Reklama

Reklama

Je rok 2029 a lidstvo se připravuje na přistání na Merkuru. V tu chvíli Merkur zasáhne silná sluneční erupce, která ho roztříští a silně magnetizuje. Erupce vychýlí Merkur z oběžné dráhy tak, že míří přímo na Zemi. (TV Prima)

Recenze (56)

septic 

všechny recenze uživatele

Andrew Airlie není sice žádný skvělý herec, ale je utrpení vidět, že od 90. let, kdy figuroval v několika dílech Krajních mezí se kvalitativně nevyvíjel a hraje ve stejných věcech. Ve skutečnosti je tento film delší verze jednoho z průměrných dílů devadesátkových Outer limits, což by mu vysloužilo před 20ti lety snad i 45%, ale v roce 2011 je to katastrofální katastrofický film. Viděl jsem už hodně větších sraček, tak jsem tomu dal tu jednu, jinak to nestojí za řeč ani pro lidi, kteří se vyžívají ve špatných filmech ()

The_God 

všechny recenze uživatele

In memoriam se omlouvám všem svým mozkovým buňkám, které jsem zabil tím, že jsem je přinutil být při sledování tohoto katastrofálního filmu. Ve zkratce: Stane se blbost - ohrožuje to Zemi, manželé (astronautka a vědátor) mají napojení na tajnou vládní zbraň, je tam pár vniknutí do "přísně tajných" zařízení bez výraznějších problémů a nakonec odpinknou Merkur, jako by to byl míček na línej tenis. ()

Reklama

p.hubicka 

všechny recenze uživatele

Co napsat. Když do toho jdete s ním, že to bude " béčko", vyhnete se hromadě psychických problémů :D Ty animace mě dostávaly do kolen, štěněčí oči hlavního " hrdiny" ( hrdinka je jeho žena a ta má taky HUSTÝ vobočí :D) k nezaplacení, ten blonďák byl maximálně dramatický a celé to je vlastně další film do sbírky mých favourites B film :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

U sledování některých filmů je zapotřebí mít po ruce nějaké ty psychotropní látky, samozřejmě nějaký ten chlast po ruce a v nejlepším případě i nekonečný smysl pro humor a stupiditu. Já bohužel kromě piva nic z toho neměl a tak jsem u sledování této céčkové sračky neskutečně trpěl a několikrát uvažoval, že to prostě vypnu. Ne, to se vážně nedá a nechápu, jak něco podobného mohl myslet někdo vážně. Od otřesného příběhu, přes nechutně špatné digitální efekty (ty padající auta – tak to byla teda „pecka“), přes velmi slabé herecké výkony až po „srdceryvný závěr“ při kterém už z nudy neukápne slza ani těm největším plačkám. Od ODPADU to zachránily asi dvě-tři jakžtakž povedené scény… ()

darius1706 

všechny recenze uživatele

Na kanadských filmech je fakt úžasná ta značná míra naivity. Povídat si s někým v reálu z Merkuru, heh. Merkur se pohne a za pár hodin padají meteority velkosti míče, které ale udělají pididirku do země. Atd. Ne, beru zpět, je to fakt hovadina na ntou. Jedna hvězda za snahu a mínus deset za protivnou hlavní hrdinku v raketě. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama