Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (125)

Fanita 

všechny recenze uživatele

Nie príliš hororový snímok ma príjemne prekvapil. Najprv som si myslela, že to bude na jedno kopyto so všetkými typickými americkými horormi, ale výsledok ma prekvapil. Herci vynikajúci, hudba príjemná. Neviete vôbec, čo Vás čaká v nasledujúcej polhodinke, čiže skvelé napätie zaručené... Koniec som vôbec nečakala, super. A samozrejme David Oakes je asi ten najlepší záporák tejto generácie mladých hercov... ()

bestlama 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že se bude parta debilů vymykat klišoidním těžkotonážním cool pubertálním akcím a film nebude složen z methanolových dýchánku, nějakého toho cannabisu a heteresexuálních zábav. Potom dostaneme zábavu ve formě Cabin in the woods, kdy je parta těchto mladých morgošů převezená do chaty uprostřed ničeho. Oblíbená hra Pravda nebo úkol tentokrát dostane nový rozměr a vy uvažujete, že se sami pozvete ke svým nepřátelům a zavedete tam tuhle inovativní verzi. I přes milion třistaosmdesát tisíc vět, kdy je film převážně ukecaný se můžu vyhoupnout na slabších 5*. A teď si jdu dát doutníček ve slunečném počasí, kdy u toho budu filozoficky uvažovat nad tím, že asi mají takové akce něco do sebe a zavolám do Home Credit pro půjčku na 6l kyseliny pro vlastní dýchánky. ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dnes rozhodoval jaký thriller nebo horor bych si pustil narazil jsem na tento Britský kousek /Pravda nebo úkol/ a musím říct že jsem se ani na minutu nenudil. Herci vybraní na míru dobře. Pošahaný bratr zmrzačeného sourozence a jeho ACID TEST :) Eleanor mě příjemně překvapila. Doporučuji ! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No, scenárista je asi poměrně kreativní chlapík, protože vymyslet a napsat něco takhle nepravděpodobně nablblýho, to musí být kumšt. Na druhou stranu je to alespoň (i z tohoto důvodu) celkem zábavné. Hororově je Truth or Dare krotký film, pár hrátek s pistolí, brokovnicí, nožem a kyselinou už asi dneska nikoho úplně neohromí. Za sebe nedoporučuju, ale jsou i mnohem horší kousky. 4.5/10 ()

stration 

všechny recenze uživatele

Místy vcelku originální dílko sráží debilní chování ústředních postav, které jako by cítily, že jsou ve filmu a že musí ještě několik desítek minut hrát, aby film trval alespoň hodinu a půl. Jinak by totiž bylo za necelou hodinu po filmu a po zábavě. Ale celkově mě film bavil, pár zvratů potěšilo a ke konci jsem se dokonce usmíval nad posledním nápadem s telefonem. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama