Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument, jenž mapuje průběh výroby jednoho dílu seriálu Městečko South Park. Tvůrčí tým má 6 dní na zpracování a zfilmování jedné epizody. Parkerovi a Stoneovi začíná týden humoru, tvořivosti a v neposlední řadě i velkého stresu. (latvar)

Recenze (33)

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Mrknout se do továrny, kde se vyrábí můj nejoblíbenější seriál? ..kde se vyrábí South Park? Proč ne.. :-) Však bylo taky k vidění dost zajímavejch věcí. Stone a Parker ..jo..přiznám se, že jim tuhle jejich práci závidim.. Mimochodem, jejich ´´vystoupení´´ na Oscarech je na Oscara :-) Nominace na Oscara v kategorii ´´heavy fucking´´! ()

venca163 

všechny recenze uživatele

No jaký hodnocení asi dam dokumentu o natáčení nejlepšího seriálu všech dob™... No? No jasně, že jo... Ale fakt to stojí za to, pokud nevíte, jak to ti kluci dělaj, určitě se na to podívejte! A pokud to víte, jak jsem to věděl já, podívejte se na to taky, protože něco jinýho je o tom číst a něco jinýho je vidět je přímo v akci! "Very werr, I wir eat the cuttlefish!". Patnáctá série možná fakt trochu utrpěla vyčerpáním po Book of Mormon, ale i přes její vyloženě debilní druhou epizodu a depkoidní prostřední dvojdíl u mě uzrála. Show bych rozhodně neposílal na odpočinek, poslední 18. série pořád válí. Holt espéčko (jak South Park familiérně přezdívam) se taky, jako všechno ostatní, vyvíjí. "Oooh, this cuttlefish is shitting werr, hord on South Park, I berieve in yooouu!!!" (95%) ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Treye, Matta a jejich partu obdivuju za to, co dokážou udělat za poutých 6 dní. Je to neuvěřitelné, že i když na to mají velmi málo času, tak dokáží udělat skvělý díl. Jak se tam zmiňovali, že ostatním seriálům to trvá 6-8 měsíců, tak to je pálka. Konečně jsem měl možnost se podívat, jak to vlastně všechno probíhá. Dokument se povedl. ()

Epco 

všechny recenze uživatele

Ako to tí Parker a Stone robia? A tu je odpoveď. Pekne na jednom mieste je zobrazené všetko čo sa človek mohol útržkovite dozvedieť z iných zdrojov počas rokov trvania tohto fenoménu. Pre tých ktorý majú napozeraný skvelý seriál Studio 60 on the Sunset Strip však neprináša nič nové, aspoň čo sa týka informačného prínosu ohľadom vzniku komediálnej show v časovom prese. Výnimočnosť toho dielka spočíva v osobách pánov Parker a Stone, a tí ju už nijakovsky dokazovať nemusia. Stačí sledovať samotný South Park či čokoľvek iné čo vytvorili. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Vtipný a zcela otevřený dokument nejen o novodobé podobě tvůrčího procesu kultovního South Parku. Neskutečně zajímavý byl kromě náhledu do zákulisí současného tvůrčího týmu kupříkladu i retrospektivní pohled na produkční materiál, se kterým Trey a Matt pracovali původně. Pro opravdové fanoušky naprostá nutnost! 90% … Trochu škoda té kratší stopáže, klidně bych s těma lidma vydržel sedět u obrazovky několik dalších hodin. ()

Zajímavosti (2)

  • Epizoda, na které v dokumentu tvůrci pracují, je 1. díl 15. série s názvem „HumancentiPad“. (puchal)
  • V rokovacej miestnosti Parkera a Stonea je na stene zavesený zarámovaný hokejový dres Los Angeles Kings, s menom bývalého slovenského hokejistu, Žigmunda Pálffyho. (KN1Fe)

Reklama

Reklama