Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vychází ze skutečné události, ke které došlo v roce 2006 v Tennessee. Případ tehdy vzbudil mimořádnou pozornost médií i veřejnosti. Mary Winklerová zastřelila ve spánku svého muže, velmi oblíbeného a váženého pastora, se kterým měla tři dcery. Úspěšná obhajoba byla založena na její výpovědi o fyzickém i psychickém týrání. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Nick321 

všechny recenze uživatele

Čeho je moc, toho je příliš. Zdejší komentující si zřejmě neumí představit prostředí, kde by žena nesměla ani ceknout proti svému manželovi, jenže prostě ne všude ve světě to mají doma zavedeno tak, že by se chlap nechal komandovat od manželky, jak to má většina Čechů zavedené. :-) A koneckonců Mary to jasně řekla, že ho v podstatě nechtěla zabít, chtěla jen aby ji konečně aspoň jednou v životě vnímal. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Mam velmi rada skutocne pribehy, ale tento na mna zaposobil negativne. Dost povrchne rozpovedane. Ani herecke vykony ma nezaujali. Mohlo to byt lepsie...V skutocnosti bola Winklerova vyzorom obycajnejsia zena, mala kratke vlasy a o niekolko kil viac ako herecka, ktora ju stvarnila a nepracovala v kaviarni, ale v cistiarni. Ostalo nejasne, ci hovorila pravdu alebo nie. Akosi ma nepresvedcila. Myslim si, ze jej starsia dcera, ktora uz vela veci vnimala, by asi bola na jej strane, keby naozaj tyral aj placuce dieta alebo nie? Na druhej strane, nosit ponizujuce outfity, by si zena len tak nevymyslela, no neviem... ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Jednoduchost nade vše. Už od prvních záběrů bylo víc než jasné, o co půjde, a taky že jo. Provedení klasické. Stopáž přiměřená. Nic víc, nic míň, žádné velké ambice a zrovna to jsem i v tu chvíli chtěla dostat. Hledáte-li intelektuálno, nebo něco nového, neotřelého, sáhněte po jiném titulu. U mě spokojenost. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Za vším hledej pastora. Asi nejen ve filmovém světě platí, že čím větší idylka navenek, tím hůř pod povrchem. Pointa příběhu utlačované stepfordské paničky, která má navíc v popisu práce být vzorem všech ctností, je zřejmá od začátku. Rose McGowan se docela snaží, zato osvalený kazatel je přesvědčivý asi jako věšák na kabáty. Líp než on hraje i jejich mimino. Dávám ale bod za nejednoznačný konec a hlavně závěrečnou scénu v kavárně. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Podle skutečného příběhu možná, ale vytažené dle soudu, což má v dnešní době dost nízkou hodnotu. Zvlášť, pokud to nelze dokázat. Umím si představit dvojí tvář pastora, protože znám takové lidi. Na druhou stranu výpověď je jednostranná, každý detail nafouknut... Kde je pravda? Film dle mého názoru nevalné hodnoty. Film, který jsem vůbec nemusel vidět... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama