk (S04E01)
další epizody (5)
1995 Akta X (TV seriál)
731 (S03E10)
Nisei (S03E09)
1994 Zmije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky