Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Survivor tentokrát zavítal do krajiny brazilské vysočiny, a fungoval alespoň pro mě opačně než většina sezón. Zatímco normálně chvíli trvá si najít oblíbence a mnohem lepší je finiš řady, tady jsem si našel oblíbence hned z kraje, a zklamal mě vývoj sezóny. Tocantins se tentokrát nesnažilo diváky lákat na nějaké extra taháky, zvláštní dělení kmenů a vůbec, spíš se spoléhalo na charisma castu. A z největší části to vycházelo dobře, bohužel hned několik soutěžících divák ani neměl možnost poznat, protože střih sezóny se zaměřoval především na megalomaniaka Coache, který v budoucnu dostane hned několik dalších šancí.. Co do osobností je Tocantins sezóna milá a rozmanitá, ale strategicky impotentní Coachova aliance učinila z druhé poloviny zívačku. Vítěz: 2* - další zbytečný neúmyslný coattail rider, co se na konec dostal díky slepému štěstí, Coachově demenci a naprosto nepochopitelné impotenci hráčů, co měli v rukou moc. Tocantins je totiž snad vůbec první sezóna, kdy si "mocní" místo odstraňování sympatických hráčů řekli "ten je ale sympatický, toho nikdy nevyloučím". Tohle nemá obdoby.. Top 20: Stephen Fishbach, Erinn Lobdell. Oblíbenci: Sierra Reed ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Soutěžící v téhle sérii mi až tak nesedli. Bylo tu pár výjimek, ale oproti Ostrovu vykoupení, který jsem viděla předtím, to pro mě bylo po této stránce docela nezáživné. Z celé série mě nejvíc bavily první díly, kdy to ještě vypadalo na velkou hru. Také finále bylo moc hezky udělané, vítěze bych na začátku tipovala jinak, ale zasloužil si to. Oblíbený kmen: Timbira. Oblíbení: Sierra. Neoblíbení: Debbie. 3,5* ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. K této sérii jsem se dostal s vědomím toho, že se v ní objeví jistý Coach, který následně dostal šanci ještě ve dvou sériích, což už něco znamená. Nevěděl jsem, čím si vysloužil takovou pozornost, ale o jeho následné účasti ve Villains jsem byl informován, takže jsem od něho očekával podlou a možná i zábavnou hru. To, co od začátku předváděl, mi však přišlo jako hodně špatný vtip. Nebavilo mě to, spíše nudilo, místy i uráželo. Kecy o poctivnosti, úctě a snaze změnit hru mi přišly naprosto směšné, navíc byl tragický v soutěžích i táboře, ale čekal jsem, že se něco stane. A stalo se. Ukázal se jako nemocný člověk, který uvěřil vlastním lžím a jeho ego konečně dostalo pořádnou masáž, když jeho sestřihy sledovaly miliony lidí u obrazovek. Jedno mu však upřít nelze, od začátku měl jistou auru vůdce, i když v jeho kmeni byly takové persony jako bavič Tyson a sympaťák Brendan. Nikomu není lhostejný i já ho nemůžu přestat řešit, i když bych se tady rád zmínil i o dalších hráčích. Mým největším oblíbencem byl J.T., dobrák s tím nejúpřímnějším pohledem. Ze začátku to nevypadalo na tak vysoké hodnocení, jenže skvělý vítěž automaticky znamená skvělou sérii a tady byl snad nejlepší ze všech. Závěrečná kmenovka byla díky zákeřné porotě, která proti sobě poštvala kamarády, velkým peklem a Reunion zase neskutečně zábavný. Favorit: J.T. Oblíbenci: Brendan, Tyson, Sierra, Erinn, Candace. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

renesanční egomaniakální dobrodruh, samozvaný meteorolog, zabiják draků, budoucí tai chi master Coach a jeho nevyhoněný buznoasistent Tyson poprvé, jedinou záchranou tak zůstává Erinn, Sierra, Taj a Jeff ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem povedená série, neřadil bych ji ani k těm nejlepším, ani k nejhorším. Stojí někde mezi. Nestalo se tam toho tolik, co by stálo za zapamatování. Nezapomenutelní jsou určitě magoři Coach a Tyson, vcelku povedené zvraty a jeden z nejuspokojivějších vítězů. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Ze začátku jsem fandil čtyřce exile, kdyby to dotáhli až do konce, tak by to mohla být hodně vydařená řada, ale nakonec i tím sloučením a utvoření nových aliancí a různých podrazů, dobrých podrazů, se to vykompenzovalo. Nejoblíbenější hráč: Sierra. Co bych měl tak asi říct o Coachovi a Tysonovi. Určitě obohatili tuto soutěž svým zvláštním myšlením, historkami a vtipnými scénkami s nahotou, ale jinak je moc nemusím. Jsem rád, jak to dopadlo s Tysonem, urážel mojí oblíbenkyni a pak sám hned skončil :D S vítězem jsem hodně spokojen. Byl to asi můj druhý nejoblíbenější hráč této série a fandil jsem mu nejvíce, možná jen jemu samotnému, když už jich zbývalo jen 6. Obhajoba byla opravdu drsná. Nevím jestli je tomu vždycky tak, ale židé jsou prostě strašně zákeřní, i když na to vůbec nevypadají. Snaží se každého pošpinit a podvést, aby se dostal dál a dostal co chtěl. A to se mi nelíbí. (výjimku tvoří jeden člověk ze 3.série). ()

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Spoilers) Dragonslayer Coach a jeho rozprávky, šedá eminencia Tyson, prešpekulovaný Stephen a sympaťák JT - hlavne o tom je 18. sezóna Survivora. Potešila krásna lokácia, veľa zvratov a zaujímavé sútaže. Obľúbenci: Sierra, Coach /// Favorit: JT, Stephen /// Neobľúbení: Debbie ()

Deimos

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutěžící 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 9/10/// PLUS: fandil jsem Sieře, dobrou hru hrála Taj, a výtěz je celkem sympaťák, navíc to byla hra plná zvratů a nedalo se dost dobře předvídat víc jak 3 kmenové rady dopředu, navíc i těm, kterým jste v jednu chvíli tolik nefandili, tak jste jim to potom přáli (Erinn), u níž rovněž dodám, že jsem nečekal, že se dostane tak daleko, potěší opět výborná technická stránka (kamera, prostředí, hudba) MÍNUS: přesto si myslím, že to je o něco slabší řada než Gabon, je tu pomatený Coach, u kterého nevím jestli se mu mám smát nebo ho litovat (následně ve 20té řadě na mě působil jako citlivý dobrák žijící ve svém vlastním světě) a taky mi vadila skutečnost, že jsem si tu našel jen jednoho oblíbeného soutěžícího./// Shrnutí: Bylo toho napsáno dost. Tocantins má svoje určitě klady, ale lecos by jsem si předostavoval i jinak. Někdy je škoda, že nelze u dalné série něco jako druhá varianta kdy by ze začátku vypadli ti co to dotáhli nejdál a šanci by tak dostali ti, které jsme neměli možnost poznat. Byla by to zase jiná hra. Ale to už trošku fantasíruji. Příště mě poprvé čeká Russel, tak uvidíme./// Celkem 86%/// ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nějlepších sérií. Favoritů jsem měl několik. Úplně nejvíce jsem přál vítězství Coachovi, protože to byl totální psychouš. Jeho historky a absolutně nepřesné předpovědi počasí neměly chybu. Nepamatuji si, že bych se u některého survivoru tolik nasmál. Celkový vítěz byl můj druhý oblíbenec, takže po této stránce jsem spokojen. Fajn vývoj, kdy se vyřazovalo od dementů, což bylo úplně neobvyklé, a proto jsem si mohl soutěžící, kteří za něco stáli užít až do konce. Fajn úkoly. Vítěz dostal poprvé všechny hlasy poroty. Hodlám zde napálit 4*. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem drsné podmínky brazilského pralesa. No uvidíme, jak se to vyvine. Mezi kmenové spojenectví jsem ještě neviděl. Nakonec slabší kmen stejně převálcoval ten silnější... ()

Ant 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá řada. Brazilská buše sice není tak zajímavá jako tropické ostrovy, ale zajímavé osobnosti tenhle nedostatek docela vynahradily. Moji oblíbenci Sierra a Brandon to sice zas tak daleko nedotáhli, ale tentokrát bylo vítězství vážně zasloužené. Akorát Coach je snad největší debil, jaký se v téhle soutěži objevil. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně podceňovaná série! Překrásné prostředí, super odměny, výborný casting a především tři zajímaví soutěžící: roztomilá a emotivní Sierra, nedostižný zemědělec J.T. a šílený potetovaný zabiják draků a filosof Coach. Tato série má jednu z nejdrsnějších obhajob před porotou a vítěz si to skutečně zasloužil. Tocantins patří mezi to nejlepší, co Survivor nabízí, takže doufám, že hodnocení ještě stoupne. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER! Nemám rád série, kde mi pohled na celou řadu pokazí nesnesitelný vítěz. Ovšem Amerika samozřejmě zajásala nad vítězstvím svého typického "poctivého" oslizlého K(J)apitána A(T)merika. Fuj! Za trojzlo v podání tupého vítěze, narušeného egomaniaka Coache (poprvé!) a buzny Tysona puntík dolů... Vše ostatní ovšem dobré, hlavně hustokrutá mrška Erinn :* a nejlepší intro. ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní série na poměry Survivor. Hodně zajímavý je bijec draků Coach, ale jen s ohledem na to, jak netypický člověk to je. Největší radostí pro mě bylo vyhození Sierry a Erin, nesympatické trubky, které se vezli jen díky potřebě vyloučit jiné hráče. Nutno přiznat, že tohle je i dost raritní série z hlediska podrazů, protože se jedná skoro až o čestnou řadu. Velká změna, avšak tu si hned vykompenzuje Samoa. Vítěz je s ohledem na strategii opravdový válečník a je rozhodně milé, že vyhraje i někdo jiný než zcela falešný a prolhaný manipulátor. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekaně dobrá série. Úvod mi sice přišel relativně slabší, ale náhle po sloučení obou kmenů celá série nabrala spád a všechny nitky hlavních hráčů této série začaly pomalu proplétat až do skvělého finále. Rozhodně série velkých hráčů a skvělých podrazů na další úžasné lokaci. A Coach je kapitola sama pro sebe Nejoblíbenější hráči: Stephen, JT, Tyson ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi ze Survivor castingu jsou už asi docela v pasti, když už musí dělat nábor i v blázincích. Tyson se dá ještě brát jako taková více výstřední postavička. U pitvořící se báby Sandy se už člověk musí pozastavit se zdviženým obočím. A když se po pár dílech ukazuje, že Coach není divnej jen proto, že má nezdravě namasírované ego, ale hlavně proto, že je totálně odtržený od reality a nevnímá rozdíl mezi smyšlenkou, přáním, pohádkou, snem, realitou či pravdou-je hned jasné, že tohle bude hodně výživná série.A taky že ano. Coach se stal nedobrovolným bavičem, tahounem a ikonou celé série-tohle tu opravdu ještě nebylo.Dragonslayer, který několikkrát v životě o vlásek unikl smrti(klidně ti to spočítám Jeffe ), který vlastně nepotřebuje jíst ani pít několik dní, který medituje pomocí starodávných tibetských technik(které se předávají jen ústně), který je neporazitelný, který umí všechno a nejlépe...no to se prostě musí vidět.....A do toho se tu rozjíždí hodně slušná sociální hra plná barvitých charakterů a spletitých taktik.....Jako bonus jedna z nejdrnějších a nejkonfliktnějších finálových kmenových rad(možná fakt nejdrsnější)=Radost na to koukat. ()

Reklama

Reklama