Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (319)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"I kind of picture your dad opens me a door. Could you shut it and go get him?" Fantaskně příjemný snímek s neskutečně sympatickým přístupem Samanthy aka Lily Collins ke vztahům a světu. Vždycky mě udivuje, jak všichni mají jednu oblíbenou píseň, jednu knihu, jeden seriál, jeden film, jedno jídlo... já tohle nedokažu. Těch oblíbených mám tolik, že je pro mě těžké vybrat jen jedno, co bych považovala za nejnejnej, nehledě na to, že postupem času člověk objevuje nové písně, nové knihy, filmy atd... Jinak fajn snímek, který nevím proč nějak unikl mé pozornosti v době vydání, přestože tam hraje Kristen Bell. P.S. Stále mě nepřestává překvapovat obočí Lily Collins. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Povedené drama o rodinných i milostných vztazích. Líbilo se mi, že je to takový nenucený film ze života, s jeho strastmi i problémy, a přesto se soustředí hlavně na lásku a její důležitost v mezilidských vztazích. Zkrátka milý a poměrně realistický film, navíc se sympatickým hereckým obsazením. ~(4,2)~ ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dům u moře, záběry na dlouhé pláže a vlny, jemná kytara. Mohlo by se zdát, že se bude jednat o další romantický kýč, ale není to tak. Stuck in Love je překvapivě chytrá, osobitá a věrohodná sonda do vztahových problémů několika různých generací, každá řešící své specifické trable a radosti, prohry i výhry. Citlivě natočený film se skvěle zvolenými herci, který má ideální stopáž, minimum hluchých scén a celý je v takovém zdravě přirozeném duchu, přesně jako Greg Kinnear hrající hlavní roli. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa naozaj dosť tešil, a po tom ako som videl tie vysoké hodnotenia, moje očakávania vzrástli o to viac. No napokon som tak trochu sklamaný. Základ to malo vynikajúci, a k tomu ešte aj to spisovateľské prostredie, ktoré ma vždy dokáže očariť. Avšak v tomto prípade sa potenciál určite nenaplnil, a nejako to kolísalo počas celej doby. Páčila sa mi však na tom tá otvorená realita príbehu, kde bola Láska vykreslená nielen ako krásna a úprimná emócia, ale zároveň aj ako trpká a trýznivá. Len škoda, že to čo bolo tak skvelo rozbehnuté nejako začalo upadať, a ten koniec môjmu celkovému dojmu tiež akosi nepomohol. Cez príbehy s knihami sa dá vykresliť tak dokonalá metafora a symbolika - a práve to mi v tom celom dosť chýbalo - a veľmi. P.S. komédia to nie je ani náhodou (neviem na čom by sa tam vlastne dalo zasmiať, jedine tak na tej irónii osudu celej Lásky). ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když se filmy tváří chytře a přitom jsou veskrze blbé. Pro mne to byla instantní sračka, bez opravdových emocí a zajímavých postav. Nejvíc mě dorazilo, když se tam jedné z hlavních postav opila holka a pak pro ní celá rodina akčně jela, načež se její přítel mohutně rozbrečel, nad jejím tragicky opilým tělem. Nechápejte mě špatně. Já se rád u filmu dojmu či zasměju, ale ten film musí mít koule a musí z něj tryskat ty emoce zaslouženě, což tahle mdlá mrdka nemá a nedokáže. Soundtrack složený "na jistotu" ze samých smutných chcojek, jen potvrzuje debilní vykalkulovanost tohoto produktu na dojetí. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama