Reklama

Reklama

Rodinná tradice velí, že šťastný sňatek bývá až ten druhý a proto Isabelle již deset let otálí s vdavkami s mužem, jehož miluje od prvního okamžiku, kdy se setkali. Její sestra ale vymyslí plán, který přivede Isabelle do cesty trochu praštěného redaktora. A všechno je najednou jinak... Valerie trpí rozvodem se svým mužem a následnou osamělostí, kterou nedokáže ničím nahradit. Její sestřenice však vytáhne správný kalibr utěšování - příběh své sestry Isabelle. Ta se poddala rodinné tradici, podle níž je šťastné vždy až to druhé manželství. Když se tedy chce provdat za svou lásku, zubaře Pierra, musí nejdřív prožít jeden "nepovedený" vztah. Podle sestry spočívá řešení v Dánsku, kde se může vdát a ihned rozvést. Plán selže, protože po internetu domluvený ženich se neobjeví. V letadle se Isabelle seznámí s reportérem Jeanem-Yvesem. Isabelle s ním odjede od Afriky, kde se za něj provdá při masajském obřadu. Netuší, že on dal mezitím jejich "sňatek" v Paříži prohlásit za právoplatný a ona se tudíž nemůže provdat za Pierra. Snaží se po návratu do Francie sehnat svého nového "manžela", aby jí podepsal rozvodové papíry. Když ho konečně najde a přesvědčí k podpisu, Jean-Yves zjistí, k čemu opravdu posloužil. Jakmile papíry podepíše, Isabelle už ví, že udělala chybu. (TV Nova)

(více)

Recenze (109)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bude někdy chtít nějaká atraktivní, bohatá a trochu pitomá blondýna patnáctiminutového manžela, tak ať se na mne směle obrátí. Jean-Yves mi totiž dal skvělou inspiraci v tom, kterak si ji povodit a užít si přitom hodně zábavy. A když pominu to, že předpokládaný manžel č. 1, který měl samozřejmě být manželem č. 2, se k Isabelle hodil daleko víc, než náhradní manžel č. 1, tak musím uznat, že jsem se nejen skvěle pobavil, ale i poučil. O čem? Třeba o tom, že na Kilimandžáru není v noci čilý turistický ruch, o tom, že divoký lev reaguje pouze na povely v němčině a samozřejmě o tom, že letět do Keni v kožichu musí být pro filcky nápad k nezaplacení. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Filmům ve kterých hraje Dianka já neumím říct ne, zejména scéně, kde si Dianka zkouší těsný minišaty v tu chvíli jsem lapal po slabikáři, abych opět našel řeč. Vůbec jsem si nedivili tomu budovateli, že když viděl Dianku ve spodním prádle začali bláboli o Rusku, je to totiž jediná rozumná reakce, kterou může chlap v takovou chvíli udělat. Dianka však není to jediný co se mě na filmu líbilo, vlastěn kdžy tak o tom přemýšlím, tak na tomhle snímku se mě líbilo úplně všechno. Úplně nejvíc se mně líbila "keňská"část příběhu, která byla nejvtipnější. Moskevská část zase dokázala s Jeana udělat neskutečnýho sympaťáka a s Dianky sviňuchu obecnou. Svižná, zábavná, nevtiravá a hezky romantická kombinace, která rozdá spousty příjemna. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála romantických komedií, která si těch 5* zaslouží. Líbil se mi styl vyprávění, naprosto mi sedl humor, postavy sympatické, i když se tak někdy snažily netvářit.... Naprosto ztřeštěný příběh o nechtěném potkání životní lásky. A tím ztřeštěný myslím opravdu šílený... letět do Dánska si vzít někoho a hned se rozvést, aby její budoucí manžel nebyl první jen kvůli nějaké "kletbě"... pak místo toho letět do Keni, kde vás málem sežere lev.. pak do Ruska, kde si hraje na protivnou ženušku a tak vůbec no... A se slovami jako klišé, kýč a laciné jděte někam ;) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně příjemná komedie s opět naprosto ultra mega překrásnou Diankou Krugerovou a nesmírně pohodovým Dany Boonem, kteří si to tady spolu užívají snad nejlépe, jak jen dovedou. A divák samozřejmě s nimi. Nejlepší na téhle komedii je, že je dobrá jak v momentě, kdy se Dianka pokouší o Danyho, tak i v případě, kdy Dany přijde na to, jaký zlořád Dianka je a pořád se jí rozhodne udělat hezký den. Ta romantická stránka byla tak překrásná, že jsem si jí musel pustit hned několikrát za sebou. Takové filmy mám moc rád. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nápadem docela zajímavá romantická komedie, kterou kazí jen nepříjemně kýčovitý, ale očekávaný konec. Chvílemi se film tváří i jako dobrodružná podívaná ve stylu "Honby za diamantem", ale ve výsledku to je pouhý romantický standard o dvou lidech, kteří by se v životě nezamilovali ... ale víte, jak to v takových filmech chodí. Naštěstí je vše přijatelně snesitelné. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o druhé společné setkání Diane Kruger a Danny Boona před kamerou. V roce 2005 se oba objevili ve snímku Šťastné a veselé. (claudel)
  • Film sa natáčal okrem iných lokalít i v Moskve. (dyfur)
  • Když Isabelle (Diane Kruger) a Jean-Yves (Dany Boon) pozorují noční oblohu, vyjmenovávají souhvězdí severní polokoule, která jsou v blízkosti Kilimandžára jen stěží vidět. (veronikajel)

Reklama

Reklama