Reklama

Reklama

Haikjú!! - Haikjú!! Karasuno kókó VS Širatorizawa gakuen kókó

(série)
  • Japonsko ハイキュー!! 烏野高校 VS 白鳥沢学園高校 (více)
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

Haikyū!! Karasuno kōkō VS Shiratorizawa gakuen kōkō je třetí pokračování anime Haikyū!! a na rozdíl od předchozích sérií se zaměřuje pouze na jeden jediný pětisetový zápas – finále kvalifikace jarního volejbalového turnaje mezi studenty středních škol Karasuno a Shiratorizawa. (Jeoffrey)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Tezuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Haikyū budu vzpomínat s opravdovou láskou, protože je to neskutečně uvolněnující, když se zrovna nehraje, ale když se naopak hraje, je to nervydrásající drama, u kterého mi stojí všechny chlupy. Zápas proti Shiratorizawě s Ushikawou byl doposud to nejlepší, co zde bylo odehráno, s neskutečnou dávkou emocí, taktik, vůle a nezlomnosti, zejména ze strany Karasuna. Velmi silně mě zasáhla smrt Tanaky Kazunariho, jež daboval od první série kouče Ukaie, který zemřel v roce 2016, těsně před dodabováním 3. série, přesněji posledních 2 dílů. Jeho dabing byl vynikající a strašně mě mrzí, že zemřel teprve ve věku 49 let. Pokud bude 4. série, což by měla, protože série dále pokračuje, tak doufám, že ho nadabuje někdo, kdo má alespoň trochu podobný hlas jako on. Málokdy si zamilujete všechny postavy, ale tady to jinak nejde. Prostě každý, kdo se tam objeví, je úžasný. Z ostatních mužstev se mi moc líbil hlavně Oikawa jako kapitán Aoby Johsei - mimochodem skvěle dabovaný, hlavně to jeho slavné Čibi-čan (Mrňousek), když mluvil o malém Hinatovi a jeho humorné projevy, když něco ve hře zkazil xD ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Priame naviazanie na koniec druhej série s rovnako vysokými produkčnými kvalitami. Plynulá animácia, úžasná hudba, príjemný ľahký humor, dej napriek tomu, že je celý o jednom zápase sa nenaťahuje a nenudí ani na chvíľku. Haikyū!! zatiaľ ešte ani raz nesklamalo a stále sa teším na každú novú epizódu. TOP 2 OP jesene 2016. 10/10 – 100% ()

Reklama

fablefavorit 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherná úvodní znělka. V Haikyuu nejde ani tak o volejbal samotný, jako spíš o to, co pro každou postavu volejbal znamená. Co cítí, čím si prošly a co je v životě ještě čeká, jejich obavy i touhy, to vše komunikují právě prostřednictvím tohoto vertikálně založeného sportu. Doslova cítíte, s jakou vervou se třeťáci snaží oddálit svůj nevyhnutelný odchod z týmu, jak moc se chtějí probojovat do vysněného nároďáku, a stejně tak odhodlání juniorů je tam dostat. Furudate vydal šablonu, podle které se nyní budou psát sportovní mangy v budoucnu. A já si nejsem jistý, zdali ho někdo překoná... ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále musí být velké a epické! Každopádně věnovat celou sérii (i když v tomto případě je to "jen" 10 dílů) jednomu jedinému zápasu je docela velký hazard... Dokáže taková věc udržet drive s pořád stejnými postavami a v zápase, který má mít pět setů, což samo o sobě působí rozvlekle? Za sebe musím říct, že dokáže. Je sice pravda, že mi tam chybí takové ty zajímavé, vtipné a oddechové pasáže mezi jednotlivými zápasy a i další výraznější prohlubování vztahů v týmu, ale otázkou je, zda je toto třeba. Vždyť jsme ve finále kam se naši hrdinové probojovali a my to prožívali s nimi. Takže vztahy posouvat už příliš nepotřebujeme, protože tým vlastně funguje tak jak by měl a k dobrému pocitu mi stačí sledovat jak jim to teď šlape. Navíc dostáváme i pár milých překvapení, kdy jednotliví hráči tahají z pomyslného klobouku poslední triky a nápady. Ty ovšem stále působí reálně a tak vidíme zlepšení například v tom, že se hráč naučil některé návyky spoluhráčů na jiných pozicích... Co je také hodně pozitivní je fakt, že tohle finále není skoro vůbec jen o jednom týmu. Shiratorizawa je zdatným soupeřem a autoři nám o některých jejich hráčích říkají mnohé. Vlastně by se dalo říct, že pozornost a takové ty klasické "flashbacky" jsou většinou zaměřeny právě na ně a mě osobně pomáhají k tomu, abych si i k hráčům tohoto týmu dokázal najít cestu, poznal je, některým třeba i trochu fandil a o to víc si dokázal užít ten jediný zápas, který je i na hrací ploše dramaticky vyrovnaný. Samozřejmě u finálového zápasu se dá čekat silná atmosféra a u těch v anime i spousta zvratů, překvapení a cliffhangerů. To vše je i tady, ale musím uznat, že to na mě nepůsobí jakkoli nuceně. Takže finále musí být velké a epické, no a Haikyuu to zvládlo dle mého opět na výbornou. 9,5/10. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak se z Tsukkiho stala jedna z nejlepších anime postav vůbec a já jsem ztratila i poslední zbytky nervů. Prakticky sem můžu opsat celý svůj komentář ke druhé sérii, neb kvalita se stále drží na špici a pevně věřím, že to tak zůstane i nadále. Proto mi dovolte malou vsuvku: Kdy už konečně přijde sportovní anime se slečnami ve stejném stylu, tedy se zaměřením na daný sport, s emocemi, pořádným příběhem, kvalitními postavami a zajímavými vztahy a nebude to moe ani ecchi ani nijak jinak založené na fanservice, ale plnohodnotný, objektivně kvalitní kousek (prostě takové Haikyuu!!, jen se slečnami)? Opravdu toho chci tak moc? 10/10 ()

Galerie (510)

Reklama

Reklama