Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě normální průměrná podívaná, ve které mě překvapila role Dwayna Johnsona. Ale spíš tím, že tam byl Rock absolutně zbytečnej. Toho poldu mohl hrát kdokoliv jinej a výsledek by nebyl horší. Je to jen malinká role tak se divím, že je na posteru Rock jako hlavní postava. Hlavní postavy byly hodně nezáživný. Co se týče akce, tak ta tu moc neni a ta, co se ukáže neni žádnej zázrak. Filmek mě ale připoutal, nejspíš díky tomu, že jsem chtěl vidět jak to dopadne, když je to podle skutečných událostí. Na jedno podívání to stačí, nic víc, nic míň 50% :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Empire State je první film s Rockem, který mne vůbec nebavil. Patrně proto, že všechny postavy, které tento snímek nabízí, jsem toužil zabít tak, až by z toho zemřely. Samozřejmě zejména Eddieho, jehož debilitu podal Michael Angarano tak věrohodně, že snad až pochybuji o tom, že to jenom hrál. Pro mne je zkrátka těžké sledovat film, kde jedinou sympatickou postavou je hlídací pes, který omdlí po prvním výstřelu. Takže hvězda za čokla a zbytek patří do záchodové mísy, kterou tímto splachuji a doufám, že to do budoucna nezanechá následky na mou psychiku. ()

Reklama

Demonic189 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak kolosálna chu*ovina, ze som to radsej pred koncom vypol. Hrozne herecke vykony, postavy na zabitie, stupidny a totalne nudny dej, takmer ziadna hudba....odpad! PS: The Rock je tu len do počtu...EDIT: tak som to nakoniec predsa dopozeral a ono je to ešte vacsia sračka nez som si myslel. Hodnotenia 2* a vyššie sú uplne mimo...SPOILER: uplne ma dobila scéna ked si hlavny páchatel kráča po vlastnom dome akoby sa nechumelilo v čom ho zastaví otec a povie mu "hele, viď te všude hledají poldové"..."jdu su jen projít" a to zopakuje tak 6x :D :D :D Ved pod lampou najvacsia tma, prečo by hladali policajti podozriveho práve u neho doma? :D ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No co k tomu rict je to takovej divnej film kterej jako by nevedel co vlastne chce zacatek mne moc nechytnul hlavni hrdina v podani Hemswortha mi nijak skvelej neprisel dej byl takovej zmatenej postavy se hodne chovaji nelogicky pak se to preci jenom trochu rozjelo ale ten moralistickej konec to zase shodil pokud jste fanousci Rocka tak na ten plakat nedejte je to fake Rock je ve filmu vseho vsudy asi 10 minut takze abych to rozsekl tohle neni film kterej by mne nejak vyrazne iritoval nebo ze bych ho mel problem dokoukat to zase ne ale kdyz se na nej nepodivate taky o nic neprijdete Hemsworthovi jsem nikdy moc na chut neprisel a z jeho herecke kariery mne zatim zaujala jenom jeho kruta smrt v Expendables 2 no a Rock tady predpokladam patrne dela jenom zrejmne za slusnou uplatu reklamu tomuhle filmu aby nalakali nejaky jeho fanousky takze celkove slabsi prumer na jedno zkouknuti za vic to nestoji ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Spíše velmi komorní krimi drama o jedné velké loupeži s dvěma současnými úspěšnými herci, kdy však ani jeden nijak výrazně neoslňuje. Mluvím samozřejmě o Johnsonovi a Hemsworthovi, ale je třeba hlavně říct, že snímek nikoho neuráží, není zkrátka nabušený akcí, super střihem a vychytanou hudbou. Čas od času ale i takový film není na škodu a jelikož stopáž byla akorátní a já vydržel až do konce, nevidím problém dát těsné 4 hvězdičky. 70% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Okrem amerických miest New York a New Orleans prebiehalo natáčanie aj v kanadskom Toronte. (MikaelSVK)
  • Během rozhovoru Chrise (Liam Hemsworth) s Eddiem (Michael Angarano) v hospodě o koncertu Black Sabbath má Eddie cigaretu v levé ruce, ale hned v dalším záběru je cigareta na popelníku. Peníze ze stolu také zmizely. (Timak)

Reklama

Reklama