Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Dúfam, že ďalšiu časť už natáčať nebudú a keď áno, už to nechám bez povšimnutia plávať ďalej. Videl som prvé dve časti a tak som bol zvedavý čo ponúkne táto. Nemôžem si pomôcť, ale film nemá žiadny špecifický náboj a tak mi neostáva nič iné len to prirovnať k predošlým častiam. Zatiaľ čo v prvej všetko dávalo zmysel a táto automobilová show bola novinkou v ďalších ide do slova len o kopírovanie. To, že teraz krvavými incidentmi zašpinili celú kameru, obohatili výpravu a dali viac priestoru ženskej spoločnosti nestačilo na vybudovanie niečoho veľkolepého. Luke Goss je stále pre mňa nepresvedčivý hrdina a režisér Roel Reiné jednoducho nedisponuje "zbraňami dostočného kalibru", aby zvládol energetickejšie a zaujímavejšie odpáliť vojnu väžnov propagujúcu v tejto show. Nedá mi nespomenúť "zázrak tohto leta" strážcov väzenia, ktorí namiesto bojových psov mali na vodítku hyenu. 40% ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Jasně, že ani Inferno nedosahuje na jedničku, ale je celkem zdárný konkurent druhému dílu a nakonec pro mě příjemným překvapením.  Co film sráží na zem jsou vesměs celkem nudné závody v poušti a kamera, protože je spousta záběrů přes světlo. Další mínus je určitě absence pořádné záporné postavy. Inferno, ale má i pár svých plusů a to hlavně auta, která jsou parádní a nebo herce hlavně Danny Trejo mě bavil. Měl jsem trochu obavy jak si snímek poradí aby navazoval na předešlé filmy, ale konečné rozuzlení mě potěšilo, protože se to celkem podařilo. Film sice občas zpomalí, ale většinou má spád a jede a i když jsem dal 4* s hodně odřenýma ušima přesto to nic nemění na tom, že jsem se bavil. 72% ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak, můj první "2013" film mám za sebou. Co k tomu říct. Nový káry, nový zbraně, noví herci, nové prostředí - Jižní Afrika a stará dobrá Death Race. Pouštní prostředí tomuto šílenému závodu moc sluší, avšak výbuchy a havárky bych si přece jenom v dnešní době digitálních technologií představoval trošku jinak. S touhle sérií to jde celkem z kopce, předpokládal jsem že to bude trojkou končit, ale podle konce to vypadá, že tvůrci ještě mají co nabídnout - no jak se to vezme, jestli je vůbec ještě o co stát. ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Po jednotke a Stathamovom výraze tváre “neser sa mi do cesty“ nemusím ani veľmi loviť v pamäti, kým Inferno, rovnako ako prvý sequel, vyšumí z hlavy už po pár hodinách. Jadrom problému nie je ani tak to, že neprevetrá mozgové bunky a kašle na logiku (o to mu nikdy nešlo), ale že tento koncept už nedokáže natankovať toľko adrenalínom a krvou premazanej akcie, aby zabavil diváka zas a znovu. V podstate sa už len recykluje. Kamera občas pekne živelná, strih strašne videoklipový, spomaľovačky na hranici únosnosti a hudba často mimo. Našpúlené pery a vytasené prsia sa už míňajú účinku a záverečný twist vyznieva do prázdna. 5/10 a o štvorke nechcem ani počuť. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ODPLATA JE SVINĚ“..... /// (Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, co očekáváte od ,,Béčka?) Hra na efekt, drsný modelky, málo keců, dobrej zvuk a akci. To fšechno by mohlo anulovat levnej casting, tlustou (drsnou) dozorkyni (která vlastně ani nemá žádnou roli, i ty vostatní, kterejm ten všechen humbuk kolem ani nejde věřit. (soráč Luku, ani u tebe si nejsu jistej….) Kdyby aspoň rejža tomu dal něco navíc…slabá ruční práce a záběry jako z inter počítačovejch her mu k reputaci nepomůžou (naštěstí Rallye Dakar má nakoukanou…). SLÁVA - modelky maj dobrý kozy! Bohužel mluvěj jako já a na rozdíl vode mně, to znich drsňáky neudělá! … Přesto je to ,,B“(éčko), který si v dobrý kvalitě a s trochou dobrý vůle můžete užít. Bez emoční podívanou naštěstí neprzněj kreténsky záporný reakce. Je to jen neškodná blbina s hrou na efekt, vo třech dnech s novým šéfem a novejma pravidlama. Serte na logiku a nechte rozhodnout svoje srdce… JÁ JSEM FRANKENSTEIN A …. (já vím, já vím….) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Loprais mě letos nechal doma. 2.) Protože vím, že slušně udělaný béčko má svoje kouzlo (který nebudu kurvit odpadem!). 3.) Thx za titule ,,marosh1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy bachaři vystřelí naváděnou raketu IRIS-T podruhé i potřetí, pokaždé je na odpalovacím stojanu všech 8 raket. (Ficik)
  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)
  • Když jede ve třetí etapě Frankenstein (Luke Goss) bok po boku 14K (Robin Shou) přímo do cíle, střílejí svými kulomety vojáky okolo tratě. To je ale nemožné, jelikož mají zbraně nainstalované napevno a namířeny přímo před sebe. (Ficik)

Reklama

Reklama