Reklama

Reklama

Vášeň

  • USA Passion (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která pracuje v byznysu, se vydá na cestu pomsty poté, co jí její šéf a mentor ukradne její nápady. (Rosaviva)

Videa (3)

Trailer

Recenze (139)

jondoe 

všechny recenze uživatele

Kto trosku pozna tvorbu Briana De Palmu toho nemoze tento film nicim prekvapit. Dobra praca z kamerov, velmi dobry strih. A vyborna praca z hercami. McAdams vyborna a Rapace tiez. Filmu vask chyba nieco co by nieco co by ma prinutilo zamysliet sa. Nenudilo ma to ale druhy krat by som to uz asi nedopozeral. De Palma natocil ovela lepsie filmy. ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Dafuq roku. McAdams i Rapace se do rolí vůbec nehodily, těžce přehrávaly, postavy mezi sebou hrajou subhry subher her, vyprázdněné dialogy jak z Rodinných pout (hlavně ty konce firemních porad). ALE! Tentokrát to vůbec nevadilo, smál jsem se tomu a zároveň jsem byl poměrně napjatý. Konec byl tak over the top, že ani nechci řešit, co bylo jak. To si nechám, až na příště. (EROTICKÝ thriller to teda rozhodně není) 65% ()

Reklama

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

dvě krásky...ale co krásky - vlastně tak neuvěřitelně sexy ženský mezi kteréma jiskřila nepokořitelná touha v kontrastu s nenávistí a závistivostí jdoucí napříč s pocitem, že každá chce něco, co mít nemůže, nebo na co nemá dost sil a nedokáže se přenést přes své soukromé těžkosti? Jo. Bylo to žhavý, mělo to spád a notnou dávku dynamiky, která je tak zvláštní, že se někomu může zdát až blbě nudná a neokořeněná, ale vyplatí se počkat do konce ;) . Bavilo mě to, hodně. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

čítajúc si komentáre, nedá mi nenapísať: dopozerateľné len vďaka Noomi Rapace. Či je Rachel McAdams krásna, je otázkou vkusu, jej postava je ale nudná, plochá & škodlivo čiernobiela. Naopak ak niekto príbehu dáva farebnosť, je to NR´s Isabelle. Čo ale platí do posledných cca 10 minút. Každopádne je škoda, že sa autori namiesto reklamy na priestory berlínskej DZ Bank a nekonečne dlhých záberov na Stív J. APPLE/s/ nesústredili na inteligenciu a očakávania aspoň priemerného diváka. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Bez vášně. De Palma si na staré roky nadělil "erotický" thriller, který má šestákovou zápletku, špatně zvolenou hlavní hrdinku (Rapace je tady fakt bídná, narozdíl od Rachel, jejíž mrcha je asi jediný větší klad celého snímku) a závěr, který jsem moc nepobral. Brian si z nás prostě slušně vystřelil. 4/10 ()

Galerie (99)

Zajímavosti (10)

  • Film sa natáčal v Berlíne (Nemecko). Obdobie natáčania trvalo od 5. marca do 5. mája 2012. (Arsenal83)
  • Podľa Briana De Palmu hlavné herečky pricestovali do Berlína týždeň pred začiatkom natáčania, aby preskúšali scenár a mali veľa návrhov na vzťah postáv, vrátane toho, aby sa lesbický podtext stal zrejmejším prvkom príbehu. (Arsenal83)

Související novinky

De Palma se vrací za kameru

De Palma se vrací za kameru

04.05.2017

Brian De Palma byl od 70. do 90. let filmařskou extratřídou, jíž vděčíme za Zjizvenou tvář, Neúplatné nebo Carlitovu cestu. Po Mission: Impossible ale začal trochu strádat a přišel o diváckou… (více)

Reklama

Reklama