Reklama

Reklama

Na vlásku šťastně až navěky

  • Česko Na Vlásku: Šťastně až navždycky (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

VOD (1)

Obsahy(1)

Království je v slavnostní náladě, když se všichni shromáždí na královské svatbě Lociky a Flynna. Nicméně, když Pascal a Maximus ztratí snubní prsteny, nastane horečné hledání. Duo se bude zoufale snažit najít prsteny dřív než se někdo zjistí, že jsou pryč. Zachrání tahle dvojka velký den a dostanou se do kostela včas? A bude někdy Flynnův nos namalovaný správně? (Illuminare)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (207)

redwik 

všechny recenze uživatele

Čítam si tu väčšinu komentárov, a každý síce nepovie ani trošku krivého slova, pritom takmer nikto nedá plný počet hviezdičiek. Prečo? Na túto otázku sa odpoveď asi nikdy nedozvieme. Podľa môjho názoru si toto video zaslúži najlepšie hodnotenie, pretože je oveľa lepší, vtipnejší a zaujímavejší ako pôvodný film. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[4,5*]     "This is the story of the day my life ended." "Eugene..." "I'm kidding. It was the happiest day of my life. Our wedding day."     Perfektný krátky bonus k perfektnému animovanému filmu Na vlásku (2010). Príbeh, v ktorom neodolateľné postavy chameleóna Pascala a koňa Maximusa musia spraviť všetko, čo je v ich silách (a aj nad ich sily), aby včas získali späť zakotúľané svadobné prstene, je pojatý ako groteska plná skvelých gagov. A o krásnej animácii je aj škoda hovoriť. Vydané ako bonus na DVD Popoluška (1950). ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vzali z celovečerního filmu dva nejlepší a nejvtipnější charaktery - Pascala a Maxima - a věnovali jim jejich vlastní krátkometrážní snímek, který je vlastně celých šest minut o zábavně zoufalé honbě za svatebními prsteny pro budoucí novomanžele. Zkrátka humorný a úsměvný kraťas, který nedělá celovečernímu předchůdci ostudu. ()

Roxeet 

všechny recenze uživatele

Ach jo, Tangled považuji za jednu z nejlepších Disneyovek poslední doby, takže jakmile jsem se dozvěděl, že k hlavnímu filmu vznikl krátký sequel, neváhal jsem. A opět jsem se řehtal celých 6 minut. Škoda, že jen 6. Tenhle animák v sobě nabízí takový kopec zábavy (o kterou se zejména starají zvířecí aktéři), takže mě celkem mrzí, že se nedočkáme delšího pokračování. Nejspíš. Každopádně si Tangled Ever After ode mě vysloužil plné hodnocení. ()

Hermi14 

všechny recenze uživatele

"Toto je příběh o dni, kdy můj život skončil..." Krátké pokračování příběhu Lociky a Flynna, které rozhodně předčilo původní celovečerní film. Je to mnohem vtipnější, má to větší spád a nechybí žádná z našich starých známých postav. Pascal a Maximus měli určitě dostat víc prostoru i v původním filmu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme Na vlásku (2010) má kôň Maximus hnedé oči, ale na plagáte k tomuto krátkemu filmu je zobrazený s modrými. Ide o chybu animátorov aká bola opravená na Disneyho oficiálnom YouTubeovom kanáli. (LuiCJ)
  • Na rozdiel od filmu Na vlásku (2010), ktorý bol podľa MPAA (Motion Picture Association of America) ohodnotený ako PG (niektoré scény nemusia byť vhodné pre deti), tento krátky je film je ohodnotený jemnejším ratingom G (vhodné pre akýkoľvek vek). Väčšina Disneyho krátkych filmov má v Spojených štátoch rating G. (LuiCJ)

Reklama

Reklama