Reklama

Reklama

Hrůzná minulost

  • USA The Pact (více)
Trailer

Jejich matka zemřela a sestry Nicole a Annie se neochotně vracejí do domu svého dětství, aby uctily její památku. Během noci sestry vycítí přítomnost nadpřirozena: podivné zvuky, pohybující se předměty, obraz neznámé ženy padlý vedle fotografie jejich matky. Annie navíc prožije sérii velmi intenzivních a značně znepokojivých nočních můr - jsou to jakési vize, které ji vedou k odhalení matčiny minulosti, ta se však nakonec odhalí sama... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

No, atmosféru to mělo hodně hutnou, film dokáže člověka napnout a děj je navíc dost nejasný, což přináší mnohé otázky a očekávání. Myslím si, že se jedná o nadprůměrný horor, pro mě je to někde mezi 3 a 4 hvězdičkama. Nakonec jsem se přiklonil k nižšímu hodnocení, protože ten příběh mi přišel vzhledem k závěrečnýmu vyústěný mírně jetý a takový až moc překombinovaný (přeplácaný). Propojení jednotlivých hororových subžánrů asi není úplně to pravé ořechové, na můj vkus teda určitě ne. 65% ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Nó ... co k tomuhle říct. Hodnocení má film dost rozporuplný, můj dojem z tohohle thrilleru je však výbornej, po delší době jsem nadšenej z filmu, od kterého jsem víceméně nic nečekal. Vypadá to celé tak, že byl Pact pořízen za nevelkej peníz, ale o to víc na mě působí velmi neobvykle zručně a s jistotou natočenej, žádnej lacinej rutinní brak. Pár minut před titulky jsem si říkal, že bych sem za trochu údernější finále mrsknul za pět hvězd, že by byla škoda celý film mírně pokazit nějakým nenápaditým koncem, což se naštěstí nestalo. Takže určitě veliká zvědavost a těšení se, s čím jako scénárista a režisér příjde Nicholas McCarthy příště, s větším rozpočtem bychom se možná mohli dočkat sakra dobrejch věcí. 9/10 ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná duchařina,s nesympatickou hlavní hrdinkou,kterou sráží minimum dialogů,které jsou vesměs nudné a hloupé,děj nemá pořádné tempo a Kašpar Van Dick se ve filmu vohřeje dohromady asi deset minut.Pointa málo rozvedená a nevyužitá.I přes pár solidních lekaček a občasnou husí kůži mi film nezůstane v palici dýl jak 5 minut po jeho skončení,což se nedá říct např. o Insidious Jamese Wana,ze kterého jsem 14 dní nespal.Po takovém hororu tyhle věci spíš prozívete,Verbalův primitivní filmový vkus lze považovat za druhé největší WTF hned po jeho počtu bodů :) 50%. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydarená ducharina , ktorá zbytočne nenaťahuje. Má to svižné tempo, minutáž 85 minút hovorí za všetko. Kto má horory napozerané, tak veľmi prekvapený nebude, ale i tak to celkom funguje. V menšej ale dobrej roli sa objaví Casper Van Dien, ktorý mal kedysi sľubne nabehnuté na hviezdnu kariéru, ale buhužiaľ niekde zapadol...70%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná duchařina která má opravdu skvělou atmosféru. Navíc jedná se o režisérský debut a od Diena jsem taky nečekal zázraky. Takže jsem ani od filmu moc nečekal. No a nakonec se z filmu stalo překvapení. Původně jsem chtěl dát 4* ale dávám silnější 3*. A to díky tomu že Dien nedostal nakonec tolik prostoru a za druhé mě naštval konec, který mě zrovna moc nepotěšil. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Když poprvé mluví policista Creek (Casper Van Dien) s Annie (Caity Lotz), podá jí zabalenou zmrzlinu. Po střihu a záběru z opačné strany - za zády Annie je vidět, že Annie již jí zmrzlinu, aniž by ji otevřela a rozbalila si dřevěnou lžičku. (dandislav1991)
  • Motocykel, na ktorom jazdí Annie (Caity Lotz), je 1970 Honda CB350 a fotoaparát, ktorý používa policajný dôstojník Creek (Casper Van Dien) na nafotenie jej domu, je Canon model 7D. (misterz)
  • Natáčení probíhalo v San Pedro a Los Angeles. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno