Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tenhle způsob filmu by erudovaní filmoví kritikové označili odborným výrazem "námrd". Ano, tohle je prosím prvotřídní thrillerový námrd, nic tak výrazného jsem na obrazovce už dlouho neviděl. Evansova postava je samozřejmě z říše fantazie (tím myslím že vyumělkovaná, nerealistická), některé scény šly určitě natočit líp, některé jsou absurdní (Evansova schovávačka ve vyvrhnutém trupu), několik věcí mi příliš nevonělo (divná představitelka Emmy, jedny silikonové cecky), ale celkově jde o tak neotřelé osvěžující béčko, že všechna drobná negativa v návalu diváckého nadšení pomíjím i promíjím. Pro mě zatím nejlepší film od zběsilce Kitamury. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Banda kriminálnikov má smolu, že napadnú ešte väčšieho kriminálnika a zabijú mu dievča. Pomsta príde hneď a je riadne krvavá. Niektoré nápady na zabitie priam sršia originalitou, najlepší bol asi ten mlynček na mäso :). Dejová linka pekne odsýpa a od momentu, čo si banda grázlov uvedomí, že sú v riadnom prúsere sa dostaví aj solídna atmosféra. U mňa preto celkom spokojnosť. V každom prípade som nečakal také kvalitné gore efekty. 69/100 ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Páreček se stěhuje. Dalekou cestu proloží odpočinkem v motelu. Večeře přijde vhod. V knajpě ale nechybí parta omezených vidláků, které nevyšel jeden z kšeftů. Z hrozící potyčky zůstane jen u slovních výměn. Pak to ale začne. JEHO naserou, protože ON není tak úplně v pohodě chlapík, kterého okolnosti donutily vzít do ruky nějakou ze svých hračiček. Aneb když se burani s bouchačkami setkají s pořádným magorem, který má v hlavě trochu guláš. Sympatie si tu tak budeme budovat velmi obtížně, na druhou stranu aspoň bude čas na „vychutnání si“ typického slasheru, kde hned několik scén aspiruje na to, že si je po skončení filmu ještě jednou zopakujete, jiné zase překvapí šílenou nápaditostí (hra na schovávanou v lidském těle). Rutinní thrillerová jednohubka bez přetlaku hluchých míst holt vždycky potěší!! ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Luke Evans musí být nový Punisher, jinak to jako nevidím. Ne jako vážně, jeho výkon v roli sociopatickýho vraha je fakt top notch, věřil jsem mu to a každá jeho suchá hláška spadla na úrodnou půdu. Jako bez debat, ten film si celý krade pro sebe a to spolu s fajn góre efekty. Jasně, příběh o tom že šílenému vrahovi jeden člen gangu ukradl holku a on se proto rozhodne jeho a zbytek  party zmasakrovat, není nic originálního. Ale jako, o originálnost tu fakt nejde, tohle je čistá poctivá old school akční vyvražďovačka s pádícím tempem a lehkým suchým humorem. Ano ze začátku je film docela prkený spolu s některými výkony, ale to opravdu připisuji záměru Kitamuri, jelikož pokud jste viděli jeho Versus, tak to bylo úplně to samý. Herci tam přehrávali či prováděli absurdní dialogy. Za mě tedy fakt příjemná jízda s kvalitním soundtrackem a neskutečným Evansem! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kdo čekal filozofické bádání, se zklamal. Kdo čekal kvalitní scénář, se zklamal. Kdo čekal áčkové zpracování, se zklamal. Kdo čekal dobré herecké výkony, se zklamal. Kdo ale čekal bezduchou řežbu s litry krve a rozsekanými mrtvolami, se rozhodně kurva nezklamal. Na víc než tři hvězdičky to nikdy být nemůže, ale ten čas byl investovaný dobře. 60% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)
  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)

Reklama

Reklama