Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tisícovky mužů zemřely při masakru u Dybbolu a pro dánské politiky přichází nelibé vystřízlivění z jejich národoveckého blouznění. Inge s Laustovým synem se v doprovodu Sofie vrátila domů a přináší s sebou přesvědčení, že Laust i Petr ve válce zahynuli. Tak ji to totiž namluvil Didrich. Petr ovšem přežil a léčí se z šoku v Rakousku. Johan obchází rodiny padlých a předává jim jejich poslední dopisy, má také jeden od Lausta pro Inge. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr minisérie mi přišel hodně rozpačitý,patos z předchozí epizody zůstal,děj začal být podivně zkratkovitý,jednání jednotlivých postav vypadalo nepřesvědčivě.Po závěrečných titulcích jsem musel chvíli uvažovat,proč se Dánové rozhodli sérii tak podivně zaříznout a stejně jsem na nic nepřišel. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávané zakončení seriálu. Většina osudů se dala odvodit z již minulého dílu, žádné větší překvapení se tu nekoná. Škoda, že se nedostalo na všechny postavy, u některých byl konec vykreslen hodně rychle, u některých zas otevřený. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv člověk mohl očekávat velké vyvrcholení dobrého seriálu, na konci přišla trochu kocovina. Asi i vinou pár drobných chyb, to člověku zanechá po celém seriálu pachuť na jazyku, neboť hlavně prostřední díly člověka namlsaly. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama