Reklama

Reklama

Oslava v Ledovém království

  • USA Frozen Fever (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Oslava v Ledovém království (Frozen Fever) se chystá oslava Anniných narozenin a Elsa s Kristoffem jsou rozhodnuti zajistit, aby se jednalo o tu nejlepší oslavu vůbec. Když se ale Elsa nachladí, mohou její schopnosti ohrozit víc než jen samotnou oslavu. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (66)

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek přiznávám, že Frozen nenávidím, a tudíž ke kraťasu přistupuju se značnou, ale zároveň - na mou obranu - velmi potlačovanou averzí. Zkoušel jsem to, ale to nejde toto prostě - hned po první minutě se musí zpívat, navíc jpíseň je poskládaná ze songů z originálního filmu, schopnosti ledové královny se už nedrží striktně manipulace ledu, atd. Elsa by měla přiznat barvu a konečně Anně sdělit, že její místy až obsesivní náklonnost k ní nepramení čistě ze sesterské lásky. Tak mi to alespoň celou dobu přišlo. Sračka. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Narozeninová párty, když už se koná, má být veselá, hravá, barevná, plná sobů a s taaaakhle velkým dortem. Nenávidím sněhuláky. K Olafovi přibyl Mrazík, Zmrzlík, Sněženka, Křehulka, Pankrác, Servác, Bonifác, Mrazilka, Chlaďulka, Křupinka, Ledovka, Kra, Severka, Polárka, Studilka, Zmrazil, Námraza a to nemluvím o těch, jimž nemůžu přijít na jméno. Jako reklama na Coldrex to je zábavné. ()

Reklama

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Olaf, what do you doing?" - "I'm not eating cake." Je to sice hodně krátké, ale fanoušek prvního filmu v tom najde spoustu zábavy. Tvůrci sáhli na jistotu a zopakovali opět dokonale charaktery jednotlivých postav, ani na jednu nezapomněli. A do party přibyli malí rozkošní sněhuláčci. Při tvorbě vtipů se tvůrci drželi vyjetých kolejí a zopakovali houpačku, převáženou loďku i skákání na gauči. Elsa s Annou vypadaly opět krásně, moje nejmilejší princezny. Ač nejsem dítě, tak jsem z téhle kraťoučké pohádky měl velkou radost. A závěrečná scéna s Hansem byla boží. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Bože, tak tohle je strašný kýč.. 🤮 Jako v čase vánočním to působí trošku mile a animace jsou super, taky hudební narážky na původní film, ale to je tak na hvězdu nebo max. 2... Časem třeba přidám 2., ale teď dávám jen jednu za nevkusnou dramaturgii Novy (vím, že tvůrci za to nemohou..) vysílat tuhle oslavu s nemocnou princeznou, která "by si měla přiznat", že je nemocná zrovna v době COVIDu, jako bychom se měli všichni naprogramovat, ano, my jsme taky všichni nemocní..! 😏 Dost, že jsme všichni preventivně nemocní s hadrem na xichtu..! 😏😷 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

To se povedlo. Fajn nápad, ti malí sněhoví pumbrdlíci. Já mám vždycky narozeninové oslavy spojené s něčím bláznivým a nebo nějakým trapasem,na který se dlouho nezapomene. Tady je to bláznivá jízda od začátku do konce. Sedm minut je na kraťas tak akorát. Jenže v tomhle případě to uteklo až příliš rychle. Chci další. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama