Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbie La cara oculta (více)
Trailer 2

Španělský dirigent Adrian pobývá pracovně v Bogotě, kde si pronajal spolu s přítelkyní Belén velký osamělý dům. Belén od něj kvůli jeho nevěře odejde, Adrian však rychle nachází náhradu v servírce Fabiene. Ta se k němu dokonce nastěhuje a záhy objeví, že se v domě ozývají podivné zvuky. Po Belén začne jako po zmizelé pátrat policie, brzy se však ukáže, že s jejím odchodem od Adriana to bylo trochu jinak. (lola3121)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (639)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film, co tady nemá v době mého shlédnutí ani český překlad, tudíž se k němu nedostala česká distribuce, a přesto ho tady ohodnotilo na více jak 4 tisíce uživatelů. To už samo o sobě něco značí. Minimálně to, že se tady mezi lidmi o tomto filmu asi docela dost mluví. No a není se vůbec čemu divit. Tenhle španělsko-kolumbijský film je totiž tak vydařený thriller, že by to vůbec nikdo nečekal. A o to je lepší, že vlastně bez varování okamžitě udeří. Ono totiž dobrých thrillerů není zase tolik, aby si člověk mohl vybírat a tady se ještě k tomu každých div ne dvacet minut přetočí příběh o sto osmdesát stupňů, což je jenom k užitku. Příběhově jsem si ho užíval, jako hodně dlouho žádný jiný film. A věřím, že nejsem a do budoucna nebudu jediný. Česká distribuce v tomto případě silně pohořela. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nakonec hezky poskládaná pohádka o 'pomstě ze záhrobí', s níž jsem měl problém především z toho důvodu, že je asi třeba fandit postavě, která si to vůbec nezaslouží a je hrozně hloupá a nesympatická. To však nic nemění na tom, že druhá polovina má šťávu a množství soběstačných nápadů, které to vytáhnou k uspokojivému finále. Čtvrtá hvězda ale jen o prsa té plošší (a hezčí a sympatičtější) z hrdinek. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Amdrés Baiz / Predloha: Hatem Khraiche / Príbeh: Arturo Infante | Hudba: Federico Jusid | Produkcia: Andres Calderon, Andrés Fernando Calderón, Cristina Conti | Distribúcia: 20th Century Fox, Fox | Štúdio: Avalon, Cactus Flower, Dynamo, Fox Internation Productions | Rozpočet: 2,6 miliónov $ | Tržby: ? $ || Asi najatmosferickejší film, ktorý som tento rok videl. K dokonalosti mu chýba veľmi málo. Možno je to tým, že je úplne iný, než všetko naokolo. Je inak natočený, zrežírovaný a hlavne, zahraný. Musí sa vidieť. 85% | Blu-Ray, THX, ES DTS | ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Za zrcadlem a co tam Belénka našla... Přijít u mysteriózního thrilleru s originálním nápadem, aniž by se zabrousilo do obsahu seriálu Svět tajemných sil, to by se mělo v současné době vyvažovat zlatem. V dobrém slova smyslu triviálnost zápletky i zvolená kompozice vyprávění přináší zasloužené body, ale na pět hvězd by tuhle variaci na téma „sejde z očí, sejde z mysli“ musel režírovat Hitchcock a dirigentskou taktovku třímat Cary Grant.. Docela nechápu, proč si Adrian tahal do ložnice ty malé činely, když už jich musel mít dost z orchestřiště.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kdo jinému jámu kopá a za blbost se platí - hned dvakrát! Děvkař a zhrzené milenky. Chlap je nesympatický, ženy nechaly své hlavní zbraně doma. Ale nechšť, kdyby byl příběh opravdu takový, jak jsem si dle komentářů myslel. Horror ani omylem a thriller? A kde je prosím ono napětí? Mohlo by to být pěkné drama, ale není. To uměli režiséři francouzské nové vlny, Italové, Bergman, ale i Herz či Kachyňa. Asi jsem se naladil na jiný film a současně se těšil, co mí oblíbení Španělé předvedou...nu, tak tohle už si opravdu nepustím. A kdyby bývali všichni zhebli, bylo by mi to jedno... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie tohto filmu prebiehalo v kolumbijskej metropole Bogota a katalánskej Barcelone. (MikaelSVK)
  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)
  • Film si okrajově pohrává s událostmi po druhé světové válce, kdy někteří nacističtí vůdci uprchli do zemí Jižní Ameriky, včetně Kolumbie. Ve scéně v bunkru, když Belén (Clara Lago) otevře skříň, je vidět bývalá nacistický uniforma se svastikou. (AloeB)

Reklama

Reklama