Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taká zaujímavá dráma s príjemnou dobovou atmosférou. Sústredí sa najmä na vykreslenie vzťahov hlavného hrdinu a jeho problémy, ktoré ho nakoniec dotlačia do veľkej lúpeže. Ale prevedenie lúpeže je tak primitívne, že to nakoniec raz dva policajti objasnia. Takže nečakajte žiadny napínavý heist film a rozhodne nie akčniak aj keď tu hrá ešte naturálny Rock. Jeho účasť vo filme je pre mňa záhadou a zároveň hodnoteniu filmu asi aj uškodila ak ľudia od toho očakávali nejaké akčné béčko. Je tu len jedna krátka prestrelka a Rock hrá len vedľajšiu postavu. Mne to rozhodne nevadí, keďže ma príbeh hlavného hrdinu bavil. A to aj napriek tomu, že to je taký naivný dobrák a hrá ho Hemsworth, ktorého bežne nemusím, ale tu je v pohode. Najviac sa mi páčil jeho vzťah s jeho otcom. Na druhej strane ma trochu sral môj obľúbenec Michael Angarano, ktorý tu hrá Hemsworthovho kamaráta, ktorý pokazí na čo siahne. Takže výsledkom je mix žánrov s príjemnou dobovou atmosférou, ktorý ma bavil aj po druhom pozretí a určite si ho ešte niekedy pustím. Takýto poctivý malý film mi sedí viac ako umelé CGI blockbustery za 200 mega. 6/10. ()

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

G4S tohle určitě o pauzách pouští svojim bezpečákům. Jeden z takových špatně placených společností Empire má sakra nutkání si sebrat pár zle zabezpečených mega. Po pár minutách nesnášíte toho malýho ukecanýho retarda, co neví kdy držet hubu. Takovýho magora a zoufalce jsem ve filmu dlouho neviděl. Takže dobře zahráno :) Jinak taková průměrná kriminálka, kterých je mraky. Kouknout a zapomenout. 3* ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hemsworth. Už začínám bejt na to příjmení alergickej, protože ten by byl schopnej zahrát i Doca Holidaye jako romantickýho snílka. Jeho prostřednictvím se nám tentokrát tvůrci snažej podsunout, že ti chlapíci na tu loupež měli právo, protože společnost, kterou chtěli okrást, byla moc ošklivá. Oukej, nic proti tomu. O to se ostatně snaží hromada podobnejch filmů, ale tady to halt nevyšlo. A když to nevyjde, stojí film za hovno. Kor když tu neni akce, nějakej kus vtipu a chyběj i herci. Teda až na Dwayna, ale o něm to tentokráte moc nebylo. Takže tahle true story si zaslouží maximálně 30%. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem to čekal horší. Celé to stojí na výkonu Liama Hemswortha, ale vzhledem k tomu, že snoubenec Miley Cyrus hrát umí, to celkem odcejpá. Další sympatická postava je Dwayne Johnson coby detektiv. Zápletka je ovšem průměrná: zatímco u poctivě vydělaných peněz platí, že se musí točit, ty ukradené se musí tajit a skrývat. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Tento film bych nazval takovým malým podvodem protože jsem se na něho kouknul z jediného důvodu a tím je Dwayne Johanson a ten se tam snad objevil za celou stopáž tak na deset minut a to možná i přeháním , ale když pominu ten fakt tak tento film měl docela slibný potenciál jenže bohůžel ho nevyužil , ale i přesto dávám tři hvězdy . ( 1.12.13/MAC ) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Během rozhovoru Chrise (Liam Hemsworth) s Eddiem (Michael Angarano) v hospodě o koncertu Black Sabbath má Eddie cigaretu v levé ruce, ale hned v dalším záběru je cigareta na popelníku. Peníze ze stolu také zmizely. (Timak)
  • Detektiv Ransome (Dwayne Johnson) nosí hodinky G-Shock, které byly vynalezeny až v roce 1983. (T-enter)

Reklama

Reklama