Reklama

Reklama

Podvodník

(festivalový název)
  • Velká Británie The Imposter
Trailer

Dokument se soustředí na mladého Francouze, který přesvědčí truchlící rodinu z Texasu, že je jejich šestnáctiletý syn, který zmizel před 3 lety. (cezero)

Videa (2)

Trailer

Recenze (86)

milicjant 

všechny recenze uživatele

Laytonův bullseye dokument, který mi od určitého okamžiku přišel víc creepy než cokoliv z hororového ranku viděného za uplynulý rok. Paralenem zaháněné zimomriavky znovu silně rozrezonovaly moje tělo, aniž by je tentokrát k tanci i poslechu pozvala moje šlechtěná ptačí chřipka. Bizardní. Ten osmatřicetiletej kluk je král. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nezdieľam miestne nadšenie. Ano, podstata dokumentu je atraktívna, ale samotné sledovanie mi prišlo pomerne nudné a zbytočne nafúknuté. Ako keby niekto 30 minútový diel Discovery seriálu roztiahol na trojnásobok. A snaha hercami vybudovať akúsi nadstavbu tiež moc nefungovala, pretože sa to zvrhlo vo vytváranie neexistujúceho príbehu v rámci skutočného príbehu. ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

S ohledem na solidní hodnocení a zde uvedený obsah filmu jsem byl dost zklamán. Absolutně chybí napětí, protože pointa je prozrazena skoro hned na začátku. Pak už zbývá jen sledovat, jak to vlastně dopadne (celkem očekávaně…), překvapila mě snad jen stěží pochopitelná blbost některých členů rodiny. Nic moc, spíše slabší průměr. ()

Martyr 

všechny recenze uživatele

PRECO? PRECO to nespracovali ako kriminalny thriller bejst na skutocnej udalosti? Neuveritelny namet, ktory by vo filmovom spracovani, pekne vygradovany nahanal zimomriavky jak prasa a zamotal hlavu asi kazdemu...Ako dokument tiez vyborny a napadaju ma len 2 slovicka - dokonaly mindfuck - zo zivota.. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Když jsem si dělal korektury titulků (mé druhé zkouknutí), tak jsem si uvědomil, že není jediný důvod snižovat počet hvězd. Tohle je naprosto prvotřídní dokument, jak svým obsahem, tak svým zpracováním, který díky silným emocím i zvratům dokáže člověka držet v naprosté soustředěnosti. Maximální spokojenost. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Někteří producenti již měli o Bourdinovy kauzy zájem, ale než vždy došlo k uzavření dohod, a to protože se jim Francouz vždy ztratil. (Brousitch)
  • Režisér Bart Layton objevil zmínku o Bourdinovi ve španělských novinách, později si ke kauze dohledal další informace a téměř okamžitě navázal s Bourdinem kontakt. V Londýně s ním pak natočil jediný rozhovor, který je použit ve filmu. (Brousitch)

Reklama

Reklama