Reklama

Reklama

Vášeň

  • USA Passion (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která pracuje v byznysu, se vydá na cestu pomsty poté, co jí její šéf a mentor ukradne její nápady. (Rosaviva)

Videa (3)

Trailer

Recenze (139)

mcb 

všechny recenze uživatele

Brutálně překombinovaný "erotický" thriller, v němž se senilní De Palma nevzmůže na nic jiného, než se vysmívat divákům. Vášeň je jen matný odlesk režisérových subžánrových klasik jako Oblečen na zabíjení nebo Femme Fatale - jen s tím rozdílem, že tohle nemá žádný odlehčený osmdesátkový feeling, nadnesenou brakovou zápletku, hitchcockovské finty a koneckonců ani to dusnou erotickou atmosféru. Jen dvě nesympatické herečky (Noomi Rapace je zde naprosto příšerná), upachtěnou zápletku o hře kočky s myší a naprosto směšné zvraty jako z nevydařené céčkové produkce. Závěrečná část filmu není ve své špatnosti už ani zábavná. Zklamání. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Skoro dokonalý psychologický thriler, skvelá práca s hercami, fantastická gradácia, dokonalé pomätenie diváka a záver, ktorý Vás nenechá chladných. Obidve protagonistky zahrali dokonale. Bolo to emočné, reflektovalo to krásne vzájomný súboj dvoch dominánt. Jedna mrcha, ktorá so všetkými manipuluje, pritom je závislá na sexe a na nikom jej nezáleží. Na druhej strane jej presný opak. Dievča, čo verí v dobro, snaživá, ale po prerode zákerná a vypočítavá. Kvitujem taktiež tú slobodu, ktorú divák dostane. Môžte sa na to totiž pozrieť z viacerých uhlov a taktiež si na to spraviť vlastný názor, čo sa týka toho fantastického záveru, pri ktorom som ja osobne odpadol. Pri druhom pozretí ( lebo jedno rozhodne nestačí ) som už ale narazil na niekoľko nezrovnalostí a začali sa mi vynárať logické otázky, na ktoré ale snímok neponúka logické alebo dokonca žiadne vysvetlenie. Ale stále to ostáva film, pri ktorom som mal dokonalý WOW pocit, ktorý ešte umocnila dramatická hudba a úžasný výkon herečiek. Už len dodám, že rozhodne film, na ktorý tak skoro nezabudnem a odporúčam pozrieť. A kto tomu dá menej ako štyri, tak ho nepochopil!! Silné 4 z 5 ()

Reklama

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Dafuq roku. McAdams i Rapace se do rolí vůbec nehodily, těžce přehrávaly, postavy mezi sebou hrajou subhry subher her, vyprázdněné dialogy jak z Rodinných pout (hlavně ty konce firemních porad). ALE! Tentokrát to vůbec nevadilo, smál jsem se tomu a zároveň jsem byl poměrně napjatý. Konec byl tak over the top, že ani nechci řešit, co bylo jak. To si nechám, až na příště. (EROTICKÝ thriller to teda rozhodně není) 65% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Až do osudné události, což je plus mínus polovina filmu je to zajímavý emoční thriller o dvou sokyních, z nichž jedna je mrazivě krutá a všichni to o ní vědí, druhá je nejprve učebnicová zaměstnankyně, ale když na to přijde a je donucena jednat, je z ní možná ještě větší svině. Poté, co však Rachel (která je ve své roli opravdu dokonalá) zmizí z plátna se úplně změní žánr, jako byste se najednou dívali na něco jiného. Druhá půlka už rozhodně kvality té první nedosahuje no a závěr tomu dodá korunu. Myslím, že zdejších 54% tentokrát naprosto odpovídá i mému hodnocení. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Aká vášeň,aká erotika,prosím vás??!Ako si mohla sladká RACHEL McADAMS pokaziť svoju povesť s takýmto skoro odpadom.S tým jej šarmantným úsmevom som jej tú úlohu mrchy a zlomyselnej kariéristky neverila ani trocha.To nebola úloha ušitá priamo na ňu.Je mi ľúto,ale nemalo to žiadny náboj či iskru a ani záverečná pointa ho nevytiahne z bahna,pretože len (pomenujme ju) skvelou pointou,geniálny film ešte nerobí.Ak zdieľate iný názor,čo potom ten zvyšok.Musím konštatovať už len smrť tejto snímke. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (10)

  • Podľa Briana De Palmu hlavné herečky pricestovali do Berlína týždeň pred začiatkom natáčania, aby preskúšali scenár a mali veľa návrhov na vzťah postáv, vrátane toho, aby sa lesbický podtext stal zrejmejším prvkom príbehu. (Arsenal83)
  • V scéne na obede, keď si Isabelle (Noomi Rapace) berie tabletky, ich rozsype po stole, pričom tri dopadnú do šálky jej asistentky Dani (Karoline Herfurth). Keď sa tá ide napiť, môžeme si všimnúť, že v šálke sú len dve tabletky. (Johnny.ARN)

Související novinky

De Palma se vrací za kameru

De Palma se vrací za kameru

04.05.2017

Brian De Palma byl od 70. do 90. let filmařskou extratřídou, jíž vděčíme za Zjizvenou tvář, Neúplatné nebo Carlitovu cestu. Po Mission: Impossible ale začal trochu strádat a přišel o diváckou… (více)

Reklama

Reklama