Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pařížský polda Simon Weiss každou noc hlídkuje na nejrušnějších místech ve městě. Při výkonu své funkce je klidný, pohodlně zapadl do každonoční rutiny a ví přesně, co se od něj žádá. Jenže jedné noci se vše změní. Ocitne se v palebné linii mezi svými nadřízenými z řad policie a pařížskými kriminálníky. Pokud chce přežít svou nejhorší noční můru, bude se muset postavit obchodníkům, gangsterům ... i svým kolegům. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (16)

smith22 

všechny recenze uživatele

Když jsem po 15 min. odhadnul, že se celý film odehraje v tomto duchu, vzbuzovalo to ve mně dojmy nudy a žádného dalšího očekávání.To by ovšem nesměl být v hlavní roli neskutečně charismatický Roschdy Zem.Film je takovým náhledem do nočního Pařížského podsvětí a neustáleho boje Pařížských kriminalistů, snaha udržet určitou rovnováhu i za cenu úplatnosti.A místo nějaké pomoci, dostanou tito policisté častokrát za odměnu nějaké ty pijavice z vnitřního oddělení. Tento film je jen dalším důkazem a snahou poukázat na tyto dlouhodobé problémy Pařížské metropole – hodně podobné filmy jsem totiž viděl minimálně dva. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Celou dobu sledujete jednu šichtu nedotknutelnýho policajta, kterej stojí na pomezí zákona a podsvětí. Všichni padouši ho znají, zdraví se s ním a tak nějak ho uznávají. On se snaží mezi všema udržet rovnováhu, takže někde něco zakáže, něco povolí, někde souhlasí, jinde nesouhlasí. Povídá si s nima, povídá si s novou kolegyní, pije, kouří, pije, kouří, občas někomu liskne a... a to je vlastně všechno. Jedno překvápko na závěr přijde, ale ani tak se nic moc nevyřeší, prostě ten film jen pomaličku propluje dál. ()

Reklama

Honzek 

všechny recenze uživatele

Jaké je to být policistou na mravnostním oddělení? Aneb co se dá v této roli stihnout během jedné Pařížské noci. Velmi pěkně řemeslně zpracovaný film, poměrně kvalitní scénář a výborný Roschdy Zem který ztvárnil muže zákona, kolem nějž se všechno motá a když říkám vše, myslím tím i inspekci. Snímek velmi pěkně ubíhá a není ani moc času se nudit, což bych u tohoto formátu čekal. Přeci jen nám mnoho prostředí neukáže. Takhle by měli vypadat všechny nízkorozpočtové filmy. Pokud máte rádi bijáky kde se spíše mluví, nežli střílí a jsou z policejního prostředí, není co řešit. ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Příběh jedné noci policisty, který ctí spíše než právo trestní nepsané zákony posvětí a přátelství. i když ze startu film nepůsobí příliš "filmově", ale spíše jako krátká dokumentární novela, tak nakonec dokáže ve formátu 1:40 a jedné noci odvyprávět slušný příběh. Syrové policejně-mafiánské drama postavené na atmosféře a hlavní postavě. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jedna noc v Paríži s policajtom, ktorý veľmi dobre pozná nočný život a nebojí sa prekročiť hranice, kde sa už začína „zlý svet“. Škoda, že všetky jeho ambície sú negatívne a on je v podstate jedným z tých zlých chlapíkov, len v „uniforme“. Alebo je to len schválne? Jedno ale isté: R. Zem bol skvelý. PS: Prvé 2 vety od užívateľa „Fr“ („požičané“ z filmu) poukazujú na skutočnú pravdu. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama