Reklama

Reklama

Můj vysvlečenej deník

  • angličtina My Naked Diary
Trailer 2
Česko, 2012, 102 min

Předloha:

Johana Rubínová (kniha)

Kamera:

Michael Gahut

Hudba:

Petr Wajsar

Hrají:

Veronika Khek Kubařová, Petra Špalková, Berenika Kohoutová, Sandra Černodrinská, Marika Šoposká, Šárka Krausová, Igor Bareš, Ondřej Mataj, Martin Šesták (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Romantická teenagerská komedie o první dívčí desiluzi a hledání skutečného obrazu blízkých, které změní hrdinčin pohled na život... Komedie s příchutí romantiky i hořkosti vznikla podle knižního bestselleru sedmnáctileté studentky Johany Rubínové. Johana (V. Kubařová) žije s otcem (I. Bareš) a nevlastní matkou (P. Špalková). Její vlastní maminka zemřela, když byla malá. Před dvěma lety zažila první velkou lásku, která ale skončila sebevražedným pokusem. Od té doby se Johana snaží milostným karambolům vyhýbat. Štěstí ale nemá – kluk (O. Mataj), do něhož se zamiluje, ji podvede s její nejlepší kamarádkou (B. Kohoutová). Johana se snaží vzpamatovat ze zklamání a zároveň pátrá v rodinné historii, aby se dozvěděla víc o smrti své matky. To, co zjistí, její život obrátí naruby. A Johana si musí připustit, že lidé, mezi nimiž dosud žila, jsou jiní, než si myslela… (Česká televize)

(více)

Recenze (253)

Slida79 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je zde velmi podceněn, přitom hlavní představitelka působí zcela přirozeně a příběh má spád. Nenechte se odradit dávám 4* a 75% ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Pohodovej příběh na podvečerní odpoledne. Celkem zaujme, neurazí. Člověk so z toho na zadek ale nesedne. Celkem 2,9* ()

Mr.Nobody 

všechny recenze uživatele

Původně 3* nakonec jen 1*. Nejprve jsem se na to díval poněkud zrychleně, kdy jsem to zvládl asi za polovinu času. Film se mi zprvu zdál poměrně zajímavý dynamický plný zvratů atd. Po té, co jsem jej absolvoval po druhé v plném rozsahu, už to bylo výrazně horší. Nespoutanost mládí byla vystřídána jakým si zvláštním nihilismem středoškolských let. Bez ohledu na počet a tempo shlédnutí byly postavy sice různorodé a poměrně pestré, nicméně nezajímavé a předvídatelné, jako ranní dopravní špička. Slušné herecké výkony střídaly ty slabší. Je mi celkem jasné, že nepatřím zcela jistě do cílové skupiny, nicméně nemohu se ubránit domněnce, že tento film je silně povrchní a postrádá nějakou hlubší myšlenku a nenese žádné sdělení, které by stálo za zapamatování. Asi jediná zajímavá scéna celého filmu byla ta, kdy probírali ty deníky v tom podniku a hádali li se o tom, co je nebo není literatura. Nicméně film do určité míry splnil svůj účel, a vypomohl mi po několik desítek minut zaměstnat oči a uši. Ale vícekrát to absolvovat nepotřebuji a v několika málo hodinách ten film zcela jistě zapomenu. ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejsem cílová skupina, protože bych teoreticky i prakticky klidně mohl být dědečkem hlavní hrdinky resp mohl bych se trošku ztotožnit s Igorem Barešem, ale mně se to v kontextu české tvorby líbilo. Holt jsem si rád zavzpomínal na studentská léta... ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Jak tak pozoruju, tak nás není mnoho, kterým se film líbil. Napoprvé jsem sice od něho odešel, ale pak se vrátil a nelituju. I když zdaleka ne cílová skupina, byvše o dvě generace starší, film hodnotím jako svěže natočený, vtipný, s nestupidním dějem a hlavně na rozdíl od drtivé většiny filmů tohoto žánru naší provenience, nepodbízející se trapně své cílové skupině. Třeba tím, že každý manža je retardovaný primitiv (Vetchý-Ženy v běhu), že v každém druhém záběru je pes či kočka a že ve filmu nehraje nikdo od Polívků a Langmajerů. Jsem přesvědčen, že z Kubařové, pokud si to nepokazí, třeba tím, že bude hrát ve sračkách, bude velká herečka. Zahrála tu hauptroli skvěle. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Přesná shoda s realitou dneska... Drogy, chlast, kurvení a bordel nejen v hlavě dnes zajímá mládež... Tento film není špatný, ale ani není pro starý :)))) JJ ožrat, zfetovat, zašukat si o to jde dnešní době... ()

werny 

všechny recenze uživatele

...co je? ... nějak mě to štosuje... ...🧐😀 ... máš pravdu, jdi se vyblejt...kdo by se s tim sral... Hagridovo poučení... ()

surprise 

všechny recenze uživatele

Jako bych poslouchal nějakou svou známou, mluví a mluví a v záplavě banalit se občas blýskne nějaký vtip. Jinak je to docela svižně a pěkně sestříhaný, na Veroniku se pěkně dívá a některé momentky bych odsouhlasil, že tak to chodí. ()

Petunie 

všechny recenze uživatele

Jeden z povedenějších českých filmů o mládeži, myslím že se tam i přiměřeně pije i hulí. Jen si nejsem jistá zařazením mezi komedie , sice jsem se u filmu smála, ale celový dojem byl spíš lehce depresivní. Nicméně velmim dobře emotivně natočeno ()

Krevetka12 

všechny recenze uživatele

Připadala jsem si, že celý film čekám, až se na plátně něco stane, plytké vyprávění namočené v rumu, pivu a obalené pár jointy... Berenice Kohoutové nejde věřit ani nos mezi očima, natož herecký výkon. Šárka Vaculíková možná byla trochu lepší než v Prvním kroku, ale ani ona film nezachránila. Tu jednu hvězdu dávám za "Hagrida", takovýho kámoše by chtěl v mém věku každej... ()

nauru 

všechny recenze uživatele

Dal bych asi i méně, jen mi jsou jako herečky sympatické Kubařová a Špalková. Film bych popsal, asi jako tak, když něco hledáte, nevíte přesně ani co a tak to logicky nenajdete. ()

jenik570 

všechny recenze uživatele

Na české poměry je to opět po dlouhé době koukatelný film.Svěží kamera,střih i dějové linky se povedly.Odbočky na psychiatrii jsou snad jediným rušivějším elementem ale i tak tam nějak zapadají ikdyž poněkud toporně.Obsazení hlavní hrdinky Veronikou Kubařovou byla velmi dobrá volba. Za zmínku stojí i Igor Bareš,Petra Špalková. Zbylé osazení už nijak nevyčnívalo ale ani nepřekáželo. Film rozhodně není česká verze Deník Bridget Jonesové. Není to určitě ani komedie .Je to spíš film alá ,,Román pro ženy,,ale posazen do teen období..Rozhodně to má české reálie,příběh zapadá a nehraje si to na snímky alá Amerika,což je velké plus.Poslední dobou se totiž snaží čeští páni umělci napodobovat něco nač nemají ani myšlením ani kapitálem a stejně by to ani nikoho nezajímalo. Americké teen at dělaj amíci a češi at se vratí k tomu našemu hezkému a upřímnému filmu,který je možná prostý,ale pohladí,pobaví a ukáže jak jsme si vlastně všichni podobní.Některá nízká hodnocení mi přijdou dost přehnaná,nebot každý má jistě jiný vkus na výběr žánrů i filmů samotných.Ale je jednoduché takto kastovat. Film jako celek splnil to, co jsem očekával. Lehce pobavil,dal nahlédnout a hlavně se příjemně koukal......70%........... ()

Aresko123 odpad!

všechny recenze uživatele

Uplne jalovy film o nicom a pre nikoho. Este stastie ze mozeme filmy pretacat, ja som film dopozeral v rychosti 6 x pretacanim...... A aj tak to bola nuda ()

waldstein 

všechny recenze uživatele

pro mě naprosto zbytečný a nezapamatovatelný film, který jsem viděl před 3dny a už vůbec nevím, o co v něm šlo - snad jen ty kresby, které film okořenily. ()

Kessa 

všechny recenze uživatele

Líbilo se. Igor Bareš v roli otce neměl chybu a já se dobře bavila. Atmosféra celého filmu byla fajnová, i když něco mi přišlo překombinované. Vzhledem k tomu, že je to podle existujícího deníku, tak asi sám život je nastavený tak, až překombinovaně působí. ()

qamar 

všechny recenze uživatele

Tenhle film naprosto není můj žánr a dívala jsem se na něj čistě proto, že hlavní hrdinka má údajně narozeniny stejně jako já. Jako prokrastinace ujde a astrologii zjevně není co věřit. Až tohle dopíšu, můžu jít nahodit motor své mateřské lodi a odletět domů, mission accomplished, jako typizovaný vzorek pozemské populace je to plně dostačující. Mimochodem, co je to za blbost, že stop musí skončit sexem? A lověk nemusí být ani cholerik, aby svou úplně blbou sedmnáctiletou těhotnou dceru roztrhl vejpůl. ()

Reklama

Reklama