Reklama

Reklama

Balerína

  • Francie Ballerina (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Film vypráví příběh Félicie, mladé osiřelé dívky, jejíž největší vášní je tanec. S pomocí svého nejlepšího přítele Victora se jí podaří uprchnout ze sirotčince a vydat se na dlouhou cestu do Paříže, kde na ni čeká mnoho nelehkých úkolů a zajímavých setkání. Zábavný a dojemný film o přátelství, sebedůvěře a rodinných poutech. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 4

Recenze (108)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Naozaj milé prekvapenie. Na pozadí smutného príbehu vystavaná v podstate veselá rozprávka so šťastným koncom. Nebol by som povedal, že toto ma môže zaujať, ale cit s akým postavili scenár je dokonalý. Ak ku tomu prirátam slušnú, miestami dokonalú animáciu, tak nejde inak, než vyjadriť spokojnosť. A prečo nie päťka ? Nevyužitý potenciál záverečného betlu nemôže ostať nepotrestaný. Ale rozhodne sa nejednalo o stratený čas. Krásna rozprávka. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velké překvapení: milý, zábavný, vtipný i dojemný animák pro děti i dospělé - s povedeným vizuálem, zajímavým příběhem a skvělým soundtrackem. Nikdy bych nevěřil, že by mě mohl tak bavit film z prostředí malých adeptek baletu. Ale to jsem si o závodnících formule 1 říkal u Rivalů taky – a nakonec z toho byla také plná palba :-) ()

Reklama

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Nepozeratelne, sorry. Komplet prenesene modely/mimika/uskrny/povahy... z inych 100 rovnakych rozpravok. Nic osobne, nic svojske, proste copy/paste. Keby to bola prva rozpravka z tejto kategorie, tak je to fajn - a pacit sa bude hocikomu, kto v tom nespozna tu formalnu a obsahovu schemu z inych. Ale takto, po zhliadnuti inych, je to zial zbuchane narychlo, este aj povahy figurok. Nemozem inak ako ODPAD, pretoze som to musel po 15 minutach stopnut a zmazat. ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Obvykle tyhle pohádky na jedno použití neřeším, ale tahle si zaslouží svůj vlastní komentář, neboť to bylo mimořádně debilní. Naprosto tupoučký scénář, který působí, že ho dávala dohromady dvanáctiletá holka - příšerný dialogy, nesmyslný (a hlavně naprosto bezpříčinný) chování postav. K tomu naprosto otřesná animace všech pohyblivých předmětů (lidí, zvířat), pohyby balerín podivně těžkopádné a gumové - taková hopsající polínka na přílož. Od příběhu jsem nic zázračného neočekávala, na druhou stranu jsem doufala v dobře odsýpající vizuálně přitažlivou blbinku, místo toho jsem dostala podivně amatérsky zpracovanou nudu a naprostou debilitu. ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Film s očekáváním, které se nenaplnilo. Co se stalo. Když opomenu, že příběh je hodně přitažený za vlasy (jemně řečeno), je tak průhledný a plný klišé. Tvůrci se během celého filmu nedokázali rozhodnout, zda točí klasický příběh z konce 19. století, nebo ze současnosti. Tato schizofrenie se táhne celým dějem a mě dosti iritovala. Použití písniček je nevhodné a kazí celkový dojem. Tvůrci pokládali za vhodné sem tam vložit něco hodně legrační, něco ve stylu Dreamworks (častý to nešvar evropských animáků). Závěr již přechází až do grotesky. Dokážu si představit omnoho lepší převedení. Zdá se, že tvůrci až takové vysoké ambice neměli. Škoda. Takto, je to jen umně vyrobený prefabrikát průměrné jakosti, který nezachrání ani opravdu pěkná animace. V rámci žánru za 3 (kvalita animace nehodnocena). ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme má Socha slobody zelenú farbu už počas stavby. V skutočnosti je však vyrobená z bronzu a ozelenela až po čase, vplyvom oxidácie. (Astonko)
  • Příběh se odehrává někdy v letech 1887–1889 v době výstavby Eiffelovy věže, protože v několika záběrech je vidět pouze rozestavěné torzo. (noelcoward73)

Reklama

Reklama