Reklama

Reklama

Nothing Left to Fear

Trailer

Obsahy(1)

Mladá rodina se vydává přes polovinu země do domu, kde chce začít znovu a zapustit tu kořeny. Idylické městečko vyvolává dojem, že se to podaří. Nikdo však netuší, že je čeká příběh zrady a zla, o jakém se jim nezdálo ani v nejhorších snech. Komplikovaný vztah dvou sester, z nichž každá hraje významnou roli ve starobylém rituálu, rozpoutá běsnění, které změní rodinu navždy. Příběh vyplývá z folklóru kolem starobylého města Stull v Kansasu. Místní obyvatelé věří, že město je jednou ze sedmi bran pekla. (10doktor10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Slash by měl zůstat u cilindru, retka a brnkat si ty svoje zrádcovské notičky do svojí posraný kytary a nesrat se do filmu.Námět není vůbec špatný, ale tak mizernou režijní práci jsem neviděl od založení studia Asylum.Téma, ač je otřepané, je inspirované legendou o jedné z bran pekelných, kde místní obyvatelé musejí démonům dávat oběti, aby sami démoni nevystoupili z bran pekla a nezničili svět.To režisér ve filmu vůbec nevysvětlí a démona jen vzbudí a zase nesmyslně uspí, pro diváka neznalého amerického folklóru je to v prdeli, protože bude nadávat režisérovi, že děj nedává žádný smysl, já ho nesnáším za to, že spolehá na diváky, že tuhle historku všichni znají.Začátek docela ušel a první snová scéna byla skvělá, jenže pak nám rejža servíruje neskutečně rozvleklý a nudný děj, kde jsou dlouhé a zbytečné záběry úplně na všechno a na všechny.Atmosféru to má jak americký nezávislý indie film šmrncnutý Twajlajtem a to je u hororu prostě v prdeli.Démon je sice dobře udělanej, jenže když přijde na scénu už z ní nesleze, nevydává žádné zvuky, nejsou tu žádný lekačky jen opět série strašně dlouhých a unylých scén úplně o hovně, bez atmosféry.Všechnu tu zoufalost navíc dokonale ničí příšerná Slashova muzika, která se do hororu vůbec nehodí a celé to ve finalé vypadá jako jedna neumětelská fraška.Nápad by ušel, ale to by nesměl být režisér totální břídíl a producent Slash vysmažený kretén.Vždycky jsem byl zastánce Axla Rose, protože když Slash něco dělá, dělá to na půl a v tomhle případě na 10%.Mrdka, která si zaslouží opovržení a zapomenutí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je tento hororík trochu podcenený, nebolo to až tak zlé, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Navyše podobné témy a námet o tajomnom diabolskom zle tam niekde z druhej, temnej strany mám veľmi rád. Miesenie CGI prvkov s klasickými hororovými prvkami ma síce v závere snímku trocha rozptyľovalo, no neišlo o nič hrozné. Hlavné, že bubák bol urobený vcelku dobre a zaujímavo a tiež, že v strašení to nebol žiaden amatér - maska bola fajn. Možno snáď by som sa ponoril trochu viac do toho mystéria okolo neho a okolo tej samotnej brány do pekla, pretože nejaké otázky predsa len zostali nezodpovedané, čo je veľká škoda. Ako neškodná hororová zábava to však nie je stratený čas. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé! Hodinu se neděje prakticky nic a to člověka udržuje v naději, že ho čeká napínavé finále s dobrou temnou atmosférou, kterou by podobný nápad měl nabídnout. Nestalo se. Zbylých 40 minut se děje ještě větší nic než předtím. Dva mladí lidé běhají po vesnici a za nimi démonická sestřička připomínající Samaru z Kruhu (jen podstatně méně strašidelnou). Nevím, proč se Slash dal do produkování takovýchto kravin. Ani účast Anne Heche nechápu. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Dávno som na toto videl trailer a strašne sa mi páčil no potom som nejako zabudol Že to vôbec existuje , teraz keď som to objavil tak som sa potešil no po pozretí som strašne sklamaný.Nechápem musíme vyvolať démona aby sme ho zasa zničili a takto to budeme robiť každý rok.Pritom veľká škoda démon bol pomerne hnusný dali sa urobiť 100 krát lepšie lakačky poviem to rovno nebola tam ani jedna.Démon chodí ako dosratý a pri tom dobehne auto nechápem.Hl hrdinky umrie celá rodina dokonca pred očami a ona si ide v podstate v pohode ďalej s chlapom ktorý je tak trochu zato zodpovedný.Koniec strašná nuda a vyvrcholenie hrôze snáď takto zlý koniec som nevidel.2* pre masky a pre mňa sexy hlavnú hrdinku. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý horor. Hoci sa v ňom toho za prvú hodinu moc neudeje, užil som si (bez znalosti obsahu, komentárov či traileru) premýšľanie o čo tam asi pôjde; či iba o bláznivú komunitu, obetovania, reálne / historické / nadprirodzené zlo, alebo dokonca niečo iné. Keďže ono je od začiatku jasné, že s tými ľuďmi niečo nie je v poriadku a to mystérium a nebezpečenstvo visiace vo vzduchu udržiavali moju pozornosť. V záverečnej polhodinke to už potom vypuklo a nastal príjemne napínavý horor (s pekným využitím kombinácie praktických a CGI efektov), takže som spokojný a nechýbalo veľa, aby som šupol vyššie hodnotenie. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Snímku produkovala spoločnosť Slasher Films, založená Slashom, gitaristom skupiny Guns N' Roses, ktorý k filmu taktiež vytvoril soundtrack. (xpantherx)

Reklama

Reklama