Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Velký potenciál žánrové události okořeněný Hanekeho démoničnosti. A s hlubokou myšlenkou v závěru. Několikrát omletý námět a směs inspirací Jamese Wana a Daisuke Yamanouchiho. Jenže v unikátní atmosféře a skvěle herecky vyvážených a psychologických postav. U Sasha Grey a jejím krku jsem měl choutky. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ten hlavní šikanátor mi byl extrémně nesympatický, myšlenka není zrovna originální a závěr jsem prokoukl. I tak je to ale mezi současnou hororovou tvorbou nadprůměr. Technicky suverénní, snaží si to držet psychologii v rámci uvěřitelnosti, napětí je tam taky, takže rozhodně povšimnutí hodný snímek. Hororovým fandům doporučuju, ale nějaký velký boom se nekoná. 70% ... Pozn. Já bych teda s 10 000 nebo 50 000 dollary ihned zmizel, protože lepší vrabec v hrsti než-li holub na střeše. :) ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Fandu podobných kousků to jisto jistě neurazí. Je to solidní psycho-thriller s několika pikantními momenty, slušnou atmosférou a fajne koncem. V celkovém pohledu to ale není nix extra. Přestože to má zdánlivě dobrou atmosféru, tak mě to nějak nedokázalo vtáhnout do děje a fandit hlavním strávníkům. A chybělo mně tam něco navíc, co by tomu dalo jistý šmrnc a film se tak dostal o stupínek výš nad průměr. Každopádně konec celkem potěší... Spoiler: Dvě minuty pod vodou by neměl být pro nikoho problém. Už jsem to párkrát zkoušel a dá se to. Tady byly samozřejmě trochu vyhecovanější podmínky, nicméně si myslím, že dvě minuty pod vodou by rozdýchal každý, takže výběr mezi "obálkou" a "potápěním" mi přišel tak trochu zcestný. 60% ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho úplně zabitého konce, dalo by se hovořit o velmi nadprůměrném thrilleru. Těch 90 minut uteklo až neskutečně rychle a taková půlhohodinka navíc by tomuto snímku přinejmenším neuškodila. Když přihmouřím obě dvě oči a pominu všechno to nelogické chování postav, tak si film 4 hvězdy určitě zaslouží. Ocení zejména milovníci série Saw a dalších zvráceností. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Taková hardcore variace Chcete být milionářem? Akorát že místo vědomostních otázek se čtyřmi možnostmi máte jen dvě a to přímo životně důležité.Třeba za A)nechat se utopit v sudu nebo za B)nechat se zastřelit? Zkrátka vždy máte možnost svobodné volby a když si nevíte rady, nechybí ani nápověda. Vlastně vždy je to 50 na 50 nebo to za vás prostě rozhodne soused u sváteční tabule. To pak není divu, že se sadistický prachatý vašnosta i se svým pokrevním mentálem popadají za břicha, když se hosté po hlavním chodu bodají a bičují jako o život. A abych nezapomněl, samozřejmě jsem se těšil na Šašenku a její herecký výkon. Na Oscara to sice zatím není, ale musíme jí dát čas..přece jen neměla dva penisy v konečníku, tak je to pro ní nová zkušenost. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama