Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Luxusní devadesátiminutovka, která je až zvrhle zábavná a po celou dobu neztrácí napětí. Jeffrey Combs mi tu svou postavou ke všemu víc než málo připomíná Johna Cleese, vzhledem i "komikou", což celému filmu ještě přidává. Ač už znám postup celého dění, neopouští mě chuť k opětovnému zhlédnutí. Film, u kterého jsem nevěděla, zda se dřív dívat, nebo spekulovat "Ty vole, co bych udělala já?" a jehož scény si ještě několik dní po zhlédnutí promítám v hlavě s myšlenkou, jak to bylo dobré. 80% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"Pustil byste si raději tento film znovu a nebo dostal tři kopance do koulí?" No vzhledem k tomu, jak suchý ten film byl, tak snad radši ty kopance do koulí... Ne, teď vážně, od žánru thriller/horor bych teda čekal o hodně víc, než to, čeho se mi dostalo. "Would you rather" scénky by mohly být o dost propracovanější, zákeřnější a šílenější. Přirovnávání ke klonu nebo dalšímu Saw nepřipadá v úvahu! ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Ten hlavní šikanátor mi byl extrémně nesympatický, myšlenka není zrovna originální a závěr jsem prokoukl. I tak je to ale mezi současnou hororovou tvorbou nadprůměr. Technicky suverénní, snaží si to držet psychologii v rámci uvěřitelnosti, napětí je tam taky, takže rozhodně povšimnutí hodný snímek. Hororovým fandům doporučuju, ale nějaký velký boom se nekoná. 70% ... Pozn. Já bych teda s 10 000 nebo 50 000 dollary ihned zmizel, protože lepší vrabec v hrsti než-li holub na střeše. :) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Celkom povedená masochistická zábava pre otrlých. Vidina získania peňazí či dačoho iného je lákavá a keď sa k tomu pridá to že ich oklamali tak to začne naberať grády ... SPOILER !!! Jednu podstatnú vec vytknem, to že nám na začiatku predstavili len jednu z hráčok a ten zvyšok až v dome nabáda si myslieť že kto to vyhrá ... o trochu slabšie ako Panic Button tam to malo lepšiu záverečnú pointu ... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Milý a zároveň krajně znepokojující dárek pro všechny, kteří si mysleli, že bylo Funny Games USA stropem. Zde je totiž brutální moralistická hra s divákem posunována na další netušený dehonestující level. Vlastně by to tu nemělo mít ani jedno ohodnocení. Jak se má na sebe sám člověk dívat, dokáže-li něco podobného dokoukat do konce? Brilantí prozkoumávání hranic (vlastní) zvrácenosti. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama